İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
bende gördüm hem de çok net...yok Egemen tam bir o.ç imiş...kendini atmış felan...sanki bizim Burka efendi kendini hiç atmaz...bu kadar sığ düşünce olurmu arkadaş...bizim takım güzel top dolandırıyor ama gol işi tek bir kişiye havale edilmiş...esas sorunumuz bu.......
-
Ayrıca penaltı olduğu görüşüne de kesinlikle katılmıyorum.Bu pozisyonları hiç taraftar gözüyle yorumlamıyorum.Burda Pektemekin neresine gelen müdahele onu öyle dağıtıp,düşürüyor,ben göremedim.Oscarlık bir performansla kendini atıyor...İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir de şu var..
Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?
Not: Egemeni sevmem yanlış anlaşılmasın..
Yorum
-
Yorumların 10 numara olmuş yalnız 3 numaralı yorumuna katılmıyorum, orda önce Burak'ın eline top vuruyor ondan Toraman'ın eline vuruyor gibi gerisi harfiyen onaylıyorum.İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİ.Toraman maçtan sonra kendisi el olduğunu ama elinin bitişik olduğunu söyledi.
O paraşüt gibi el Bitişikmiş.
Ama Tvler Penaltı Yok diyecekler.
Lig TV 8-1-1 oynayan BJK için Süper diye yorumlar yapıyor.
Ziya Doğandan Özür Diliyorum O yine 7-2-1 oynuyordu
Şenol Güneş Değişiklik yapmakta Özelle Halili Çıkartmakta geç kaldı VS vs Bende aynı şeyi düşünüyorum ama Bu akşam Kimi alırsan al
BJK nın Ziya Doğan sistemindeki Futbolu Yenmemiz Çok zordu.
Bu akşam Fenerasyonun Hakem Diye Gönderdiği Bu şerefsiz Hakem müsvettesini geçmek çok zordu
1-Bana Göre Bizim penaltı ve Kırmızı kart Haksız.Celutska nın ayağı açık değildiki Mustafaya Müdahale etsin Bence BJK lı Kendisi takıldı Hakem çok basit penaltı çaldı
2-Hilbert Burağın Üstüne düdükten sonra Top attı sarı kart görmedi.maçta sarı kart gördü Ondan sonra en az 2 kez sarı kartı es geçildi.
3-Penaltımız verilmedi Paraşüt gibi açık el Omuz Hizasının üstünde el her yerde penaltıdır.
4-Golümüz nizami goldü verilmedi.
Şimdi Bu maçta neyi tartışacağız.
Fenerasyonun Uydurduğu Mahkemeye verilecek Bir Şikayet dilekçesi ile iptal edilecek Ligde Biz Şikecileri kurtarmak için uğraşan Başkanımız varken neyi tatışıyoruz.
BJK nım Küme Düşecek olması dolayısıyla 3-0 hükmen kazanacağımız bir maçta
Biz Adrianı Tartışalım Halen Gol Krallığında 10 maçta 13 gol atan Burakı tartışalım
Şenol Güneş Hoca değil bile diyelim.
Ondan sonra biz niye böyleyiz.
Yapılması gereken Trabzonspor derhal adam gibi Kendi Haklarını Koruyan Şikeden Dolayı hala verilmeyen haklarını alacak Saçma sapan PLAY OFU iptal ettirecek.Sahada Haklarımızı Yiyen Hakemlere karşı Fenerin Teknik direktörü kadar hakkını Koruyacak bir yönetime derhal kavuşturulmalıdır.
Gerisi laftan ibarettir.
Bu ara Unuttum Hakem denilen şerefsiz İlk devre Biterken ani atağa çıkacakken Maçı Hiç Uzatmadan BİTİRDİ en önemli poizsyonlardan birisi idi
Yorum
-
penaltı pozisyonunda resmen kendini atıyor. golümüz nizami. hilbert 2. sarı, burak ın pozisyonu ofsayt değl. daha ne olsun. Fırsat Aydınus... bu arada büyük yorumcu Rıdvan Dilmen yarım saattir konuşuyor tartışmalı pozisyonları konuştukları yok. maçta hiç hatadan bahsetttikleri yok.
beşiktaş taraftarını çağırmakta güzel bir mesaj olabilir ama bir trabzonsporlu beşiktaş forması giymemeliydi. hele hele jan mari gibi bir tribün lideri hiç yakışmadı.
şenol hocamızın tek bi hatası vardı. oyuncu değişikliğinde çok geç kaldı. halil 2 yarıda çok aksadı yerine herique alabilirdi ama çok geç kaldı.
herşeye rağmen ilk yarı izlediğim trabzon, uzun yıllardır hasret kaldığımız trabzondu bence. bir istanbul takımından resmen 1 gömlek üstün oynadı. adamlar 3 stoperle oynadı.
kaybedilen bişey yok. keşke alsaydı ama olmadı. daha doğrusu olamadı.
Yorum
-
Tartışılması gereken şöyle ciddi bir sorun var;
Burak tek forvet oynadığı sürece biz hangi maçta 1'den fazla gol atabiliriz?
İyi kapanıp dinamik oynadığımız maçlarda -örneğin 2 inter maçı- 1 gol atıp maç kazanabiliriz ya da puan alabiliriz. Bu Lille maçında da böyle olacaktır muhtemelen ama bir maçta 2 gol atmak için Burak'ı ileride ya yalnız bırakmamalıyız ya da ???
Yorum
-
Şenol hocama tebrikler.
Tatminsiz egosu yüzünden takımla çocukların misket oynaması gibi oynuyor, daha doğrusu oynamıyor mu desem?
Oyuncu değişikliklerindeki amatörlüğü acı ama kimsenin kral çıplak dememesi ve bunu görmemekte ısrar etmesi daha acı.
Eleştirilemez bir yere kuruldu. Takım tepetaklak ama o yine aynı ısrarcı tutumunda.
Her kulvarda lider olmak çok güzel diyen Sadri de öyle.Nerde lideriz anlamadım.
ŞL de evinde maç kazandığın yok, ligde yine şampiyonluk evinde salakça verdiğin maçlarla gidiyor, stada seyircin gelmez, gelen destek vermez, iyi oyuncuların 1 kez kötü oynadımı ana avrat küfür yer, bir önceki yılda kaçan topçulardan ders alınmaz vb vb saymaya saatler gerek.
Yorum
-
Güzel kardeşim senin zor gördüğün pozisyona yan hakem penaltı diye bayrak kaldırdı ayrıca maç içinde Egemen ceza sahası içinde Serkan ı reklam panolarına gönderdi.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekes lan gerizekalı,bikere benimle oğluımlu moğlumlu konuşamassın,o oğlum dedğin ağzı bozardım ama neyse,,lan gerizekalı harbi 5 yaşındaki çocuksun lan,
MY...YAŞIINA SAYGIM SONSUZ,AMA LÜTFEN ŞU AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKAR,15 numaralı gözlük tavsiye ederim,
soruyorum size ulan adamların bal gibi penaltısına ,nasıl penaltı verirsin diye formu bi yakmadığınız kaldı,adamın eline çarpan topa , ben bile tv den zor gördüğüm halde,nasıl penaltı vermessiniz diye ayağa kaldırıyorsunuz,
ve şu nu diyorum,takımları ters çevirin,eminimki hakemi burda kral yaparsınız,son dk gol hariç
Yorum
-
İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir de şu var..
Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?
Not: Egemeni sevmem yanlış anlaşılmasın..
-Bu pozisyona penaltı demek her maç en az 2-3 penaltı var demektir.
-Bence sadece sen gördün.
Yorum
-
bence taktik olarak en iyi maçımızdıİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyleyecek söz yok. İnşAllah bir daha böyle bir mağlubiyet almayız. Taktik olarak ilk defa bu maçta ekibimizi başarısız buldum. Ama olsun nazar boncuğu olsun inşAllah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum