Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk ya bak yahu, korkak tavuklar. 8 defans. Allahim su sikecilere hadlerini bildirmemizi nasip et.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onlar yaptılar diye bu işi kan davasına mı dökeceğiz. bu tür jestler nedeniyle hiç bir şehir takım camia küçülmez. ben takımın rakibini sahada yenmesiyle avunurum, şehirde taraftarın adam kovalaması, küfür etmesi ile değil.
      biz büyük bir camiayız, komplekslerden arınmalı, her türlü kazancı da sahada temiz mücedele vererek almalıyız.
      Sizin gidin onca beşiktaş taraftarının arasına girinde Trabzon atkısınla göreyim sizi neyin savunmasını yapıyorsunuz yaşınız benden büyük abi diyim yapmayın sizler yüzünden Trabzonspor maçlarını izleyesim gelmiyor sonucta camia küçülmez demeyin dediğimi yapın ikinci yarın gidin bakalım atkınızla bunlar döner bıcaklarınla kahvemizi basmadımı neyin mücadelesini veriyorsunuz..
      Az ve öz Tek Cümle Sizin Gibiler Yüzünden Trabzon DEPLASMAN Olmaktan Çıkmştır..Bu maçıda sizler Gibiler Yüzünden Kaybedicez..
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Volkan sürekli oynatılmalı Karabük maçında o ışığı verdi. Burak nasıl çıkış yaptıysa Volkan'da aynısını yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum.

Yorum

• arkadaşlar kızacaksınız belki ama öyle bi yerde okuyorumki lig tv yok kahvelerde maç izlemek için link verebilirmisiniz
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yürrü git Isine Volkan Ismaili dagitirdi.Serkan geri pastan baska bisey yapmiyor.
            Cok istiyorsan sen al TD diplomani.Mersin Macinda Volkan 80.Dakikada girdi Macin en iyisiydi.Korkak gibi oynamiyor.
            Her konuda herseye maydonozsun sen

Ben kadroyu elestirmiyorum, Volkan iyi olsa Senol hoca secerdi. Onun icin al diplomani kadroyu sec veya ne bilim tesisleri ara Senol hocayi iste deki Volkani oynatmaman buyuk hata.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bu viki altan derki

Turkiye nin en iyi santraforu almeıdadır

vikipedia'da burakın attigi goller yazmıyor galiba
              En son ESER tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 18:33.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş'ın kadroya baktım şimdi hakikaten Carvalho'yu çok korkutmuşuz. Son yıllarda gelen en korkak bjk. Bu takım bizden puan alırsa normalden daha çok üzülürüm. 3 tane stoper, 3 tane bek, 2 tane önlibero ile çıkıyorlar resmen. Quaresma, Almeida saldım çayıra mevlam kayıra...
                aynen öyle fakat durum böyle diye bilinçsizce saldırmamalıyız sabırlı oynayıp bjk yi yormalıyız
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Mustafa denen adam nasıl yorumcudur arkadaş Tolga ve Cenk için iki denk kaleci diyor. Bu adamların hepsi mal mı olmak zorunda. Burak Almeida ile top diye oynar. Tanrıkulu denen itin Burak Yılmaz'a karşı bayağı bir kuyruk acısı var.

Yorum

• bjk yillardir Trabzona bu zihniyetle geliyor.

Yorum

• Havaalanlarında başka takım taraftarlarının karşılanması moda oldu Hey Trabzon Takımına Sahip çık böyle şeylere Alışkın değildir Trabzon Efsane Bitiyor !!!
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her konuda herseye maydonozsun sen

Ben kadroyu elestirmiyorum, Volkan iyi olsa Senol hoca secerdi. Onun icin al diplomani kadroyu sec veya ne bilim tesisleri ara Senol hocayi iste deki Volkani oynatmaman buyuk hata.
                        Tamam tamam Volkan iyi degil.Bende Diplomami aliyorum.Kadroyu elestirmem icin Diploma lazim bana.
                        Bu arada cok komiksin.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bjk 8 defans çıkıyor diyorsunuz ama başka oynatacak adamları yokki
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa denen adam nasıl yorumcudur arkadaş Tolga ve Cenk için iki denk kaleci diyor. Bu adamların hepsi mal mı olmak zorunda. Burak Almeida ile top diye oynar. Tanrıkulu denen itin Burak Yılmaz'a karşı bayağı bir kuyruk acısı var.
                            geçen sene bize penaltı verdiler diye ne kudurmuştu, penaltı da penaltıydı, adamın fenerlilikten gözü dönmüş

Yorum

• Biz de 3 hücumcuyla çıkıyoruz hatta Halil daha çok orta alana yakın oynuyor Bjk'dan anlayış olarak çok fazla farkımız yok.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X