beyler takıma haksızlık etmiyelim lütfen. ilk yarıda beşiktaşı resmen hapsettik sahaya ikinci yarıda da oyundan düştük. bizim takımda sıkıntı yok. sorun TFF!!! Fırat Aydunus ile kazandığımız bir tane bile derbi yok. resmen nizami golümüz verilmedi. ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verildi. hilbert in 2. sarıdan kırmızı görmesi lazımdı. penaltı bana göre değildi. müdahale yok orada. daha ne olsun!!! lütfen haksızlık etmeyin. Bugün Trabzon yenillmedi. TFF nin istediği oldu ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
maçı hakem etkiledi, hem de dibine kadar. bjk'nin penaltısı penaltı değildi, bizim penaltımızı verebilirdi, golümüz %100 gol, hilbertin ikinci sarıdan kırmızısı verilmedi.
bizim tek eksiğimiz yorulan oyuncularımızı zamanında değiştiremedik.
yine de hakem hataları olmasa belki de maçı almış şimdi takımı göklere çıkarıyorduk..Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Arkadaslar birakin bu ikili tartismaya yakismiyor bize böyle tartismalarİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azindan zarar etmeyiz Adam yilda 825.000 euro kazaniyor Topu bile kaldiramiyor.Suna muna nedir Agzini topla
Yorum
-
geçen sene bu tarz yorumlari defalarca yazdim, gerekirse ayagina kursun sikacaksin arkadas, olduk siddettçi bilmem neciİlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz hala burda birbirimizi yiyelim,o girseydi bu oynamasaydı.hoca şöyle yapmasaydı böyle yapmasaydı..
bu oyun sadece sahada 11 kişiyle oynanan bi oyun değildir.önce kendi sahanda bi çapulcunun elinde düdüğüyle seni doğramasına müsaade etmeyeceksin.son dk. da attığın golü iptal edecek cesareti vermeyeceksin.
eğer bu mhk başkanını,çıkıp birkaç hafta önce abdullah yılmaza yaptığı gibi, fırat maçın içine s.çtı diye konuşturamıyosanız,yöneticiyim diye gezmeyin ortalıkta.
yavsak yalaka olamktan iyidir, anlayan anladi
eskiden neler olurdu neler eskiler anlatir durur, simdi ise kendi taraftarimiz bjk formasi giyiyor hem de Trabzon'da, Helal yaaaa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
En merak ettigim soru su Adriani kim istedi. Senol hocamiz mi yoksa yönetim mi?İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sayfa önce yazdım adrian etkili olamıyor evet cünkü ligi kolay zannediyordu artı sıkışık maç programı iyice etkisizleştirdi(yanlış anlamayın savunmuyorum ) cok vasat oynuyor maclarda bu da kabul ama şundan vazgeçelim bir gün iyi bir gün kötü olunca göğe cıkartıp sonra petrol aramak icin sondaj vurur gibi yerin dibine sokmayalım
bunu Tolga ve Burak'a laf atanlar icin dedim !
birazda sorunu başka yerlerde arayalım yönetim mesala ....Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Arkadaşım Adrian'ın ligi küçümsediği falan yok Trabzonspor için ye - ter- siz . Bu kadar basit. Kullandığı kornerlere frikiklere bak yemin ediyorum Tolga kullansa bu kadar kötü orta yapamaz. Bir kere olsa hata dersin ama sürekli oluyor bu demektirki adam beceremiyor. Zaten dikkat ettiysen son topu Zokora Adrian'a kullandırmadı kendi kullandı ve gol attık.İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sayfa önce yazdım adrian etkili olamıyor evet cünkü ligi kolay zannediyordu artı sıkışık maç programı iyice etkisizleştirdi(yanlış anlamayın savunmuyorum ) cok vasat oynuyor maclarda bu da kabul ama şundan vazgeçelim bir gün iyi bir gün kötü olunca göğe cıkartıp sonra petrol aramak icin sondaj vurur gibi yerin dibine sokmayalım
bunu Tolga ve Burak'a laf atanlar icin dedim !
birazda sorunu başka yerlerde arayalım yönetim mesala ....- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Bunun üstüne gitmemiz lazımİlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealex taşçıoğlunun trabzonspor maçlarına özellikle önemli maçlarda verilmesinde ve onla çıktığımız maçların cogunda puan kaybetmemizi çok manidar buluyorumElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Ben 90 dk destek duydumİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla maçta duyduğum tek ses top bizim kalenin yakınlarındayken çıkan çığlık sesleriydi..Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
şenol hoca ve oyunculara sövenler olmuş ise yazıklar olsun!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Evet bence günün en güzel ve dogru yorumu. Bizim sorunumuz kanatlar. Kanat organizasyonlarimiz malesef yok, daha dogrusu kanat Yattara´dan bu yana kanat oyuncumuz yok, Yattaradan öncede de yillarca olmadi Abdullah disinda. Biz ortadan delmeye calisiyoruz, bunu herkes yemez. O yüzden de Avrupa maclarinda galip gelemiyoruz.Kanatlarimiz olsaydi, Ligte en az 10 puan daha fazla puanimiz olurdu, Avrupada da simdi tur atlamistik.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil ve Serkan ile kanatlardan atak yapamıyoruz.
Bu arada sol kanat oyuncusu diye 10 Trilyon verilen Alanzinho dikkat ederseniz orta saha oyuncusu olup cikti, acikcasi sorunumuz transfer politikamizda.. Orta saha oyuncusunu sol kanat oyuncusu diye yutturanlarda... Bir de sag kanat oynayan Gabric vardi, adam bir macta sol kanat oynadi diye aldik.
Lafin kisacasi is bilenin, kilinc kusanin. Yapmacik islerle ancak bu kadar olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum