Bjk ya bak yahu, korkak tavuklar. 8 defans. Allahim su sikecilere hadlerini bildirmemizi nasip et.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Sizin gidin onca beşiktaş taraftarının arasına girinde Trabzon atkısınla göreyim sizi neyin savunmasını yapıyorsunuz yaşınız benden büyük abi diyim yapmayın sizler yüzünden Trabzonspor maçlarını izleyesim gelmiyor sonucta camia küçülmez demeyin dediğimi yapın ikinci yarın gidin bakalım atkınızla bunlar döner bıcaklarınla kahvemizi basmadımı neyin mücadelesini veriyorsunuz..İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar yaptılar diye bu işi kan davasına mı dökeceğiz. bu tür jestler nedeniyle hiç bir şehir takım camia küçülmez. ben takımın rakibini sahada yenmesiyle avunurum, şehirde taraftarın adam kovalaması, küfür etmesi ile değil.
biz büyük bir camiayız, komplekslerden arınmalı, her türlü kazancı da sahada temiz mücedele vererek almalıyız.
Az ve öz Tek Cümle Sizin Gibiler Yüzünden Trabzon DEPLASMAN Olmaktan Çıkmştır..Bu maçıda sizler Gibiler Yüzünden Kaybedicez..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
Her konuda herseye maydonozsun senİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYürrü git Isine Volkan Ismaili dagitirdi.Serkan geri pastan baska bisey yapmiyor.
Cok istiyorsan sen al TD diplomani.Mersin Macinda Volkan 80.Dakikada girdi Macin en iyisiydi.Korkak gibi oynamiyor.
Ben kadroyu elestirmiyorum, Volkan iyi olsa Senol hoca secerdi. Onun icin al diplomani kadroyu sec
veya ne bilim tesisleri ara Senol hocayi iste deki Volkani oynatmaman buyuk hata.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
aynen öyle fakat durum böyle diye bilinçsizce saldırmamalıyız sabırlı oynayıp bjk yi yormalıyızİlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ın kadroya baktım şimdi hakikaten Carvalho'yu çok korkutmuşuz. Son yıllarda gelen en korkak bjk. Bu takım bizden puan alırsa normalden daha çok üzülürüm. 3 tane stoper, 3 tane bek, 2 tane önlibero ile çıkıyorlar resmen. Quaresma, Almeida saldım çayıra mevlam kayıra...Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
Tamam tamam Volkan iyi degil.Bende Diplomami aliyorum.Kadroyu elestirmem icin Diploma lazim bana.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer konuda herseye maydonozsun sen
Ben kadroyu elestirmiyorum, Volkan iyi olsa Senol hoca secerdi. Onun icin al diplomani kadroyu sec
veya ne bilim tesisleri ara Senol hocayi iste deki Volkani oynatmaman buyuk hata.
Bu arada cok komiksin.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
geçen sene bize penaltı verdiler diye ne kudurmuştu, penaltı da penaltıydı, adamın fenerlilikten gözü dönmüşİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa denen adam nasıl yorumcudur arkadaş Tolga ve Cenk için iki denk kaleci diyor. Bu adamların hepsi mal mı olmak zorunda. Burak Almeida ile top diye oynar. Tanrıkulu denen itin Burak Yılmaz'a karşı bayağı bir kuyruk acısı var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum