Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallahi bjk ye de sivasa yenilelim lilleyi yenelim ben razıyım
    yok ya hepsini kazanalim yoksa butun hafta moral 0 geziyorum
    ama bjk maci cok zor olacak yenilecez gibi

Yorum

• şaka gibi gerçekten aynı şeyi bjkliler yapacak mı...
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kişiyle ilgili yorumları da takmayın öyleyse.... Gereksiz yere tartışmayalım...
        abi tartışma yok genel olarak diyoruz ki bjk forması giyme olayı yanlış diyoruz olay farklı bakışlar sayesinde birazda üslup zayıflıgından tartışma var gibi görünüyor
        bizine elin kargalarından gelmesinler deplasmana bizim taraftara yapacaklarmı bakalım karşılıklı kartal gol gol cektikleri tribünlerde araya trabzonlular alacak mı?? biz bunu diyoruz yanlış yapıyoruz yoksa o lider bu lider kime ne faydası var grubundan başka biz bir bütün bile degiliz yani
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok ya hepsini kazanalim yoksa butun hafta moral 0 geziyorum
          ama bjk maci cok zor olacak yenilecez gibi
          Aynen benim de moral sıfırlanıyor Sıkma canını hayırlısı...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...Tiner çekiyorlar denilen grubun lideri 5 vakit namazında ve kuran dersleri veriyor dermekte, insanların bilip bilmeden konuşması can sıkar.
            ...Bize tiner çekiyolar ve türlü türlü yakıştırmalar yapanlar mal değil malın önde gidenidir.
            Yanlış anladığını anlamıştım. Tinerle ilgili mesaj budur;

Yorum

• Trabzonlu Gençler Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı ise deplasman maçlarına koyulan yasağın insanları kışkırttığını ifade ederek, "Yasak koyulacaksa sadece Fenerbahçe taraftarına koyulsun. Bizim Galatasaray ve Beşiktaş'la bir sorumuz yok. Kimse maç keyfimizi elimizden almasın. Bir aksilik olmazsa beraber izlemek istiyoruz. Emniyet izin verirse de bunu yapacağız. ve bu uzun bir aradan sonra ilk olacak" dedi. Bu arada her iki takım taraftarları atkı ve forma değiştirerek, birlikte, "Deplasman yasaksa büyük taraftara, yöneticilerde girmesin stada" şeklinde slogan attı.

*

Galatasaray ve Beşiktaş'la sorunumuz yokmuş. Sormayın yahu çok severiz ikisini de

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen benim de moral sıfırlanıyor Sıkma canını hayırlısı...
                Rehabeti atmamız lazım üstlerimizden Şenol hoca maça Alanzinho başladığı zaman defansif oynamak zorunda kalıyoruz Alanzinho'nun orta sahada kaptırdığı topla beraber defansımız karban çorban oluyor.
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kişiyle ilgili yorumları da takmayın öyleyse.... Gereksiz yere tartışmayalım...
                  bu akşam feslermiyiz siz bana onu söyleyin

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam gelip burda tiner çekerler deplasmanda bize saldırırlar derse ne sakin olurum nede kendimi tutarım hatta yanımda olsa atarı o zaman görür.

Tiner çekiyorlar denilen grubun lideri 5 vakit namazında ve kuran dersleri veriyor dermekte, insanların bilip bilmeden konuşması can sıkar.

Yahu karşınızda düşman mı var ne biçim yorumlar bunlar anlamıyorum, forma giymesi bana görede yanlış ama hakaret nedir.

Mal dediğim kesim belli hala daha diyorum, çok mal var bu sitede malca konuşanlar üstüne alınabilir.

Bize tiner çekiyolar ve türlü türlü yakıştırmalar yapanlar mal değil malın önde gidenidir.
                    Madem benim üzerime alınmamı saçma buluyorsun , o zaman tiner çekmiyorsan sen niye üzerine alınıyorsun ki ? Herkesin ettiği hakaret kendi edepsizliğini gösterir.

Sen gidip birine bana ulaştırması için yazdıklarınıza dikkat edin dersen ben her türlü üzerime alınırım ettiğin hakaretleri bu arada .

Haa bu arada akıllı düşmanı , akılsız dosta yeğlerim .

Düşman olmamak , saçma bir harekete tepki almamayı gerektirmiyor . Neyse uzatmanın manası yok . Umarım alnınızın akıyla çıkarsınız bunu en içten dileklerimle diyorum , korkuyorum çünkü bu sebeple 1 insanın bile burnu kanarsa vebal altında kalırsınız bunu istemem .

İyi forumlar.
                    Twitter Adresim

Yorum

• Tiner mevzusuna niye balıklama dalıp üstünüze alıyosunuz adam beşiktaşlılara söyledi tiner çekip saldırırlar diye...
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanlış anladığını anlamıştım. Tinerle ilgili mesaj budur;

http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=831
                        Bunu yanlış anlamış olabilirim ama bak türlü türlü yakıştırmalar yapanlar içinde aynı düşünceleri besliyorum, ben isim vermedim Alihancım kalbin kırılmasın, severim seni.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Centilmenligi abartmanin hic anlami yok evet
                          Yalniz birde su gercek var her basarimizdan sonra beni sadece Besiktasli arkadaslarim tebrik etti
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Fenevli pislikleri gorunce carsinin gozumuze daha adam gorunmesi normal Centilmenlik olsun ama Trabzonspor durusuna ters dusmeden

Bazi kisilerin surekli bu durusa tepkilere ters davrandigida gercektir
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İşte bu yüzden bu bölünmüşlük bu kabadayılık bu birbirimizin Trabzonsporluluğunu sorgulamak yargısız infaz yapmak düşünmeden konuşmak yüzünden son senelerde taraftar olamadık maalesef.
                              Herkez ayrı telden çalıyor.Ayrıca bu forumda önceden bu tür kapışmalar üstü kapalı tehtidkar konuşmalar olmazdı.Burası küfürün guruplaşmanın seviyesizliğin olmadığı en saygın Trabzonspor taraftar sitesidir.
                              Site yöneticisi arkadaşlar Allah aşkına bu duruma müdahalede bulunun yoksa işin suyu çıkacak..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu akşam feslermiyiz siz bana onu söyleyin
                                Beşiktaş orta sahada sıkıntı yaşıyor bunu değerlendirebilirsek beklemediğimiz kadar kolay bir maç olabilir bizim için. İnter maçında ki motivasyonumuz olursa her halükarda kazanırız... Ben zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X