Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk yahut bir başkası holigan , ırkçı , şiddet çıkarmaya eğilimli , hayatındaki öfkeyi Türk sporuna kusan , ruh hastası grupların her ne sebeple olursa olsun iyi bir çift sözle dahi anılıyor olması , bu ülkenin gençlerine zarar verir .

Futbolda mücadele saha içinde verilmeli , ve fakat futbolun mücadelesini yalnız saha içinde göremiyoruz . Tribününde , adaletinde , organizasyonunda hep bir horoz döğüşü , insanı insan yapan değerleri yıkma-yok etme uğraşı var . Futbol bu ülkenin yetişen nesillerine hayatlarında sportmenliği , emeğin gücünü , rakibe ve özbenliğe saygıyı değil , hırsızlığı , adaletsizliği ve anarşiyi zihinlere kodlamaktadır . Bu açıdan da neye hizmet ettiği açıktır .

Yorum

• Deplasman yasağını protesto ederken fazla gaza gelinmiş. Forma değiştiren Metin Oktay-Can Bartu moduna geçmek istemişler ama olmamış hacı. bjk forması giymek nedir ya. Adamlar her maçta "uyyy" diye bizle dalga geçerek tezahürat yapıyor. Nasıl bir mide kaldırır o görüntüyü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Besiktasli dostlarimi severim fenevliler gibi degillerdir
        Ammaa carsida sirf sekildir Bu gun dedigini yarin unutur Bugun centilmen olur uarin inonude bize kufur eder
        Ornekleri coktur carsinin vede bjk yonetiminin tukurdugunu hemen yalamasi
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Hee sene İnönü'de yemediğimiz küfür kalmıyo, adam gitmiş BJK formasıyla poz veriyo. Helal olsun sana

Yorum

• Yalakalığın doruk noktası Statta birde takıma sövün sizi Çarşı grubuna alırlar artık Jimnastikçi gençler.
            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Futbol olarak eski günlerimize yaklasiyoruz. Taraftar olarak cok sey kaybediyoruz.
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Ahmet kardeşimin yaptığı yorumu ayakta alkışlıyorum,sözde Trabzonspor taraftarlarının başı olan mehmet denen zatı muhterem eğer bjk formasıyla poz veriyorsa ben onun Trabzonsporluluğundan şüphe ederim.1-2 gün önce yazmıştım Trabzonsporun bu ligde dostu olamaz hele hele istanbullular hiç olamaz.

Yorum

• Son söz , Trabzonspor taraftarı kültürü ile farklı olmalıdır . "Kata gu gu gu" denince büyük tribün olunmuyor . O tribünlerde Trabzonspor'un her kesimden taraftarı zevkle oturabiliyorsa ve herkes eşit tatmin duygusu ile ayrılabiliyorsa , tribündeki hiç bir paydaş diğerinin hakkını ipotek altına almıyorsa , o tribün büyük bir tribündür . Çünkü o durumda tribün , tüm şehrin tribünü olur , 5.000 kişinin değil . Tüm söylemlerinde "anti istanbul ile " başlayıp , yaptıkları her şeyin "imitasyon istanbul" yarattığı gruplardan temizlenip , gerçek Trabzonspor duygusunu ve vizyonunu ortaya çıkaran grupların büyümesi , yalnız bizim için değil , ülke futbolunun geleceği içinde önemli .

Yorum

• bırakın artık bu muhabbeti. dostluk mostluk baydınız sabahtan beri. kafanız basmıyorsa söyleyim bu olay sadece alınan karara tepki ve yasak kalkarsa en çok bizim işimize yarar korkmayın yahu kimse kimseyle dost olmuyor. kapatın artık bu mevzuyu kargalara nasıl fesleriz onu düşünün.

Yorum

• Ben Beşiktaşta otururyorum bir bjk-gs derbisinden önce Trabzonspor montumla sahile indim.birkaç yeniyetme bjk taraftarı montumu görünce Trabzonspora küfretti zoruma gitti.Şimdi Trabzon tribün lideri bjk forması giyecek bizde alkışlayacağız aferim böyle devam edin.Seçim zamanı Ampullu bordo-mavi tşirtler de çok yakışmıştı..
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• geçen seneki ankaragücü maçındada aynı yalakalığı yaptılar, ankaragücüne yalakalık yapıp trabzonspor taraftarına küfretti tg, bende oradaydım.

şimdide beşiktaşa yalakalık yapıyorlar, amaçları ne anlamaya çalışıyorum.

Yorum

• 5-6 sene önce çok iyi hatırlıyorum bjk li taraftarlar Trabzon'da otobüsten inip kahvehaneleri satırlarla basmışlardı. Hadi bunu geçtik daha 2-3 sene önce bjk maçı çıkışında üç taraftarımızı dolmabahçe civarında bıçakladılar. Çocuk cağızlar kan-revan içinde birbirlerine dolanmışlardı. Çarşı grubu insan filan değildir. Bunlardan asla dost da olmaz. Menfaatleri söz konusu olduğunda adamı satarlar. Kendi taraftarını bile göz kırpmadan öldüren insanlar bunlar.

Tüm bunları bir kenara koyduk. bjk bir gol atarsa ve bu insanlar da orada, Trabzonspor taraftarı arasında sevinç gösterilerinde bulunurlarsa ne olacak??? Polsin bjk taraftarını stada almama konusunda bir önlem alması lazım. Bu işin sonu bence iyi olmaz.

Yorum

• Bu Hafta Oynanacak Beşiktaş Maçına Hiçbir Trabzonsporlu Gitmesin!
                            Diye başlık attınız ,adam da BJK forması giyip maça gitmiş.
                            Ne kızıyorsunuz ?

Yorum

• nedir bu içinizdeki nefret ??? birileri dostluk mesalesı yakacaksa bu tabıkı turkıyenın en buyuk takımı Trabzonspor tarafından olacak ???

trabzonluyu herkez bılır bır sız kendınızı bılmıyorsunuz bizler anadolunun en mısafır perver en eglencelı en samımı en durust ınsan topluluguyuz bunu butun dunya bılıyor basta fıkralarımızla ..
                              lakın tersımızde hıc cekılmez 1461 yılından beri tek ordunun bile kurulmadıgı trabzonu kurtulus mucadelesı dahi kım korudu ??? oranın halkı pekı bızım sılah sevgımız nerden gelıyor sanıyorsunuz ??? pekı bız bukadar sılah sevmemıze ragmen sılahlı catısmalarda en en gerıdeyız ?? arkadaslar bizler bize yanlıs yapmayana yanlıs yapmayız bız agırlarız mısafır ederız bız buyuguz adam olmazlarsa ozman geregını yaparız
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deplasman yasağını protesto ederken fazla gaza gelinmiş. Forma değiştiren Metin Oktay-Can Bartu moduna geçmek istemişler ama olmamış hacı. bjk forması giymek nedir ya. Adamlar her maçta "uyyy" diye bizle dalga geçerek tezahürat yapıyor. Nasıl bir mide kaldırır o görüntüyü.
                                gayet normal giymeleri. ben bu zamana kadar Trabzonspor formasi veya Trabzonspor yazan bir atki actiklarini görmedim. her defasinda kendi reklamlarini yapmaya calisirlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X