Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi bütün spor programlarında Carvalho'ya övgüler dizilip Şenol Hoca eleştirilecek. Eh kısmen de haksız sayılmazlar ama Fırat Aydınus da sağolsun güzel gerilim verdi...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tam bir köpek bu fırat bu oysuz köpeği hangi maçımıza verseler katlediyor hayvan

Yorum

• Penaltıya kırmızı karta lafım yok. Takımımız yorgun, ona da lafım yok. Burak'ın penaltı beklediği pozisyonda tek lafım Burak'a: Maçı bırakma be Burak! O hakem o düdüğü çalmadan maçı bırakma!

Golümüzü nasıl vermzsin be hakem! Bu nasıl hakemliktir arkadaş ya! Yazıklar olsun!
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bu hakemi sahaya gomeceksin yeminle

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            digiturk web tv çöktü resmen. yarın arayıp iptal ediyorum yeter artık. paramı vermezlerse geri mahkemeye gidicem...
            Aynen ben dede ben yeni paket aldım seyredemedim

Yorum

• Bjk akıllı oynadı ve kazandı.

Vallaha arkadaslar ısı hakeme bırakmayacaksın.

Cok rahat alabileceğimi bir macı maalesef kaybettik.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• helal olsun carvalhal a.. uyuttu bizi 75 dakka, soktu 2 hızlı forvet. helal olsun yani.. biz de henrique yle falan top oynarız böyle..
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• bu alex taşçıoğlu hala maç yönetiyormu ya.
                  fener maçlarını fullemişti geçen sene.
                  Acil durum yan hakemi
                  https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Penaltiyla alakasi olmayan ustune ustluk kirmizi gosterilen pozisyon..Hilbert'in atlanan kirmizisi, ve bariz verilmeyen golden sonra takimin yapacagi birsey yok..Kimse bosuna takima cemkirmesin..

Yorum

• Maçı alamayı geçtim bu takımın canı çıkmış, çarşamba tarihimizin en önemli maçı var. Maça Volkan ve Henrique ile başalasak ne kaybederdik.

Yorum

• Keske oyuncu degisiklikleri zamaninda yapilsaydi.Buz gibi golde verilmedi.Penalti verilmedi.

Yorum

• Gol iptal,kırmızı verme,penaltı verme..Ne diyeyim ki..Zaten içine ettiler ligin bu sene..

Yorum

• serefsiz ligtv hemencik sezi kesti fb bize etse sonuna kadar acar. lanet olsun böyle hakemlerin insallah ucaklari düser
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şenol Güneş elleriyle verdi maçı kimse kendini kandırmasın. Ben bu kadar beleş bir mağlubiyet görmedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ey gidi Sadri başkan hey ...

koltuğun hakkını veremiyor isen ; Trabzonsporumuzun hakkını koruyabilecek olan kişilere devret orayı ...

espiritüel Başkan (!)
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X