Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortasahayi kitleyip Kontraylan bitirmek istiyecekler bu kadroylan.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Volkan Sen oynasa sasardim zaten zorla süper serkan oynayacak.Serkan cok tehlikeli bir Oyuncu.
      Gol vurusu süper.Hic yan ve geri pas yapmiyor,ataklarimizi kesmiyor.
      En son hangi maci izledin ?

Mesajlarini yazmadan once dusun, hatta bi kac kere dusun. Her seye karsi cikiyorsun. Git al TD diplomani belki ilerde kadro kurarsin sende.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bjk'nin kadro çok enteresan, resmen 4-5-1 ile çıkıyorlar, Hilbert ve Querasma ile kanatlardan hızlı çıkmaya çalışacaklar...Bence en kritik görev Alanzinho'nun, kanatları çok boş bırakmamalıyız...

Yorum

• bjknin kadroya bak Carvalhal fena korkmuş..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kadro olarak üstünüz, kazasız bir maç olur inş.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En son hangi maci izledin ?

Mesajlarini yazmadan once dusun, hatta bi kac kere dusun. Her seye karsi cikiyorsun. Git al TD diplomani belki ilerde kadro kurarsin sende.
              Yürrü git Isine Volkan Ismaili dagitirdi.Serkan geri pastan baska bisey yapmiyor.
              Cok istiyorsan sen al TD diplomani.Mersin Macinda Volkan 80.Dakikada girdi Macin en iyisiydi.Korkak gibi oynamiyor.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ziya Doğan ın takımları ile bu kadar defansif değildi. Ne yapmış Carvalha böyle . Beraberliğe gelmiş gibi hava sezdim.

Bu 11 le, ya böyle ;
                -----------------Cenk---------------
                Hilbert--Sivok--Toraman--Egemen--İsmail
                Ekrem----Ernst------Fernandes---Quaresma
                --------------Almeida--------------------

ya da ;
                ----------------Cenk---------------
                İbrahim----Sivok----Egemen---İsmail
                Hilbert----Ernst---Fernandes---Ekrem
                ------------Quaresma--------------
                -------------Almeida---------------

böyle dizilecekler...
                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Beşiktaşın kadroları görünce aklıma 2009'daki maç geldi. O maçta da Mustafa Denizli 8 defans oyuncusuyla çıkmıştı. Umut ve Gökhan çok gol kaçırmıştı galiba. Ernst uzaktan bala bi şut çektiydi tam 90'a. Tony Sylva vardı kalede
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• BJK resmen 8 defansiv oyuncuyla maca cikiyor... ama sasirmadim... bize karsi hep böyle defansiv ve korkak bir futbol oynuyorlar...
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Rakip takım aşırı derecede defansis bir oyun anlayışını tercih etmiş..

Açıkcası bu durum bizim için dezavantaj olabilir..

Maçın başında gol bulamazsak hafta içinin fiziksel ve zihinsel yorgunluğuyla birlikte oyunun sonlarına doğru gol yeme ihtimalimiz yüksek..

Herşeye ve herkeze rağmen Başarılar TRABZONSPORUM...
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ziya Doğan ın takımları ile bu kadar defansif değildi. Ne yapmış Carvalha böyle . Beraberliğe gelmiş gibi hava sezdim.

Bu 11 le, ya böyle ;
                        -----------------Cenk---------------
                        Hilbert--Sivok--Toraman--Egemen--İsmail
                        Ekrem----Ernst------Fernandes---Quaresma
                        --------------Almeida--------------------

ya da ;
                        ----------------Cenk---------------
                        İbrahim----Sivok----Egemen---İsmail
                        Hilbert----Ernst---Fernandes---Ekrem
                        ------------Quaresma--------------
                        -------------Almeida---------------

böyle dizilecekler...
                        Carvalhal Ziya Doğan'dan Trabzonspor'u tanıyan birisi olarak yardım istemiş anlaşılan
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Beşiktaş'ın kadroya baktım şimdi hakikaten Carvalho'yu çok korkutmuşuz. Son yıllarda gelen en korkak bjk. Bu takım bizden puan alırsa normalden daha çok üzülürüm. 3 tane stoper, 3 tane bek, 2 tane önlibero ile çıkıyorlar resmen. Quaresma, Almeida saldım çayıra mevlam kayıra...
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• carvalhal bizi çözdüğünü söylemişti. adam gerçektende çözmüş. bizim stoperlerin ne kadar kazma olduğunu nasıl olsa bireysel hata yapacağını biliyor. gol yemzsem hatayı değerlendirip atarım düşüncesi var...
                            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• bu kadrolarla ya çok gol olur yada hiç olmaz 1 2 golle bitmez bu maç

Yorum

• trabzondaki taraftar bebe mi ?

beşiktaş-fenerbahçe-galatasaray yemek veriyor siz verin istanbulda aynısını yapacaklar yine
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X