Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hocayı sevmeyen biri olarak mükemmel taktik vermiş, ama oyuncu kalitemiz bunu elvermedi.şenol hocaya 10 tam puan verdim. en sonunda takımı nasıl oynatacağını buldu.

Yorum

• Bu penaltı pozisyonunda ben göremedim eli foto var mı ?

Yorum

• erman askerlik arkadaşın mı lan Hocamız Şenol şenol
        Şenol Güneş diyeceksin size göre olmayabilir ama bize göre O bir karizma Şenol ... sakız yaptı
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geçen yıl umuta yaptığımızı bu yıl buraka yapmayalım, burak bugün de inter maçında da çok iyiydi sadece o bölgede en az 30 metre yakınında başka bir tsli yoktu, verkaça girmeye çalıştı ama halilin kendisinin de gol atmaya çalışması lazım her aldığını buraka vermeye çalışıyo belki hocanın taktiğidir ama bu olmaz halil oraları daha çok zorlamalı...

üstat lütfen ya.

Burağın golcülüğüne oyununa kimse laf etmez. burda insanların laf ettiği şey mücadeleyi bırakmasıdır.

Rakip defans pas yaparken benle birlikte devamlı seyretmesidir. bir kere bastı ondada kaptı topu.

ve en çokta kendi arkadaşlarına el kol hareketleri yapmasıdır , kendisi hatalıyken bile.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• burağın o pozisyonda penaltı beklemesi çok abes ti

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boş konuşma ya.Tek kalıyor .Bunu ya görmüyorsun yada futbol bilgin ''0'' .
              89 da tekmi kaldı ? ya o nasıl kaçar

forması garanti diye, ukala ukala oynuyor , siz tek kalıyor diye kandırın kendinizi.

Yorum

• Zokora ve Colman yine iyidi ama yoruldular Cuma günü nasil oynayacaklar.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sapara nerde Eren nerde? O kadar adam var elimizde yedek kulübesinde 2 kaleci var. Bu ne saçmalıktır ya? Inter maçının kadrosuyla çıkıyosun maça bu nasıl bir mantıktır. Yazık ya. Şu forumda %99 insan da Şenol Güneş'i ilah yapmış durumda. Yok arkadaş Şenol Güneş gerçekten çok kötü bir teknik direktör. Bıkkınlık verdi artık bu hataları.
                  bende senin gibi düşünen biriydim ama inan mükemmele yakın oynadık.hiç böyle oynadığımızı gördüm mü?

Yorum

• Adrian maalesef 5 küsür milyon euroluk futbolvcu değil.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maç bitti arkadaşlar doğrusuyla yanlışıyla.. Şimdi takıma Şenol Hoca'ya Tolga'ya laf söylemenin bir manası yok.. Sivas maçını alırız zaten.. Lig daha uzun .. Takımın yorgun olduğu ikinci yarıda çok belliydi.. Halil'in ve Serkan'ın ayakta duracak hali yoktu.. Değişiklik olabilirdi ama olmadı. Cuma günü Sivas'ı yenip tamamı ile CL'ye konsantre olmalıyız.. Lille maçı çok çok önemli.. Ama yorgun olmasak bu maçı rahat kazanırdık...
                      Ben aksine Sivas macinin cok zor gececegini düsünüyorum. Birincisi gecen sene yasananlar nedeniyle bize asiri motive olacaklardir. Ikincisi Lille maci nedeniyle bizimkilerin akli bu mac olmayacaktir.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        89 da tekmi kaldı ? ya o nasıl kaçar

forması garanti diye, ukala ukala oynuyor , siz tek kalıyor diye kandırın kendinizi.
                        sen pencereyi açta şöyle temiz bi hava çek.
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• burdan futbolculara sesleniyorum, herkes bes kurus para kazanmak icin aksama kadar cok agir kosullar altinda calisiyolar evine ekmek götürebilmek icin, bu ayin sonunu nasil getiririm diye kendi kendini yiyor..
                          ama siz "futbolcular" milyonlarca lira kazaniyorsunuz kiminiz hak ederek kiminiz hak etmeyerek,
                          bilmem takim inter macindan cikmis yorgunmus, hic bir insaat iscisi ben yorgunum bugün calisamicam diyormu???
                          aklinizi basiniza alin artik, sen kimsinde trabzonspor taraftarini üzüyorsun, kendi evinde o dandik takima yeniliyorsun,
                          artik üzerinizdeki formanin kiymetini bilin, sizin baska isiniz ne, oynayin artik!!!
                          suc yönetimde trabzonspor gibi büyük bir takimin baskani böyle birisi olmamali, adam son dakikada attigin golü kendi sahanda vermiyor! böyle birsey olabilirmi, böyle büyük takim olurmu ?
                          senol hocayi elestirenlere soruyorum, mesela halilin yerine kimi oynatcakti?? elinde oyuncumu var adamin?
                          senol hoca bizim en büyük sansimiz vasat oyunculardan performans elde ediyor...
                          artik önümüzdeki maclara bakalim, yapcak birsey yok...

Yorum

• İ.T pzosyonu penaltı değil
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Tam laz işi gene mi çift kaleci vardı kulübede dikkat etmedim ben. Eğer öyleyse lanet olsun böyle kadro yapısına.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Penaltıya kırmızı karta lafım yok. Takımımız yorgun, ona da lafım yok. Burak'ın penaltı beklediği pozisyonda tek lafım Burak'a: Maçı bırakma be Burak! O hakem o düdüğü çalmadan maçı bırakma!

Golümüzü nasıl vermzsin be hakem! Bu nasıl hakemliktir arkadaş ya! Yazıklar olsun!
                                Penaltı da,kırmızı da doğru.Hatta Burakın penaltı beklediği pozisyonda da top asıl Burakın eline çarpıyor,ama maçta hakemin en büyük saçmalığı Egemenin artistliğine kanıp golü iptal etmesi.Maç boyu oyunu geveledik durduk,BJKın tuzağına düştük.Top güya hep bizde ama Cenkin Burakla karşıkarşıya kaldığı pozisyon dışında kurtarışı yokken,Tolga 3 net gol kurtardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X