Yapılanlar çok yanlış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
trabzon deplasman mı ya artık eskisi gibi değil ki Hami Mandıralı diyor ki bir keresinde
''biz beş atardık altı atmadılar diye bize tepki gösterirlerdi diyordu'' şimdi öyle mi
bordo gol gol mavi gol gol
1 2 3 trabzon
birlik bile yok örnegin
The Kop , Çarşı ..... tek çatı altında toplanamıyoruz bile her kafadan ses cıkıyor bu ortamda mı deplasman fener yavş...ğı rıdvan bile diyor Ts deplasmanlarına 0 yazardık diye şimdi öyle mi değil
Allah'tan takım mücadelesi iyi ve sonuclara imza atıyor yoksa çoktan o deplasman denilen yerde burak'ı ıslıklayanlar şenol hoca istifa derlerdi vs .vs bjk taraftarını maca almak trabzonda boyunlarında atkıları sırtlarında formaları ile bizim taraftar ile yemek olayı tam bi rezillik hani Trabzonda Trabzonspor forması harici forma giyen dolaşamazdı!Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Sevmiyorum işte bu yüzden Trabzon insanını ya, laflara bak. Sen misin dünyanın en kaliteli insanı? Ne ulan bu böbürlenmeler. Yaşın istediği kadar 24 olsun, saygı gösterilecek biri değilsin.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaş olması önemli değil önemli olan içindeki beyindir, şimdi beni fazla yorma işine bak anlama kapasiten zayıf çünkü.
Ayrıca, o cümledeki baştan kasıt zaten beyindir. Bunu anlamayacak kadar kapasiten yok, sonra git başkalarını eleştir. Oldu canım...
Yorum
-
TG'den çok tanıdığım var. Hepsi de tepkili bu forma işine. Deplasman yasağı işine bir şey diyen yok yapıldı, iyidir güzeldir öncü olmak istemişsin saygı duyuyorum ama forma giymek olmamış bir kez daha söylüyorum. Alen gelip giyse Trabzonspor formasını giyersin sen de ev sahipliği yaparsın.
İsim vereyim Koray abi sen sübyan fln düz gitmişsin bizim hakkımızda ama sen de kendin söylüyorsun durumumu gözden geçireceğim diye..Demek ki senin de hoşuna gitmeyen bir şeyler var. Kimsenin kalbini kırmak değil amacım ama buradaysak eğer doğruya doğru yanlışa yanlış diyebildiğimizdendir.
Yorum
-
Arkadaslar yapilan seyleri dogru bulmayabilirsiniz ama kimseye hakeret etme veya Trabzonsporlulugunu ölcme hakkina sahip degilsiniz.
Adamlar canlarini baslarini verip her mac Trabzonspor icin orda oluyorlar. Tamam, yanlis hareketleri olabilir ama siz burda bölücülük yapiyorsunuz. Siz kiskirtiyorsunuz, siz böylesiniz diyorsunuz, siz TSli olamazsiniz diyorsunuz, vs.
Ayiptir. Bende BJK olayini dogru bulmuyorum ama yinede herkes bir oturup düsünsün. Biz burda internette taraftarlik yaparken, onlar realitede, yani sahada, stadyumda, sehirde taraftarlik yapiyorlar. Biraz saygi gösterelim.
Yorum
-
Ahmet tuhaf tuhaf şeyler yazıp durmayın bak sakinlik efendilik bi yere kadar, sen gidip nerelerden örnek vermişsin evet hiç kimse başka formayla gezemez.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon deplasmanı gerçeği mi ?
İnter çiçeklerle karşılandı , Seni seviyorumm İnter bile dendi , Her büyük maç öncesi yemek veriyoruz adamların karınlarını doyurup gidiyorlar nerdeyse , Trabzon'da 3 byük takımdan biri takımını karşılayacak ha , o da oldu . Trabzon taraftarının saygı duyduğu bir adam arkasına 2000-3000 kişiyi toplayabilmiş bir insan , sebebi her ne olursa olsun BEŞİKTAŞ forması giyip poz verecek ?
Oha lan dediğimizde biz mal olacağız . Harbiden çok malız .
Haaa evet Trabzon deplasmanı gerçeği
Babam anlatırdı küçükken oğlum orda kimse Fener - Beşiktaş - Gs formasıyla gezemez derdi , arkadaşlarım benle kupalarıyla dalga geçerken ben de sıkıyosa Trabzon'da formayla gezin falan derdim .
Pardon pardon fair playdi de mi ?
Çocukluk işte , ne bileyim fair-playi ?
Haa bu arada , o dalga geçtiğin 16 yaşındaki çocuklar hatta isim vereyim direk .
Alihan - Hürgün - Kaan - Batuhan vs.
Benim tanıdığım en düzgün insanlardan , en doğru yorum yapan çocuklardır .
Burdaki onca MAL ve SÜBYAN olmayan +20 , + 30 lara değişmem yorumlarını .
Laf ederken dikkat edelim . Herkes kendince bir şeyler yazıyor . Herkes kendi düşüncelerini yazıyor .
Daha bu yaz üniversiteli gsli çocuğun tekini çırılçıplak yaptık meydanın ortasında illa bunları mı anlatalım size ?
İlla icraatleri mi anlatalım tek tek.
Şimdide bu yapılanlar insanlık dışı dersin o zamn tam ayardn çıkarırsın beni.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İnteri TG karşılamadı...Bjk taraftarını maça çağırmak ne kadar doğruysa bjk formasını giymek o kadar yanlıştı orada hemfikiriz..İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon deplasmanı gerçeği mi ?
İnter çiçeklerle karşılandı , Seni seviyorumm İnter bile dendi , Her büyük maç öncesi yemek veriyoruz adamların karınlarını doyurup gidiyorlar nerdeyse , Trabzon'da 3 byük takımdan biri takımını karşılayacak ha , o da oldu . Trabzon taraftarının saygı duyduğu bir adam arkasına 2000-3000 kişiyi toplayabilmiş bir insan , sebebi her ne olursa olsun BEŞİKTAŞ forması giyip poz verecek ?
Oha lan dediğimizde biz mal olacağız . Harbiden çok malız .
Haaa evet Trabzon deplasmanı gerçeği
Babam anlatırdı küçükken oğlum orda kimse Fener - Beşiktaş - Gs formasıyla gezemez derdi , arkadaşlarım benle kupalarıyla dalga geçerken ben de sıkıyosa Trabzon'da formayla gezin falan derdim .
Pardon pardon fair playdi de mi ?
Çocukluk işte , ne bileyim fair-playi ?
Haa bu arada , o dalga geçtiğin 16 yaşındaki çocuklar hatta isim vereyim direk .
Alihan - Hürgün - Kaan - Batuhan vs.
Benim tanıdığım en düzgün insanlardan , en doğru yorum yapan çocuklardır .
Burdaki onca MAL ve SÜBYAN olmayan +20 , + 30 lara değişmem yorumlarını .
Laf ederken dikkat edelim . Herkes kendince bir şeyler yazıyor . Herkes kendi düşüncelerini yazıyor .
Yorum
-
yahu bu adam kimin lideri bana ne jandan ne isterse onu giysin. ben şova karşıyım mesela havaalnında yapılan karşılama yanlış bulurum. taraftar gruplarını açıkcası çokta takmıyorum. ben trabzonspor taraftarıyım. biletini sağdan soldan alıp maçlarda kiralayan adamlardan bana neİlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi şehrinde üstelik rakip takım taraftarı sadece senin atkını takmışken senin onların formasını giymiş olman acizlik değilde nedir ? Daha önce rakip takımın formasını giyen taraftar grubu lideri gördüyseniz sözlerimi geri alıyorum... Bjk taraftarının çağrılmış olmasınıda destekliyorum o ayrı, formasını giymek ayrı....
Yorum
-
Ben Beşiktaşta otururyorum bir bjk-gs derbisinden önce Trabzonspor montumla sahile indim.birkaç yeniyetme bjk taraftarı montumu görünce Trabzonspora küfretti zoruma gitti.Şimdi Trabzon tribün lideri bjk forması giyecek bizde alkışlayacağız aferim böyle devam edin.Seçim zamanı Ampullu bordo-mavi tşirtler de çok yakışmıştı.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
omer bu aksam yeniliyoruzİlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceliği Trabzonspor olmayan Taraftar ben taraftarım demesin...
Yorum
-
yarın öbür gün bjk ile aramız bozulunca sararlar o fotoları internete ...müthiş koz verdiler kargaların eline.neyseki herkes bu zihniyette değil.akşam atmosfer gergin olacak başka yolu uok...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Önce şu "Adamı ayar etmeyin lan ." tarzı üslüptan bi uzaklaştırsan kendini iyi olacak . Sakinlik efendilik bir yere kadar ne demek , buyur sinirlen rahatlayacaksan bu sefer de açık açık mal de .İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet tuhaf tuhaf şeyler yazıp durmayın bak sakinlik efendilik bi yere kadar, sen gidip nerelerden örnek vermişsin evet hiç kimse başka formayla gezemez.
Daha bu yaz üniversiteli gsli çocuğun tekini çırılçıplak yaptık meydanın ortasında illa bunları mı anlatalım size ?
İlla icraatleri mi anlatalım tek tek.
Şimdide bu yapılanlar insanlık dışı dersin o zamn tam ayardn çıkarırsın beni.
Büyüğümün benden akıllı olduğuna katılmam belki ama , büyüğe karşı sakinliğimi korurum rahat ol . Çekinme yani ne geçiyorsa içinden yaz. Senden küçük abim var ben cevap vermem aynı şekilde . Ama açık açık yaz . Öyle ortaya burası MAL dolmuş diye değil .
Ahmet Malsın , Mehmet Malsın diye yaz . Öyle yaz ki saygı duymamın bi anlamı olsun .
İcraat falan anlatmayın yahu . Biz görüyoruz zaten . Benim hiçbir gruba karşı bi tepkim yok . Senin Tgden olduğunu bile 2 gün önce falan farkettim ben . Tg , Gg , bg , fg , xg ... Hiç önemi yok . Önce Trabzonspor diyebilmek daha da önemlisi Doğruya doğru , yanlışa yanlış diyebilmek . Hiçbirimiz Muhammed-ul Emin değiliz de mi ?
Haa bir de beğenmesen de saygı çerçevesinde eleştirebilmek . Sen Jan Mari'yi seviyor ona laf edilmesine atarlanıyorsan , birine laf ederken onları da seven birileri olacağını düşünerek yorum yapmalısın .
Her şey sınırınca .En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 15:07.
Yorum
-
Beşiktaş forumundan; ''bugün kaç gol atarsak o kadar hamsi yiyeceğim..''İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın öbür gün bjk ile aramız bozulunca sararlar o fotoları internete ...müthiş koz verdiler kargaların eline.neyseki herkes bu zihniyette değil.akşam atmosfer gergin olacak başka yolu uok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

hadi henriqe ayağına kuvvet
Yorum