ula henri, yalan olup gideceksin. bari bu maçta bir şeyler yap.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Bazı arkadaşlara Serkan'ın sahada olmasına kızıyor ama orta üçlünün en çalışkan ismi kendisi. Orta saha direnci açısından çok önemli bence. Tekniği yeterli, tehlikeli, mükemmel demiyorum. Ama mücadelesiyle orta üçlünün çnemli futbolcularından birisidir diye düşünüyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Son maçlarda Serkan kesinlikle iyi.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlara Serkan'ın sahada olmasına kızıyor ama orta üçlünün en çalışkan ismi kendisi. Orta saha direnci açısından çok önemli bence. Tekniği yeterli, tehlikeli, mükemmel demiyorum. Ama mücadelesiyle orta üçlünün çnemli futbolcularından birisidir diye düşünüyorum.
Doğru tercih bence...
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Toraman sağbek oynayacak:
Toraman-------Egemen--------Sivok--------İsmail
Hilbert------Fernandes---------Ernst--------Ekrem
---------------------Quaresma------------------------
------------------------Almeida------------------------
Çok korkak bir kadro, ofansı düşünen 2 tane oyuncuları var.
2 sene önceki Mustafa denizlinin yapıtığı gibi 80 dakika uyutup son anlarda hızlı adamlarını oyuna sokup 1-0 almazlar inşallah.
cok mantıklı geldi bana şimdi...
Yorum
-
insanca maç izlemek ayrı bir durumdur,takdir edilir.fakat şöyle bir durum vardır ki;bizim herhangi bir istanbul camiası veya arkabahçeleriyle aynı portre içinde bulunmamızın reklamasyon amacıyla kullanılması çok gereksiz.durumun vahimliğini arttıran ise,stadyumdaki bir çok gruptan biri olan, bir şekilde finanse edilen bir grubun "sosyal sorumluyuz" imajı içinde reklam yapmasıdır.her fırsatta "şikeci" dedikleri fenerbahçe'den,diğer camiaların da farklarının olmadığını anlayamıyorlar.bunlar bir yana,yasak devam ederse diğer deplasman takımlarına da(misal fenerbahçe) kucak açacaklar mı,o da ayrı bir soru işareti.şahsen en korktuğum durum ise o 30 insanın muhafa edilemeyip bir kavganın ortasında kalmalarıdır.son olarak,bu tip hareketler yüzünden yarın birgün bir sürü "troll" ile uğraşacağız,nasıl giydirdik formayı,nasıl gezdik şehirde diye,anlatamayacağız onlara bilet finansmanını,kişinin bir camiayı temsil etmediğini."şehir takımı" kimliğimizi unutmamamız lazım.İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://twitter.com/#!/firatgunayer/s...426624/photo/1 çok itici fotoğrafEn son oguzhann tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 18:48.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
normal bir fikir tartışmasına bile gelemiyorsun. fikrimi söyledim buna bile saygın yok. benim gibiler yüzünden maç seyredemiyosan etme çok da umrumdaydı.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gidin onca beşiktaş taraftarının arasına girinde Trabzon atkısınla göreyim sizi neyin savunmasını yapıyorsunuz yaşınız benden büyük abi diyim yapmayın sizler yüzünden Trabzonspor maçlarını izleyesim gelmiyor sonucta camia küçülmez demeyin dediğimi yapın ikinci yarın gidin bakalım atkınızla bunlar döner bıcaklarınla kahvemizi basmadımı neyin mücadelesini veriyorsunuz..
Az ve öz Tek Cümle Sizin Gibiler Yüzünden Trabzon DEPLASMAN Olmaktan Çıkmştır..Bu maçıda sizler Gibiler Yüzünden Kaybedicez..
bizimgiler bu takımın sahasını defalarca kapattırdı, sahaya atlayıp hükmen malup ettirdi. seyircisiz maç oynattı.
senin gibiler de türbünde şampiyon yaptı. kupalar aldı. trabzon da en korkunç deplesman oldu. böyle devam.
Yorum
-
Bjk defansif oynayacak kontra atakla gol arıyacak zaten eksikleri var direk saldırırlarsa 3-4 gol yiyeceklerini biliyorlar ondan beklediğim bir kadro ile çıkıyor Bjk. İnter maçındaki gibi oynarsak kayıpsız atlatırız Fenerin puan kaybettiği bir haftada bjk galibiyeti çok iyi olur.
Yorum
-
Sen daha komiksin, sen bana Mersin maci diyorsun al bende sana Inter maci diyorum. 10 dk Volkanmi 65 dk Serkanmiİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam tamam Volkan iyi degil.Bende Diplomami aliyorum.Kadroyu elestirmem icin Diploma lazim bana.
Bu arada cok komiksin.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum