Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orada Beşiktaş forması giyiliyorsa da oradakiler sayesindedir değil mi? Ayrıca Trabzon'u Trabzon yapan Trabzon'dakilerdir ne demek yahu? Trabzon'da ikamet etmeyen Trabzonluyum demesin mi?
    Pardon yaşına bakmamışım ne demek istediğimi anlamaman normal.

Ben Trabzon deplasmanı gerçeğinden bahsediyorum, bu ortamı İstanbul'da Ankara'da ikamet edenler yaratmıyor heralde.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canımsın.. Trabzon'u Trabzon yapan Trabzon'dakilerdir burda şampiyonluk kutlmaası değişikorganizasyonlar dernekler açılmıyorsa burda ikamet edenler sayesindedir, boş boş konuşmayın.
      Koray jan baskanin yaptigi sey yanlis,buradaki hemen herkes ayni seyi yaziyorsa bunu kabul etmelisin.

Herkes hata yapabilir,yapiyorda biz de hata yapiyoruz ama bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Önceliği Trabzonspor olmayan Taraftar ben taraftarım demesin...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ya beyler bırakın Janı manı maça odaklanalım . Kaçgündür egemeni tartışıyoruz simdi de bu cıktı .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor , Trabzon'un da biz mi bilmiyoruz ?

20 Yıldır bok yere mi tutuyoruz bu renkleri ?
            Abi yapmayın Allah aşkına. Birilerinin söyledikleriyle sevdamızı sorgulayacak duruma mı geldik ? Yapılan doğrudur yalnıştır tartışılır ama bu kadar abartmayalım. Trabzonspor TÜRKİYE'nindir.

Ayrıca Mehmet Fındıkçı'nın bu fotoğrafına niye şaşırdınız anlamıyorum. Bordo Mavi X partinin ambleminin olduğu t-shirtlerle mitinge gittiğinde şaşırmadınız da şimdi mi şaşırıyorsunuz ? Yıllardır konuşuyoruz burada, kahvede, sağda, solda. Tribünlerimizin birleşmesi lazım vs vs. Ne kadar faydalı olabildi. Boşverin ya...

Herkes kendi doğrularını savunacak ama birbirimizi kırmamaya özen gösterelim lütfen. Sen TG'ci, ben GG'ci, o Vira'cı falan diyerek bir yere varamayız.

Not: TG-GG-Vira-Farozlular-Sürmeneli Pirenalar vs vs hiç birisinin mensubu değilim. Ben sadece TRABZONSPOR TARAFTARIYIM. Bu takımı desteklemek içinde kimseye ihtiyacım yok.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koray jan baskanin yaptigi sey yanlis,buradaki hemen herkes ayni seyi yaziyorsa bunu kabul etmelisin.

Herkes hata yapabilir,yapiyorda biz de hata yapiyoruz ama bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali...
              Bencede yanlış hatta grup içindeki dururmumuda gözden geçireceğim bu yüzden ama burda tiner çekiyorsunuz diyen geri zekalı tipler var.

Zorla Dinden imandan çıkarıyorlar insanı.

Yorum

• besiktas taraftari olsaydi, onlar da aynisini yapardi, biraz merhamet, biraz insanlik lütfen.. Neymis besiktas taraftari, gecen sezonki macta küfür saymis, oldu canim bizim taraftarlar melektir ya, hayatta küfür saymaz..
                Yillardir tribünde bölücülük, ayrimcilik yapan bazi gruplar, trabzon taraftari,
                "Burasi Trabzon, buraya giremezler" diye sloganlara baslamislar, ne hikmetse..biz önce bi kendimize bakalim..

Yorum

• Abi bunun adı düpedüz yalakalık hala ney savunuluyor ben anlamıyorum. Başka bir yerde bize böyle bir şey yapılmış mı? Yemişim dostluğunu oldu olacak bi de kartal gol diye bağırsınlar formayı giyenler. Rezillik vallahi.
                  -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

Ben Trabzon deplasmanı gerçeğinden bahsediyorum, bu ortamı İstanbul'da Ankara'da ikamet edenler yaratmıyor heralde.
                    Komiksiniz. Yine yaş muhabbeti... Yazmak istediklerini daha açık yaz o zaman, yazdığın cümle benim dediğim şekilde de anlaşılabilir.

Ayrıca Trabzon deplasmanı birkaç senedir sıradan bir deplasman hâline geldi. 2009-10 sezonundaki Fenerbahçe'nin bizi Trabzon'da 0-1 yendiği maçta son 5-10 dakika hep sesleri duyulmuştu. Ha hoşunuza giden bu atmosferse devam edin o zaman.

Trabzon'da yaşayanların Trabzon deplasmanını rakipler için negatif hâle getirdiğini düşünüyorsan, Jan Mari denen herifin Beşiktaş forması giymesi yanlışını da kabullenirsin.

Bu arada; akıl yaşta değil, baştadır.

Yorum

• neyse henriqe reisbu gece çok feci koyacak leş kargalarına

Yorum

• -----------

Yorum

Trabzon deplasmanı gerçeği mi ?

İnter çiçeklerle karşılandı , Seni seviyorumm İnter bile dendi , Her büyük maç öncesi yemek veriyoruz adamların karınlarını doyurup gidiyorlar nerdeyse , Trabzon'da 3 byük takımdan biri takımını karşılayacak ha , o da oldu . Trabzon taraftarının saygı duyduğu bir adam arkasına 2000-3000 kişiyi toplayabilmiş bir insan , sebebi her ne olursa olsun BEŞİKTAŞ forması giyip poz verecek ?

Oha lan dediğimizde biz mal olacağız . Harbiden çok malız .

Haaa evet Trabzon deplasmanı gerçeği

Babam anlatırdı küçükken oğlum orda kimse Fener - Beşiktaş - Gs formasıyla gezemez derdi , arkadaşlarım benle kupalarıyla dalga geçerken ben de sıkıyosa Trabzon'da formayla gezin falan derdim .

Pardon pardon fair playdi de mi ?

Çocukluk işte , ne bileyim fair-playi ?

Haa bu arada , o dalga geçtiğin 16 yaşındaki çocuklar hatta isim vereyim direk .

Alihan - Hürgün - Kaan - Batuhan vs.

Benim tanıdığım en düzgün insanlardan , en doğru yorum yapan çocuklardır .

Burdaki onca MAL ve SÜBYAN olmayan +20 , + 30 lara değişmem yorumlarını .

Laf ederken dikkat edelim . Herkes kendince bir şeyler yazıyor . Herkes kendi düşüncelerini yazıyor .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Bir kesim haklı bir kesim haksız olabilir ama şu yaş muhabbeti gerçekten çok yanlış.Ne yani yaşımız küçük diye yorum da mı yapamayacağız?Foruma üye olabiliyoruz mu olabiliyoruz ee daha ne...
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Komiksiniz. Yine yaş muhabbeti... Yazmak istediklerini daha açık yaz o zaman, yazdığın cümle benim dediğim şekilde de anlaşılabilir.

Ayrıca Trabzon deplasmanı birkaç senedir sıradan bir deplasman hâline geldi. 2009-10 sezonundaki Fenerbahçe'nin bizi Trabzon'da 0-1 yendiği maçta son 5-10 dakika hep sesleri duyulmuştu. Ha hoşunuza giden bu atmosferse devam edin o zaman.

Trabzon'da yaşayanların Trabzon deplasmanını rakipler için negatif hâle getirdiğini düşünüyorsan, Jan Mari denen herifin Beşiktaş forması giymesi yanlışını da kabullenirsin.

Bu arada; akıl yaşta değil, baştadır.
                              Baş olması önemli değil önemli olan içindeki beyindir, şimdi beni fazla yorma işine bak anlama kapasiten zayıf çünkü.

Yorum

• Ben BMN'ye girip sürekli yazı yazan biri değilim. Ama burada yazılanları , renkdaşlarımın düşüncelerini sıklıkla okumaya gayret ediyorum ve bundan da fazlasıyla zevk alıyorum.

sabah yine açtım her zamanki gibi bir kaç maç yorumu okuyayım hem düşüncelerimi paylaşayım dedim. Ama sabahtan beri tutturulmuş bir JAN MARi midir ne halttır gidiyor.O kimdir ki bu maçdan daha önemli olsun? Bir halt yemiş ne yapalım? Butun camiaya mı mal edeceğiz.Tamam güzel birşeydir yapmaya çalıştıkları onlar İnönü'de aynı insanlığı göstermemiş olabilir.Adamlık yapmak bize düşmüştür yine de forma giymek de nesi. Önce herkes üzerine düşeni yapsın bir stadın içinde.

Evet tribün grupları birleşsin adam gibi taraftar olsun Avni Aker eskisi gibi baskılı bir yer olsun.Ben de çok istiyorum. Ama bugun onu konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Akşam bir bizans takımıyla maçımız var ve bu bizim için önemli değil mi ? Tek gerçek var o da Trabzonspor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X