Ortasahayi kitleyip Kontraylan bitirmek istiyecekler bu kadroylan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
En son hangi maci izledin ?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Sen oynasa sasardim zaten zorla süper serkan oynayacak.Serkan cok tehlikeli bir Oyuncu.
Gol vurusu süper.Hic yan ve geri pas yapmiyor,ataklarimizi kesmiyor.
Mesajlarini yazmadan once dusun, hatta bi kac kere dusun. Her seye karsi cikiyorsun. Git al TD diplomani belki ilerde kadro kurarsin sende.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Yürrü git Isine Volkan Ismaili dagitirdi.Serkan geri pastan baska bisey yapmiyor.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son hangi maci izledin ?
Mesajlarini yazmadan once dusun, hatta bi kac kere dusun. Her seye karsi cikiyorsun. Git al TD diplomani belki ilerde kadro kurarsin sende.
Cok istiyorsan sen al TD diplomani.Mersin Macinda Volkan 80.Dakikada girdi Macin en iyisiydi.Korkak gibi oynamiyor.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ziya Doğan ın takımları ile bu kadar defansif değildi. Ne yapmış Carvalha böyle
. Beraberliğe gelmiş gibi hava sezdim.
Bu 11 le, ya böyle ;
-----------------Cenk---------------
Hilbert--Sivok--Toraman--Egemen--İsmail
Ekrem----Ernst------Fernandes---Quaresma
--------------Almeida--------------------
ya da ;
----------------Cenk---------------
İbrahim----Sivok----Egemen---İsmail
Hilbert----Ernst---Fernandes---Ekrem
------------Quaresma--------------
-------------Almeida---------------
böyle dizilecekler...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Beşiktaşın kadroları görünce aklıma 2009'daki maç geldi. O maçta da Mustafa Denizli 8 defans oyuncusuyla çıkmıştı. Umut ve Gökhan çok gol kaçırmıştı galiba. Ernst uzaktan bala bi şut çektiydi tam 90'a. Tony Sylva vardı kalede
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Rakip takım aşırı derecede defansis bir oyun anlayışını tercih etmiş..
Açıkcası bu durum bizim için dezavantaj olabilir..
Maçın başında gol bulamazsak hafta içinin fiziksel ve zihinsel yorgunluğuyla birlikte oyunun sonlarına doğru gol yeme ihtimalimiz yüksek..
Herşeye ve herkeze rağmen Başarılar TRABZONSPORUM...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Carvalhal Ziya Doğan'dan Trabzonspor'u tanıyan birisi olarak yardım istemiş anlaşılanİlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan ın takımları ile bu kadar defansif değildi. Ne yapmış Carvalha böyle
. Beraberliğe gelmiş gibi hava sezdim.
Bu 11 le, ya böyle ;
-----------------Cenk---------------
Hilbert--Sivok--Toraman--Egemen--İsmail
Ekrem----Ernst------Fernandes---Quaresma
--------------Almeida--------------------
ya da ;
----------------Cenk---------------
İbrahim----Sivok----Egemen---İsmail
Hilbert----Ernst---Fernandes---Ekrem
------------Quaresma--------------
-------------Almeida---------------
böyle dizilecekler...
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Beşiktaş'ın kadroya baktım şimdi hakikaten Carvalho'yu çok korkutmuşuz. Son yıllarda gelen en korkak bjk. Bu takım bizden puan alırsa normalden daha çok üzülürüm. 3 tane stoper, 3 tane bek, 2 tane önlibero ile çıkıyorlar resmen. Quaresma, Almeida saldım çayıra mevlam kayıra...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum