marek sapara hazir olsada 4-3-3 oynasak.Orta Sahayi rahat geciyor Rakiplerimiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
İlk olarak o maçtaydım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. sözüm trabzonda kahvehaneleri basan çarşı grubunu içimize sokan saflara. quaresma o hareketi size yaptı bilesiniz.
2. sözüm egemeni alkışlayalım diyenlere. egemen verilmeyen gol sonrası size gülüyordu.
3. sözüm yöneticilere. istanbul takımlarının yöneticileri böyle maçlardan sonra yaygarayı koparıyor. o hakem daha o takımın maçına verilemiyor. sen böyle kabak çekirdeği çitlersen bu fırat denen hakem müsveddesi yine önemli maçta senin maçına verilir. yine puanı alır, götürür.
4. sözüm şenol hocaya laf edenlere. elin oğlu şike yaptığı nerdeyse kesin olan başkanına bile ölümüne sahip çıkıyor. siz bu takımı şampiyonlar liginde gruptan çıkma noktasına getiren hocaya laf ediyorsunuz. sanki her sene kupalarda çeyrek final oynuyoruz.
5. sözüm tffye. zaman daralıyor. iddianame yakında açıklanacak. uykularınız kaçıyor biliyorum ama mehmet ali aydınlar fenerbahçeyi küme düşürmek yine senin gibi bir fenerliye kısmet olacak. kaçarı yok.
Ellerine ve yüregine saglik. Bu forumda utanmasi gereken cok kisi var..
FrancescoTotti
Yorum
-
Türk futbolunda inanılmaz bir hakem faciası daha yaşandı bu gece. Çapulcu sürüsüne yenildik. Karşımızda keşke adam gibi bir takım olsaydı da üzülmeseydik. Ama kargalara yenildik.
Metris'den direktif alan şerefsizler bizi yıkamamalı. Beş tane sallayacaksın karga sürüsüne ki hakem bir etki yaratamasın.
Yorum
-
Her maddeye katılıyorum şenol hoca ile olan hariç. Biz kötü çıkardığı bir maç sonrası her oyuncuyu eleştirebiliriz bu kimseye karşı haksızlık değildir. Teknik direktörü de eleştirebiliriz. Eleştiririz acımasızca da eleştirebiliriz ama şenol hoca yine candır. Şenol hocayı hiçbir hocaya değişmeyiz. Ama bize göre hatası varsa da söyleriz. Bence hatası var. Ben de hocanın eleştirilmesinin eleştirilmesini anlamıyorum.İlk olarak o maçtaydım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. sözüm trabzonda kahvehaneleri basan çarşı grubunu içimize sokan saflara. quaresma o hareketi size yaptı bilesiniz.
2. sözüm egemeni alkışlayalım diyenlere. egemen verilmeyen gol sonrası size gülüyordu.
3. sözüm yöneticilere. istanbul takımlarının yöneticileri böyle maçlardan sonra yaygarayı koparıyor. o hakem daha o takımın maçına verilemiyor. sen böyle kabak çekirdeği çitlersen bu fırat denen hakem müsveddesi yine önemli maçta senin maçına verilir. yine puanı alır, götürür.
4. sözüm şenol hocaya laf edenlere. elin oğlu şike yaptığı nerdeyse kesin olan başkanına bile ölümüne sahip çıkıyor. siz bu takımı şampiyonlar liginde gruptan çıkma noktasına getiren hocaya laf ediyorsunuz. sanki her sene kupalarda çeyrek final oynuyoruz.
5. sözüm tffye. zaman daralıyor. iddianame yakında açıklanacak. uykularınız kaçıyor biliyorum ama mehmet ali aydınlar fenerbahçeyi küme düşürmek yine senin gibi bir fenerliye kısmet olacak. kaçarı yok.
Yorum
-
Ne zaman Beşiktaş'a karşı maça hakim olan taraf olsak yeniliyoruz. Carvalhal de Mourinho'nun Pepe'sinden esinlendi heralde Toraman'ı orta sahada oynatmayı. Sağlık olsun. Bu takım iyi top oynamaya başladı. Daha da iyiye gidecek. Alanzinho'suz ve Burak'a bağımlı olmamak kaydıyla.
En uçtaki adamın Burak olmamasını sağlayacak bir santrafor lazım. Burak da bu akşam ki maçta mevki itibariyle Serkan veya Halil'in yapması gereken sarkmaları yapacak ve daha etkili bir hücum gücümüz olacak.
Tam gerekli adamdı vittek. Ankaragücü'ndeyken izlememiştim ben kendisini ama Inter maçında yarım saatlik oyunuyla baya heveslenmiştim hedef santraforumuz var artık diye.
Yorum
-
Geçenlerde bu yönetim takıma ihanet ediyor diye yazdığımda eleştirildim.Bu gece hangi kanalda TS başkan ya da yöneticisi gördünüz.
Buzz gibi golün verilmemiş kimsenin umurunda değil.Eyyy yöneticiler ne güzel uyuyorsunuz maşallah.........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
bu stoperlerle rakibi sıkıştıramayız,çok ağırlar,çok dengesizler oyunu kendi sahamızda kabullenirsek alan savunmasında başarılı olabiliyorlar topu uzaklaştırırken çok bariz saçmalıyorlar,topu oyunu sokamıyorlar ve en kötüsü yedekleri yok varda yok Mustafa Yumlu.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Her maddesine katılıyorum.4 . maddeye daha çok katılıyorum.İlk olarak o maçtaydım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. sözüm trabzonda kahvehaneleri basan çarşı grubunu içimize sokan saflara. quaresma o hareketi size yaptı bilesiniz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
O kadar rezil bir sistem varken ortada kalkıp da Şenol Hoca'dan işe başlayanlarda art niyet ararım. Başka da bir açıklaması yok. Adam nerelerden aldı takımı, CL'de gruplardan çıkmak üzereyiz ama 'objektif' olacağım diye kasım kasım kasılanlar, farklı görünmek için her maç sonrası gelip Şenol Hoca'ya sallayanlar var. O Şenol Hoca ki çoğumuzun yaşı kadar futbol oynadı, o da yetmedi TD'lik yaptı, yapıyor. Rüyanızda görmeyeceğiniz şeyler yaptı.
En basitinden takımı geçen yıl şampiyon yaptı. O şampiyonluğun nasıl elinden alındığı açıkken kalkıp da Şenol Hoca'ya laf etmek nankörlükle eşdeğerdir.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum