Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giray şu topları adam gibi uzaklaştırmayı ne zaman düşünüyorsun kardeşim?
    bir tane bitirci yıldız düzeyinde adam olsa diğer topçuların emeğine yazık olmayacaktı ama yönetim çok başka işlerin peşinde koşuyor.yazık şenol güneş'e

tribünler çok güzel ve etkiliydi.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak reelfairplay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Penaltı da,kırmızı da doğru.Hatta Burakın penaltı beklediği pozisyonda da top asıl Burakın eline çarpıyor,ama maçta hakemin en büyük saçmalığı Egemenin artistliğine kanıp golü iptal etmesi.Maç boyu oyunu geveledik durduk,BJKın tuzağına düştük.Top güya hep bizde ama Cenkin Burakla karşıkarşıya kaldığı pozisyon dışında kurtarışı yokken,Tolga 3 net gol kurtardı.
      penaltiyi tartismaya bile acik degil resmen kendini yere birakdi.

Egemende bir güzel fake ile golümüzü iptal ettirdi.

3 puan besiktasin ama suc onlarda veya sadece hakemde degil daha önce öne gecemeyen trabzonsporda.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Hala penaltı diyenler var ya.Biz başka pozisyona mı bakıyoruz allah aşkına?Tamam penaltı pozisyonları tartışılır,bana göre penaltı olmayan başkasına göre penaltı olabilir ama bu pozisyon çok çok farklı.Bir ayağı bir ayağına çarpıyor,takılıyor adam ve penaltı.Pes yani.

Yorum

• Son pozisyon bariz gol neyi tartışıyorsunuz?

Bjk'nin Penaltı pozisyonu da tartışılır. Bence penaltı değildi
          En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 21:55.

Yorum

• İlk olarak Mert Özsarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -Erman toroglu , kaya cilingiroglu 90+1 kesinlikle faul gol yok.

-Ziya sengül , gökmen özdenal 90+1 kesinlikle faul yok pozisyon gol Trabzonun golunu yemis hakem !
            Kaya'nin tuttugu takim belli, Erman zaten kafayi yemis aylardir.

Bir Fenerli bize sahip cikiyor ya, ne hallere düstük.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• kimse mükemmel ve kusursuz değildir

şenol hocanında hataları olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen katiliyorum...
                penalti dogru
                kirmizi dogru
                glowacki önceden itti ve egemenin dengesini bozdu...ilk basta bende yanlis gördüm ama az önce pozisyonu tekrar izledim ve karar dogruymus
                Siyahhh...
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaya'nin tuttugu takim belli, Erman zaten kafayi yemis aylardir.

Bir Fenerli bize sahip cikiyor ya, ne hallere düstük.
                  Benıde sasırtan ziya oldu zaten. Kaya'ya bisey demiyorum zaten Besiktaslı olacak o kadar. Ermana ne demeli :@
                  İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca nın hatası Halil i oyunda fazla tuttu. Keşke daha önce Halil Volkan değişikliğini yapsaydı, yenik duruma düşmezdik. II olarak da Tolga bugün çok top kaçırdı yine öyle bir pozisyonda penaltı oldu.
                    katiliyorum, halil zaten inter macindan sonra psikolojik yorgunluktan yakinmisti. bu macta senol hocanin ilk 11'de birkac degisiklige gitmesini beklerdim acikcasi, hayalkirikligina ugradim.
                    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kimse mükemmel ve kusursuz değildir

şenol hocanında hataları olacaktır.
                      haklisin ama teknik direktörü hata yaptimi mac elden gidiyor
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya inanın kafayı yiycem,bjk nın penaltısına nasıl penaltı değil dersiniz ya...yüzde 1 trilyon net penaltı,azıcık objektif olalım
                        Sen egemen i.i nin Serkan ı saha dışına göndermesini görmedin galiba.Bursa Egemen in anasına avradına sövdüklerinde çok kızmıştım az bile yapmışlar.O i.t Trabzon da tekrar maça çıkamamalı

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu bir de şu var..
                          Tamam hakem ikili pozisyonlarda kartlarda kıyım yaptı ama penaltı net penaltı kırmızı doğru.
                          Egemenin top gelmeden 2 saniye önce Glowacki tarafından sağ elle itildiğini bir ben mi gördüm?

Not: Egemeni sevmem yanlış anlaşılmasın..
                          Maalesef yine yanlış yerlere takilip kalıyoruz zaten.

Adamlar bizi iyi uyuttu ve atabilirsek atariz deyip attılar.

Şenol Hoca'nin bu macı cok iyi analiz etmesi gerekiyor.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• insanlar nasıl görmek istiyorlarsa onu görüyorlar
                            m denizli bjk nin oynadığı oyunu biz oynasaydık kapasitesi bu derdi
                            ama bjk oynayınca bjk maçı hakketti diyecek kadar futbol fukarası

Yorum

• İlk olarak A.Kemal Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende senin beyin yaşına veriyorum. Havada el nasıl çarpma oluyor. Olum ne ayaksın sen ya.
                              kes lan gerizekalı,bikere benimle oğluımlu moğlumlu konuşamassın,o oğlum dedğin ağzı bozardım ama neyse,,lan gerizekalı harbi 5 yaşındaki çocuksun lan,
                              İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle şey olur mu canım. Eline vurmasa tam tersine dönen Burak'ın önüne düşecek top, kaleciyle karşı karşıya...
                              MY...YAŞIINA SAYGIM SONSUZ,AMA LÜTFEN ŞU AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKAR,15 numaralı gözlük tavsiye ederim,
                              soruyorum size ulan adamların bal gibi penaltısına ,nasıl penaltı verirsin diye formu bi yakmadığınız kaldı,adamın eline çarpan topa , ben bile tv den zor gördüğüm halde,nasıl penaltı vermessiniz diye ayağa kaldırıyorsunuz,

ve şu nu diyorum,takımları ters çevirin,eminimki hakemi burda kral yaparsınız,son dk gol hariç
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adrian a ne sallıyosunuz adam 10 numara topcu. hem topla gidebiliyor hemde topa cok hakim pas yapabiliyor tabiki bi jaja olamaz ne bekliyosunuz ki
                                Ben Adrian'dan adam geçmesini bekliyorum, ortaları hiç iyi değil doğru düzgün bir kanat akını yapamıyor, göbekten delemiyor, forveti topla buluşturamıyor, şutları da iyi sayılmaz ee ne kaldı geriye ? Bu saydıklarımı nadiren yapıyor olabilir birkaç spesifik örnek çıkar ama öyle olsa ne işe yarar ? Adrian maç çözecek adam değil. Ben bunları Adrian başlığında yazınca daha hangi mevkide oynadığını bilmiyorsunuz diye eleştiri alıyorum.
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X