İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
abi mücadele veriyoruz da yönetim imza atıyor değişsin diye buna ne demeli bizim icimizde olanlar bile Şenol Hocayı ve ekibini (15 kişi çünkü bu kadar kişi oynuyor ) onlara yazık değilmi serkan 2 maçtır cok iyi oynuyor ama adam bitti artık bittiBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
-
Adrian ı anadolu takımına gönder, 2 sene sonra bank asyaya gider. görünen köy kılavuz istemez. Adrianın stili Trabzona uymaz. Bu lige de uymaz. Kim buluyor bunları ? Gs li iliç gibi güçsüz. Grosicki orda dururken gidip bu adamı 5m euro ya getirenlere helal(!) olsun. sonrada forma al lisanslı ürün al diyorlar.
Yorum
-
Kardeşim Bu Takım Barcelona olsaydı gene eleştirilirdi.Barcelonanın forumu var mı?
Getafeye yenildiler bugün bir bakalım forumlarına
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Mithat liste sunuyor hocaya oda eli mecbur seçiyorİlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn merak ettigim soru su Adriani kim istedi. Senol hocamiz mi yoksa yönetim mi?Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
bjk nin penaltısı penaltı değil gibi geldi ama ? Tekrar tekrar izlediğimde
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenalti degil diyo
25 saniyede yan hakem kameranin önüne gectigi an top ITin koluna carpiyor. 30. saniyede koluna carptigi yine belli oluyor.
o yüzden yaşına veriyorumNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Adamlar top oynamadan o kadar pozisyona girdi. eee normal.. 9 kisi defans yapip kontraya ciktilar. Bizde gol atmak icin cok yüklendik ve arkada bos alanlar biraktik. Bu yenilgide ne hocada, nede futbolcularimizda kabahat buluyorum. Serefsiz bir hakem ve insan disi egemen vardi..İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip çok fazla pozisyona girdi evimizde. Bu olmamalı.
Umarım ders çıkarırız bu maçtan..
FrancescoTotti
Yorum
-
zaten sinir stres olmuşum üstüne birde şu maçı izledik, psikopat kıvamına geldim önüme geleni şuan dağıtacak vaziyetteyim.
fırat aydınus denen bjk li yavşağı bu maça nasıl verirler ? hadi bunu geçtim Allah aşkına şenol hoca 85dk neyi bekledin ??? bu maçta hakem yaktı bizi ama en az onun kadarda senin payın vardır kusura bakma..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum