Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben zamaninda tatile geldigim zamanlarda cilginlara takilirdim sonra bi baktim yenimahalle kendi arasinda grub acmis , onlara sordum neden aldigi paralari esit paylasmiyor dediler falan filan,sonra bi baktim seneler sonra onlarca grub olusmus,hep cekemezlik hep bir paylasamamazlik hep kavga hep ayni hikaye..

Simdi siz gurbetci gencler grubunun uyesi olarak oncelikle Trabzonspora zarar veriyorsunuz gercekten heryerde varsiniz bunu gordum sahit oldum ama boyle bolucu aciklamalar yapmayin

Trabzonlu gencler yeni bir olusum digerlerine oranla ama kardesim ozellikle son bi senedir bakiyorum da surekli destegini esirgemeden istikrarli tek taraftar grubu deplasmana gitmiyor olabilirler ama Avni Akerde herkes susarken bi onlar bagiriyordu gurbetci genclerin sustugu zamanda bile o yuzden brakin bu isleri.

Siyasetcilere yalakalik yapiyor diyorsunuz belki dogrudur ama kendinizde burda siyaset guduyorsunuz.

Trabzonlu Gencler uyesi degilim.

Burdan adminlere Bmn yoneticilerine sesleniyorum lutfen baska taraftar grublarini hedef alan elestiri dozunu asan yorumlara izin vermeyin hakli olsa bile siz bu yorumlara katilsaniz bile bunlara izin vermeyin bu ancak TRABZONSPORA ZARAR VERIR.

Trabzon Tribunlerine bakin sonuc malum gurultu kirliligi onlarca grubun birbirinden habersiz birbirine rakip ,birbirinden fener taraftari kadar nefret eden grublar
    yeter hepinize yeter artik.

Bugun birbirlerini bicaklayanlar yarin ne yapar?

bugun 3 istanbul takiminda cirkefte olsa sadece "1" tane etkin taraftar grubu var, bjk de carsi ,kedilerde ultraslan , fenevde gencfb.

Trabzonumuzda bu konuda umitli degil cunku Trabzona her gidisimde meydana ciktigimda gordugum tablo su;

herkes ayri bir pasa
    herkes ayri bir mafya
    herkes ayri bir kabadayi.

Bmn butun taraftarlarin catisidir bu taraftar grublarinida icerir.

Bmn iste bu yuzden bu forum bu tur yazilara yaklasimlara izin vermelidir diye dusunuyorum

CUNKU gidecek baska yerimiz yok arkadas diyorumki takilayim bi taraftar grubuna hep ayni cirkinlik hep ayni ayrilik .

Bmn de ise genelde orak payda Tranzonspor oldugu icin bir parca huzur buluyoruz bunu da elimizden almayin.

Bravo arkadaşım söylediklerine noktasından virgülüne kadar katılıyorum..
    En son memoFli tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 11:48.

Yorum

• İlk olarak d.dereli datco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizde yollayalım 3-4 kişi de pankart astıralım deplasmanlara belki milletin gözünü boyarız.Bize Ak Parti yandaşı diyenler başka partilerin bi yerlerini yaladığını cümle alem biliyor boş muhabbet yapmayın.
      Deplasmanı olmayan grup mu ?
      Şakacııııııııı....
      sana laf yetiştiremem dostum.kimin ne olduğunu seçim zamanı Trabzonda gördük.başkanınızda tanırım grubunuzuda.nerdesiniz hani deplasmanlarınız.göremiyoruz ne sizi nede başkanınızı.üzülüyorum bu durumunuza.üzülüyorum çünkü sizi seviyorum.ben gurbetçi gençler üyesi değilim.sadece onların organizasyonlarına iştirak ediyorum.malesef organizasyon konusunda hiç bir şey yapamıyorsunuz.bunu sende biliyorsun dimi?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bjk liler maçı Trabzonlu Gençler arasında izlicekmiş.Çok büyük tehlike valla Allah göstermesin yenilirsek ne olcak

Yorum

• bazı arkadaşlar durumun karamsar olduğundan bi haber olarak tartışmayın bu konuları diyor.fakat bu forum tartışma yeri.tartışılanda Trabzonsporun kendisi yani taraftarı.eksikler yanlışlar söylenecekki ders alınsın.onu tartışma bunu tartışma ne tartışalım behlülle bihterimi?ben bütün taraftarlarımızı seviyorum hepsiylede gurur duyuyorum.eleştireceğim tabi.çünkü benim renkdaşım.gidip beşiktaşı fenerimi eleştireyim.yapıcı olmak istiyorsak bu konuları tartışıp bir yerlere varalım.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• mrb arkadaşlar bu taraftar gurupları için benimde bir sözüm olucak öncelikle şunu söylemeliyim avni aker skora bağı puan durumuna göre doluyor bu doğru değil ve evet t.guruplar kesinlikle birleşmeli ama buda olmuyorsa en azından stadta birlik olmalı ve beraber tezavhürad yapılmalı insan tv den bile seyredince insanın buna canı sıkılıyor inter maçının ikinci yarısında taraftarın sesini pek duymadın doğrusu kaç tane taraftar gurubu var biri söylerse sevinirim ama kaç olursa olsun artık harbiden yeter en azdaın tezavhüradı beraber yapın lütfen takımın kötü imajı kurtarın ve güçlü bir atmosfer yaratın.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Kimse de mac icin heycan yok heralde benim gibi ki farkli konular tartisiliyor mac basliginda
              aksam ki mac icin soylencek birsey yok yenilmemek en iyisi insallah burak tek oynamaz ilerde ya da surpriz bi forvet surer hoca sahaya burakla beraber yoksa egemen nefes aldirmayacak
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• On sayfalarda tartisildimi bilmiyorum ama bu havaalani karsilamalarina bir sinirlama getirilmeli.Trabzon'a yakismiyor.
                ister universitede okuyan ogrenciler olsun ister baskasi..
                bu sehirde baska bir takim karsilanmamali.
                ozellikle carsi rize atkilarini gordum nevrim dondu arkadas..
                kendi memleketimden boyle insanlari gordukce kafa-goz dalasim geliyor..
                sen Rize'desin anasini satayim, carsi rize ne alaka gerizekali..1000 km otedeki takimi tutacagina senin bolgeni
                temsil eden takimi tut.tutmam diyorsan git Zokora reisinkini tovbe tovbe..adamin agzini bozuyorlar arkadas.
                bunlar hep kendini bilmez bazi taraftar gruplarinin sacma sapan hareketlerinden kaynaklaniyor.
                sen adamlari davet edersen icindeki irlandalilarada gun dogmus olur..
                En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 12:02.

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mrb arkadaşlar bu taraftar gurupları için benimde bir sözüm olucak öncelikle şunu söylemeliyim avni aker skora bağı puan durumuna göre doluyor bu doğru değil ve evet t.guruplar kesinlikle birleşmeli ama buda olmuyorsa en azından stadta birlik olmalı ve beraber tezavhürad yapılmalı insan tv den bile seyredince insanın buna canı sıkılıyor inter maçının ikinci yarısında taraftarın sesini pek duymadın doğrusu kaç tane taraftar gurubu var biri söylerse sevinirim ama kaç olursa olsun artık harbiden yeter en azdaın tezavhüradı beraber yapın lütfen takımın kötü imajı kurtarın ve güçlü bir atmosfer yaratın.
                  tribundeki koltuk kadar grup olacak yakinda
                  Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• TG deplasmanlara gitmiyor şakasını kim yaptı burada.

Yorum

• Yahu ne kadar nefret dolu olmuşuz böyle.

Yeri gelince de herkes bahsedip durur " zamanında iki takım taraftarı içiçe maç izlerdi" diye. İş ciddiye binince niye zorumuza gitti ki anlamadım.

Penaltımızı mı çalmadı bu taraftarlar,hakkımızı mı yedi bu 100 kişi her neyse. Oturur insan gibi maçlarını izlerler. Bu kadar kin gütmeyi şahsen çok tehlikeli buluyorum. Adamlar olay çıkarsın o zaman eleştir.

Şu an taraftar olarak değil bir insan olarak olaya yaklaşıyorum tamamen. Öyle en ufak şeyde düşmanlık,kindarlık korkarım ki bizleri tehlikeli bir sona götürecek...

Az sakin olalım yahu...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse de mac icin heycan yok heralde benim gibi ki farkli konular tartisiliyor mac basliginda
                        aksam ki mac icin soylencek birsey yok yenilmemek en iyisi insallah burak tek oynamaz ilerde ya da surpriz bi forvet surer hoca sahaya burakla beraber yoksa egemen nefes aldirmayacak
                        valla bende var. yemişim taraftar grubunu biz burda yapılan hatalara değiniyoruz. trabzonsporun maçı olmasa niye bu forumda dolaşayımki saatlerce. elbette maç heyecanı yüzünden burdayız

Yorum

• beyler Trabzon'un şampiyon oldugu yıllarda Karadeniz takımlarıyla yaptıgı maçların başlıgı vardı kapak tadında bir başlıktı..O başlığı nasıl bulabilirim lazımda ??

Yorum

• allah yardımcımız olsun ne diyim işimiz zor bu guruplarla.
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• bmn her guruba ay bir baslık acmasını rıca edelım olmaz mı???

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bejeke maçlarında diğer maçlarda olduğu gibi konsantre olamıyorum birde dün trt de eski maçları izlerken bişeye dikkat ettim çok güzel oynadığımız çok pozisyon bulduğumuz maçlarda bile yenilmişiz bunlara şansımız tutmuyor adamların 3 pozisyonu var 3 de gol olmuş biz pozisyon üstüne pozisyon bulmusuz ama atamamışız en son ernstin attığı maçı hatırlıyorum öle ama bu akşam için herşey bizim lehimize gerçekleşir umarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X