Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yapmayn gurur duyun medyaya federasyona hukuka karşı büyük mücadele veriyrz EN BÜYÜK TRABZON..
    abi mücadele veriyoruz da yönetim imza atıyor değişsin diye buna ne demeli bizim icimizde olanlar bile Şenol Hocayı ve ekibini (15 kişi çünkü bu kadar kişi oynuyor ) onlara yazık değilmi serkan 2 maçtır cok iyi oynuyor ama adam bitti artık bitti
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Adrian ı anadolu takımına gönder, 2 sene sonra bank asyaya gider. görünen köy kılavuz istemez. Adrianın stili Trabzona uymaz. Bu lige de uymaz. Kim buluyor bunları ? Gs li iliç gibi güçsüz. Grosicki orda dururken gidip bu adamı 5m euro ya getirenlere helal(!) olsun. sonrada forma al lisanslı ürün al diyorlar.

Yorum

• Tamam kötüydük ama hakemi de unutmayalım. Sondaki golü yedi resmen. Net golü farazi hareket ederek vermedi. Burnundan gelir inşallah.

Yorum

• Kardeşim Bu Takım Barcelona olsaydı gene eleştirilirdi.Barcelonanın forumu var mı? Getafeye yenildiler bugün bir bakalım forumlarına
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En merak ettigim soru su Adriani kim istedi. Senol hocamiz mi yoksa yönetim mi?
            Mithat liste sunuyor hocaya oda eli mecbur seçiyor
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• bjk nin penaltısı penaltı değil gibi geldi ama ? Tekrar tekrar izlediğimde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Penalti degil diyo
                25 saniyede yan hakem kameranin önüne gectigi an top ITin koluna carpiyor. 30. saniyede koluna carptigi yine belli oluyor.
                nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,

o yüzden yaşına veriyorum
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bügüne kadar burak iyiydi herkes kötüydü, bugün tek burak kötüydü. taktiğimizi çok beğendim

Yorum

• sivas macinda burakin yerine henrique ve halilin yerine volkanla baslamamiz lazim
                    61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• Hay sizin Adrianınıza da
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu taraftarlardaki organize olamamanın farklı bi sebebi olmalı ?

Yorum

• O bu değil de kanat oyuncumuz olsa ne olacak ki??
                          Kim kafa vuracak?
                          Kanatlara ne zaman top inse duruyorlar geriye veriyorlar adamlar haklı içeride kafa vurma şansımız yok ki?
                          Yan toplardan kanatlardan tehdidi olmayan takımı da böyle kilitlerler maalesef..

Yorum

• arkadaşlar 7 aralık a kadar sabredelim..eleştiriyi seviyoruz lakin şimdi destek zamanı...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rakip çok fazla pozisyona girdi evimizde. Bu olmamalı.
                              Umarım ders çıkarırız bu maçtan.
                              Adamlar top oynamadan o kadar pozisyona girdi. eee normal.. 9 kisi defans yapip kontraya ciktilar. Bizde gol atmak icin cok yüklendik ve arkada bos alanlar biraktik. Bu yenilgide ne hocada, nede futbolcularimizda kabahat buluyorum. Serefsiz bir hakem ve insan disi egemen vardi..
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• zaten sinir stres olmuşum üstüne birde şu maçı izledik, psikopat kıvamına geldim önüme geleni şuan dağıtacak vaziyetteyim.

fırat aydınus denen bjk li yavşağı bu maça nasıl verirler ? hadi bunu geçtim Allah aşkına şenol hoca 85dk neyi bekledin ??? bu maçta hakem yaktı bizi ama en az onun kadarda senin payın vardır kusura bakma...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X