Beşiktaşlı taraftarların maça çağırılması tamam güzel bir davranış ama kendi şehrinde rakip takımın formasını giymen ve rakip taraftarın ise senin sadece atkını takması aciziyetlikten başka birşey değildir....
özet bu. geri kalan hersey laf kalabalığı
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
arkadaşlar ;
başta Trabzon'lu olmayan ve 3.kuşak Trabzonlu olanlar....
Trabzon bir hayel olarak kalsın dünyanızda....
öyle düşündüğünüz gibi değil oraları avniaker falan .....
şehir nonoş dolmuş sen bedava kombinbe ver para ver febeylileride alır bunlar aralarına..ee maksat protesto olsun
bizler yıllarca buralarda Trabzonspor diye tutturalım adam gibi adamlar azalıyor şehirde....
Bunu yanlış anlamış olabilirim ama bak türlü türlü yakıştırmalar yapanlar içinde aynı düşünceleri besliyorum, ben isim vermedim Alihancım kalbin kırılmasın, severim seni.
Neyse abi uzatmaya gerek yok daha fazla.. Sen de bu durumdan memnun değilsin anlıyorum onu. Zaten grup kendi arasında çözecektir meseleyi, umarım bu mevzular bir gün gelip fener'le de yaşanmaz diyerek konuyu kendi adıma kapatıyorum.
arkadaşlar bırakın bu fair play muhabbetlerini
adam benim Trabzon'uma küfür edecek sonra ben
gel beraber izleyelim bedava gir stada nasıl olsa 4100 kobine bedavam var diyecem
bu neye benziyor biliyormusunuz
domuzun başına ev hapsi gündemi gibi birşey içinize siniyorumu?
Beşiktaş orta sahada sıkıntı yaşıyor bunu değerlendirebilirsek beklemediğimiz kadar kolay bir maç olabilir bizim için. İnter maçında ki motivasyonumuz olursa her halükarda kazanırız... Ben zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum...
bu maçın anahtar sözcuğu sanırım motivasyon. ve üst düzey mucadele ben bu tür maçlarda kontrollü oynanmasını tercih ederim yoksa bejeke cezayı keser
daha 5-6 sene önce esrarı çekip kahvehaneyi döner bıçaklarıyla basıp, insanımıza saldıranları...
Şenol Güneş'e tribünlerinde saldırıp, ayakkabı fırlatanları, küfürleri savuranları...
bu gün hangi mantıkla baş tacı ediyoruz ?
bu carsi tinercileri degilmiydi doner bicaklariyla kahvelere dalan yasli insanlara saldiran..
simdi bunlari kendi tribunlerimizde agirliyoruz.
yaziklar olsun hepinize.bos islerle ugrasacaginiza kendi tribunlerinizde bir birlik saglayip takima destek verin.
İnter çiçeklerle karşılandı , Seni seviyorumm İnter bile dendi , Her büyük maç öncesi yemek veriyoruz adamların karınlarını doyurup gidiyorlar nerdeyse , Trabzon'da 3 byük takımdan biri takımını karşılayacak ha , o da oldu . Trabzon taraftarının saygı duyduğu bir adam arkasına 2000-3000 kişiyi toplayabilmiş bir insan , sebebi her ne olursa olsun BEŞİKTAŞ forması giyip poz verecek ?
Oha lan dediğimizde biz mal olacağız . Harbiden çok malız .
Haaa evet Trabzon deplasmanı gerçeği
Babam anlatırdı küçükken oğlum orda kimse Fener - Beşiktaş - Gs formasıyla gezemez derdi , arkadaşlarım benle kupalarıyla dalga geçerken ben de sıkıyosa Trabzon'da formayla gezin falan derdim .
Pardon pardon fair playdi de mi ?
Çocukluk işte , ne bileyim fair-playi ?
Haa bu arada , o dalga geçtiğin 16 yaşındaki çocuklar hatta isim vereyim direk .
Alihan - Hürgün - Kaan - Batuhan vs.
Benim tanıdığım en düzgün insanlardan , en doğru yorum yapan çocuklardır .
Burdaki onca MAL ve SÜBYAN olmayan +20 , + 30 lara değişmem yorumlarını .
Laf ederken dikkat edelim . Herkes kendince bir şeyler yazıyor . Herkes kendi düşüncelerini yazıyor .
Yorum