Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maalesef bugune kadar oynadıgı futbolla adrian bonservis bedelini haketmiyor. Rotasyon rotasyon dıyoruz. Serkan Balcı ikinci yarı resmen bitti.Adamın hali kalmadı. Onun yerine bir Volkan ya da bir Aykut girebilirdi. Ben hala Burak'ın forvet değil geçen sene ki gibi açık oynamasından yanayım ama malesef henrıque ve vıttek sakatlıkları nedenıyle Burakı tek forvet oynatıyorlar. Hakemler tarafından katledılmeye ve yonetımımızın buna sessız kalmasına alıstım o yuzden onlarla ılgılı hıcbırsey demıyorum. Bugune kadar da egemene kufreden arkadaslarıma kızdıgım ıcın de ozur dılıyorum
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• TS-BJK maçını İstanbul bölgesinden,üstelik BJK lı bir hakem yönetirse adam iyi niyetli bile olsa düzgün yönetemez.Onu bu maça atayanlarda hata,gerçi yerine kimi atayacaklar,kimi kime şikayet ediyoruz?Türk futbolunda tuz kokmuş...

Yorum

• Maçtan önce egemen'i koruyanlar şimdi nerede ? Yemişim onun profesyonelliğini kendini yere atıp birde sırıtıyor pişkin pişkin !
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Penalti yok net gordum, kendini yere takmis Besiktasli durusuna sahip futbolcu. Bizim golde de bisey yok, Egemen de besiktasli durusu yapmis.
          Yazik oldu bize.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burdan futbolculara sesleniyorum, herkes bes kurus para kazanmak icin aksama kadar cok agir kosullar altinda calisiyolar evine ekmek götürebilmek icin, bu ayin sonunu nasil getiririm diye kendi kendini yiyor..
            ama siz "futbolcular" milyonlarca lira kazaniyorsunuz kiminiz hak ederek kiminiz hak etmeyerek,
            bilmem takim inter macindan cikmis yorgunmus, hic bir insaat iscisi ben yorgunum bugün calisamicam diyormu???
            aklinizi basiniza alin artik, sen kimsinde trabzonspor taraftarini üzüyorsun, kendi evinde o dandik takima yeniliyorsun,
            artik üzerinizdeki formanin kiymetini bilin, sizin baska isiniz ne, oynayin artik!!!
            suc yönetimde trabzonspor gibi büyük bir takimin baskani böyle birisi olmamali, adam son dakikada attigin golü kendi sahanda vermiyor! böyle birsey olabilirmi, böyle büyük takim olurmu ?
            senol hocayi elestirenlere soruyorum, mesela halilin yerine kimi oynatcakti?? elinde oyuncumu var adamin?
            senol hoca bizim en büyük sansimiz vasat oyunculardan performans elde ediyor...
            artik önümüzdeki maclara bakalim, yapcak birsey yok...
            Bu akşam ben yorgunum diyen futbolcu görmedim ben bjk yi ezdik klasik sonuç ne zaman bunları ezsek yeniliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala patlama yapacak olan değil mi o
              Adrian içimizde patladıda haberimiz yok...
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Bu maçtan sonra herkes bize aynı oyunu oynayacaktır.Burak'ı koşturmaktan başka silahımız yok.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Penalti degil diyo
                  25 saniyede yan hakem kameranin önüne gectigi an top ITin koluna carpiyor. 30. saniyede koluna carptigi yine belli oluyor.
                  Toraman, Burak’ın elle oynama ve penaltı beklediği pozisyonu da yorumlayarak “Pozisyonda Burak defansın arkasına sızdı ve kademeye girdim, dönerken kolumun birleşik olduğunu düşünüyorum. Burak’ın bir itirazı vardı ama bence pozisyon gayet normal. Penaltı yoktu” dedi.

Üstelik böyle bir aciklama yapmis. Videoda kolu acikta oldugu görünüyor. 100% penalti.
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Adrian kötü topçu değil.. Herkes sallamaya başlamış hemen.. Adam oyuna girdiğinde diğer futbolcular yorgunluktan bitmişti. Pas alış-verişi yapacak adam yoktu.. Bence bu seneki yabancı transferlerimizin hepsi iyi. Özellikle Adrian,Henrique, Cech ve Celustka.. İki gün sonra Adrian iyi bir oyun oynarsa hepiniz Kral yaparsınız O'nu... Geçen sene ilk 11'inden 6-7 futbolcusu gitmiş bir takımın şu anda bulunduğu durum alkışı hak ediyor.. Maalesef iyi gün taraftarıyız...
                    Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En azindan zarar etmeyiz Adam yilda 825.000 euro kazaniyor Topu bile kaldiramiyor.Suna muna nedir Agzini topla
                      Suna demedim şuna dedim . Sende bana ağzını topla diyemezsin kardeşim .
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim adam daha şut atamıyor. 5 milyonluk adam böyle olmamalı.
                        Tamam senin görüsün ama bu macin sorumlusu degil. Elestirilecek ondan önce bircok kisi var.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• alex taşçıoğlunun trabzonspor maçlarına özellikle önemli maçlarda verilmesinde ve onla çıktığımız maçların cogunda puan kaybetmemizi çok manidar buluyorum

Yorum

• Trabzonum sen böyle oyna benim canımı ye.. Koskoca(!) Beşilktaş karı gibi top oynamaya çıkmış sahaya.. Hakem resmen bi yerlerden talimat almış belli.. Trabzon çıkışa geçti ya birilerinin dur demesi gerekiyordu.. Korkuyorlar bu kadar basit.. Beşiktaş karı gibi 10 kişi defans yaparak top oynar hakem zaten niyeti belli. Yan haken alex midir nedir ne zıkkımsa ofsayt olmayan pozisyonda bayrak kaldırır... Sırf birileri sevinsin diye... Şerefsiz İstanbul basınıda kına yaksınlar bi yerlerine.. Lig tv de de eski Beşiktaş teknik direktörü adam gelmiş Trabzonu yorumluyor Diyor ki; "Trabzonun bu oyunla puan alması imkansız" Hadi git yat be.. Şıracının şahidi bozacı...Bunların hepsinin kanı bozuk.....
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Mücadeleri için futbolculara teşekkürler.

Yorum

• arkadaşlar yapmayn gurur duyun medyaya federasyona hukuka karşı büyük mücadele veriyrz EN BÜYÜK TRABZON..
                                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X