Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakemden önce konuşmamız gerekenler var. Takım çok kötüydü. Ne savunmayı ne hücumu beğenmek mümkün değildi. Tolga hatalı sayılabilecek bir gol(sektirdiği için) yemesine rağmen en az 4 tane karşı karşıya kurtardı. Quaresma hallaç pamuğu gibi attı bizi.

Şenol Hocam bizi bugünlere getiren adamdır. Ama bugün değişiklikleri geç yapması sonumuzu hazırladı. Bu sadece ufak bir eleştiridir. Şenol Hoca dan iyisi yok biliyorum keza.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 Milyon Euroyu birak Adriani Transfer etmek mi istersin Lahmacun falan mi istersin diye sorsaniz tercihim belli.
      Birisi şuna lahmacun söylesinde çenesini kapatsın bu nasıl eleştiri arkadaş ya .
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• halil cok kötüydü aynı sekilde colman da ama en cok göze çarpan nokta fark yaran oyuncumuzun olmamasıydı topla hareketlenecek oyuncumuz yok alanzinho biraz yapıyodu onu da oyundan aldı keşke diyorum JAJA gitmeseydi.
        besiktaş taktiğine sadık kaldı ve macı aldı ama senol hoca da buna engel olmadı halil daha erken alması gerekitdi fizik olarak bitti henrique hamlesini daha önce yapsa baskıyı arttırırdık senol hoca değişikliklerini hiçbir zaman iyi kullanamıyor, oynanan futbol da kazanmak için değil sanki kaybetmemek için çıkıyoruz sahaya. beraberliğe oynuyoruz resmen gol gelirse gelir gol adına fazla birşey yapmıyoruz sıkıldım artık bu kadar kısır maçlardan koskoca 90 dakkada 3 tane pozisyonumuz war

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Penalti degil diyo
          25 saniyede yan hakem kameranin önüne gectigi an top ITin koluna carpiyor. 30. saniyede koluna carptigi yine belli oluyor.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Beşiktaşa verilen penaltı ve buna bağlı olarak verilen kırmızı kart hakemin en büyük hatasıydı...

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• dün övdügümüz futbolculari bugün biraz asiri derecede elestiriyoruz..hatalari olabilir ama bugünkü maci dersini yapan ve önlemini alan teknik direktörü kazandi..

carvalho mactan önce ne demisti..trabzonspor ikinci yari kesin yorulur..

adam tam zamaninda iki degisiklik yapri ve dakikalar sonra golü buldu..bizim teknik direktörüde hala oyuna müdahale etmiyor seyirci gibi maci izliyor...
                bazi oyuncularimiz yorgunluktan ayakta kalamiyor biz 85de oyuncu degistiriyoruz..

bu mac carvalho 1 senol günes 0
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şerefsiz hakemler,şike soruştuırmasında adları geçmedi istedikleri gibi at koşturdular,ben gurur duyuyorum trakımımla,bunca şerefsizliğe rağmen hala dimdik ayaktayız,ne çok seviyoruz takımı yerden yere vurmayı,yapıcı eleştiriye elbette evet ama bel altı vurmaya kötü günde ortaya çıkmaya kesinlikle hayır.
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Valla maçta duyduğum tek ses top bizim kalenin yakınlarındayken çıkan çığlık sesleriydi..
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu macin tek sorumlusu hakemdir. İlk yariyi bile 45.19'da bitirdi biz kontraya cikmayalim diye. Hilbert'in Burak yerdeyken ustune attigi topu gordu, sari veremedi. Verse iki saridan gidecekti. Keza Q7 arkadan Serkan'a bir mudahale yapti topla alakasi yok, orada da gosterse sariyi o da iki sari olacakti. Penalti tam bir uydurmasyon, bence degmiyor adama. Tescilli bjk'li hakem verirsen bu maca boyle olur. Golu yemesi de tuy dikti. Yaziklar olsun!
                      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolga'ya laf atan 2 kere karsı karsıyayı unutmus sanırım biraz hava alsın pencereyi falan acıp kafaya o2 gitsin tolga burak'a laf atıyorsunuz ya adamlar göbekte 7kişi topa benim topum muamelesi yapıyorlar nasıl geçecen orayı jaja diye tutturanlar cıkar simdi o bile bi b.k yapamazdı az sonra jaja'yı arıyoruz yorumlarıda cıkar
                        İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu zaten herkes biliyor.

Jaja jaja jaja...
                        2 sayfa önce yazdım adrian etkili olamıyor evet cünkü ligi kolay zannediyordu artı sıkışık maç programı iyice etkisizleştirdi(yanlış anlamayın savunmuyorum ) cok vasat oynuyor maclarda bu da kabul ama şundan vazgeçelim bir gün iyi bir gün kötü olunca göğe cıkartıp sonra petrol aramak icin sondaj vurur gibi yerin dibine sokmayalım
                        bunu Tolga ve Burak'a laf atanlar icin dedim !
                        birazda sorunu başka yerlerde arayalım yönetim mesala ....
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Paraya karşı emek savaşı vermeye devam eden büyük savaşçılar.Ne olursa olsun helal olsun size.Tebrikler TRABZON'um..
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet Adrian, girdikten sonra niye 11 besiktasliyi calimlayip topu havaya kaldirip rövesata gol atmadin??!?! 5 Milyonluk adam en azindan bunu yapar beeee... Kala kala simdi Adrian'i elesiriyoruz. En azindan Burak'i 100% pozisyona soktu.
                            Kardeşim adam daha şut atamıyor. 5 milyonluk adam böyle olmamalı.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Geçen sene hep kazandık.Unutmuşuz derbi mağlubiyetini kötü oluyormuş vallahi..........
                              Ama gene Allah belasını versin tff-mhk..............
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birisi şuna lahmacun söylesinde çenesini kapatsın bu nasıl eleştiri arkadaş ya .
                                En azindan zarar etmeyiz Adam yilda 825.000 euro kazaniyor Topu bile kaldiramiyor.Suna muna nedir Agzini topla
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X