Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şansal köpeşi: Efenim çarşamba pazar maç oynuyoruz, böyle bir ağlama var...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şansal köpeşi: Efenim çarşamba pazar maç oynuyoruz, böyle bir ağlama var...
      Söylemek istediği şey farklı bir şeydi sevmem ama doğruya doğru demek lazım
      GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sikebahceden bir sey olmaz bu saatten sonra. golculeri yok, 7-8 kisi 2. ve 3. bolgede surekli pas yapip duruyorlar. ligi galatasaraya yazmislar bu sezon gorunen o. yazmasalar dahi bence fena oynamiyorlar. bir yenilgiyle takima demedigini birakmayanlara birazcik insafa davet ediyorum.
        şikebahçe nin o hali ile hala orada olması her şeyin göstergesidir. oradan da inmeyecektir. ne zaman birileri yaklaşsa hemen bazı eller uzaklaştırıyor. birileri taşları istediği gibi diziyor. gs öyle ahım şahım bir takım değil, bjk de öyle. tek zorlayacak takım bizdik, bizim de pilimiz bitti.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• takım iyiydi bugün sakin olalım hakem çok kötüydü o ayrı
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Burak çok etkisizdi. Halil hücumda daha etili olmalı,skora rağmen kötü futbol oynamadık bu sevindirici.Zokaora ve Serkan formunda olunca işler iyiye gidiyor. Bugün her ikiside çok çalıştı. Herşeye rağmen ben ümitvarım.Bu ligde düşe kalka play oflara kalırız. Şampiyonlar liginde de yola devam edeceğimiz inancındayım. Burak ı her mac oynatmak zorunda değiliz.Şenol Hocam kendini mecbur hissetme

Yorum

• Yorum

• Arkadaşlar sakin olalım. Birşey olduğu yok, sadece bir maç kaybettik. Elbette kadro yapımız ve oyun şeklimizle de ilgisi var bunların ama asıp kesmeye gerek yok. Şu uyduruk lig için ne kahrolmaya değer, ne de bu kadar insanları suçlamaya !
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Söylemek istediği şey farklı bir şeydi sevmem ama doğruya doğru demek lazım
                  Neydi kardeşim bana da söyle ben de öğreneyim. Hesapta bck ile Trabzon'a bakın diye olayı aklamaya çalışıyor. bck den bu takım 6 7 maç fazla maç yapmışım. Bunu dile geirmek bu haksız rekabet ortamına sokulan ligi eleştirmek neden ağlamak oluyor, anlatta biz de öğrenelim?
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• aldeniro seni çözemedim ya ama bu sefer haklısın
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Şu maçtan sonra bile Alan'dı Halil'di Hoca'ydı mı diyorsunuz?

Hakem geldi, dalga geçe geçe 3 paunı beşiktaşa verdi gitti.

Hem taraftar uyutuluyor, hem yönetim uyuyor.

Şenol Hoca da garibim fazla efendiliğinden sesini çıkarmıyor.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ben Ermanla,Marcusu hiçbir zaman önemsemedim.Benim için Ahmet Çakarın söyleyecekleri göstergedir.O da penaltı ve faul doğru derse bir daha pozisyonlar üzerine yorum yapmayacağım...

Yorum

• taraftar kendine gel Ligizaten başlarına calısınlar BJK yı yeensek guzel olurrdu ama olsun bizim asıl macımız Lİlle macıdır. Hatta bu mac fazla uzatılmadan kapansın ve lile ful konsantrasyon. CL varken ligi kim ziegler..
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Yaziklar olsun sizin gibi insanlara. Siz dua edinki senol Hoca var basimizda. Yoksa sampiyonlar liginde 0 ligdede 15. Flandik. Sizin gibi taraftar olmaz olsun. Ferguson gibi adami hala elestiriyor olmamiz gercekten cok igrenc. Bu mantaliteye sahip olan taraftar umarim cok degildir. Yaziklar olsun.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                            Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neydi kardeşim bana da söyle ben de öğreneyim. Hesapta bck ile Trabzon'a bakın diye olayı aklamaya çalışıyor. bck den bu takım 6 7 maç fazla maç yapmışım. Bunu dile geirmek bu haksız rekabet ortamına sokulan ligi eleştirmek neden ağlamak oluyor, anlatta biz de öğrenelim?
                              Bu ligde en fazla maç yapan buna rağmen yorgunluk belirtisi göstermeyen bir takımız var.Gurur duymaya yeter

Yorum

• Şut ve ileride çoğalma eksiğimiz var . Haftaya Sivas deplasmanında Allah yardımcımız olsun .
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X