Vallahi bjk ye de sivasa yenilelim lilleyi yenelim ben razıyım
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
yarın öbür gün bjk ile aramız bozulunca sararlar o fotoları internete ...müthiş koz verdiler kargaların eline.neyseki herkes bu zihniyette değil.akşam atmosfer gergin olacak başka yolu uok...
abimin dedigi dogru sezonun ikinci yarısında işler kızışır bu play off b..ku işleri sarpa sarar bjk kötü giden ortamda bizim taraftara bizim onlara davrandıgımız gibi davranmaz bile hatta kargalar 61.dakika da 1 2 3 beşiktaş oley falan yaparlar sonra youtube ye hamsileri 61 de g...t ettik derler bu yapılan mallık
reklam kokan hareket bunlar. trabzonsporumuza hic bir faydasi yoktur.
kendi aramizda birlesmek zor geliyor ama baskalarini aramiza almasi daha kolay bazilari icin
Beşiktaş forumundan; ''bugün kaç gol atarsak o kadar hamsi yiyeceğim..''
Ne kadar gol yerse o kadar da hamsi çıkaracak mıymış bir yerinden ?
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
yahu bu adam kimin lideri bana ne jandan ne isterse onu giysin. ben şova karşıyım mesela havaalnında yapılan karşılama yanlış bulurum. taraftar gruplarını açıkcası çokta takmıyorum. ben trabzonspor taraftarıyım. biletini sağdan soldan alıp maçlarda kiralayan adamlardan bana ne
O kişiyle ilgili yorumları da takmayın öyleyse.... Gereksiz yere tartışmayalım...
beyler artık şu foto olayına takılmayı bırakalım derim ben.trabzonspor tribünleri tg den ibaret değildir.hatta avni akerdeki kayda değer atmosferlerin oluştuğu maçlar maraton vs.nin işin içine girdiği maçlardır.bir grubun yaptığı olay tüm trabzonspor taraftarını bağlamaz...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Önce şu "Adamı ayar etmeyin lan ." tarzı üslüptan bi uzaklaştırsan kendini iyi olacak . Sakinlik efendilik bir yere kadar ne demek , buyur sinirlen rahatlayacaksan bu sefer de açık açık mal de .
Büyüğümün benden akıllı olduğuna katılmam belki ama , büyüğe karşı sakinliğimi korurum rahat ol . Çekinme yani ne geçiyorsa içinden yaz. Senden küçük abim var ben cevap vermem aynı şekilde . Ama açık açık yaz . Öyle ortaya burası MAL dolmuş diye değil .
Ahmet Malsın , Mehmet Malsın diye yaz . Öyle yaz ki saygı duymamın bi anlamı olsun .
İcraat falan anlatmayın yahu . Biz görüyoruz zaten . Benim hiçbir gruba karşı bi tepkim yok . Senin Tgden olduğunu bile 2 gün önce falan farkettim ben . Tg , Gg , bg , fg , xg ... Hiç önemi yok . Önce Trabzonspor diyebilmek daha da önemlisi Doğruya doğru , yanlışa yanlış diyebilmek . Hiçbirimiz Muhammed-ul Emin değiliz de mi ?
Haa bir de beğenmesen de saygı çerçevesinde eleştirebilmek . Sen Jan Mari'yi seviyor ona laf edilmesine atarlanıyorsan , birine laf ederken onları da seven birileri olacağını düşünerek yorum yapmalısın .
Her şey sınırınca .
Adam gelip burda tiner çekerler deplasmanda bize saldırırlar derse ne sakin olurum nede kendimi tutarım hatta yanımda olsa atarı o zaman görür.
Tiner çekiyorlar denilen grubun lideri 5 vakit namazında ve kuran dersleri veriyor dermekte, insanların bilip bilmeden konuşması can sıkar.
Yahu karşınızda düşman mı var ne biçim yorumlar bunlar anlamıyorum, forma giymesi bana görede yanlış ama hakaret nedir.
Mal dediğim kesim belli hala daha diyorum, çok mal var bu sitede malca konuşanlar üstüne alınabilir.
Bize tiner çekiyolar ve türlü türlü yakıştırmalar yapanlar mal değil malın önde gidenidir.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yıllar önceden kahve baskını muhabbeti dönüyordu
Trabzon'da bastık bastık diyorlardı..
Onun üstüne bu hareket olmadı vesselam..
İstanbul'da ne karşılık alınacak hep beraber göreceğiz..
Bu arada Mersin BŞB. - Şikebahçe Ülker maçında 61 sayıya ulaşınca Trabzon'a küfür etti Şikebahçeliler. İlk yarının sonlarına doğru da etmişlerdi.
Trabzon'da çiçeklerle karşılayıp yemek veririz olur biter
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum