Son haftalardaki Performanslardan sonra ALanzinho'yu kenarda oturtup Adrian'i oynatmak 100% haksizlik olur. Nasil oluyorda Adiran'in bu kadar kredisi olabiliyor ?? ALanzinho sonradan daha iyi oluyormus. Ona bakarsan Alanzinho mac basindada en azindan Adrian'dan daha iyi. Kondisyon desen orda bile Alanzinho Adrian'a 10 basar. Yani neye höre Adrian oynatiliyorda Alan kenarda ???
Iyikide Hoca burdakiler gibi düsünmüyor. ALanzinho kesin ilk 11 oynayacaktir.
İnter kadrosu bire bir olmalı .Cech hariç . 7 yabancı oluyor
Inter 11'inde 6 yabancı vardı... (Glowacki, Celustka, Cech, Zokora, Colman, Alanzinho)
Tüm basın aynı kadroyla çıkacağımızı iddia ettiğine göre değişmeyecektir. Ben sadece Serkan ne kadar formda olsa da sağda Volkan'la başlamanın daha etkili olacağı düşüncesindeyim. Tabii diğer yandan Volkan ne kadar hırslı olsa da Quaresma tehdidine karşı Serkan-Celustka ikilisi daha disiplinli duruyor...
11 düşündüğümüz gibi olursa yedekler: Onur, Zeki, Mustafa, Aykut, Volkan, Adrian ve Henrique'den oluşur. Onur kadroya girmezse yerine Ferhat veya Barış olabilir...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 04:28.
Oyuncularımızın otomatik olarak konsantre olacağı bir maç...Başka bir takım olsa endişelenebilirdim...Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum...İnter maçındaki oyunumuz beni çok ümitlendirdi...
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Taraftarlarımız Beşiktaş'la oynayacağımız müsabakaya yoğun ilgi gösteriyor.
Buna göre taraftarlarımızın yoğun ilgisi sonrası bu akşam oynanacak olan Beşiktaş maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaklaşık 22 bin seyirci olması bekleniyor.
Bizde yollayalım 3-4 kişi de pankart astıralım deplasmanlara belki milletin gözünü boyarız.Bize Ak Parti yandaşı diyenler başka partilerin bi yerlerini yaladığını cümle alem biliyor boş muhabbet yapmayın.
Deplasmanı olmayan grup mu ?
Şakacııııııııı....
En son d.dereli datco tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 10:43.
Bu forumun başlığında Trabzon-Bjk maçımı yazıyo guruplar arası gribal enfeksiyon mu?
Zarar veriyorsunuz hem Trabzonspora hem bu foruma..
Ne şu guruptanım ne bu guruptan nede o guruptanım..Her kim kendi menfaatlerini Trabzonspordan üstün tutup Trabzonsporu kullanıp maddi manevi bir kazanç elde ediyorsa ve bu kazancında Trabzonsporun kasasından bir tek TL bile çıkıyorsa Trabzonspor taraftarlarının imajını zedeliyorsa HARAM olsun YAZIKLAR olsun...
* Tribün Grubumu olmak lazımmış bilet elde etmek için , ben Trabzonspor taraftarı olmak yeterli zannediyordum
* Yanlız bu arkadaşların sürekli mesajlarında tehdit yapmalarınada hastayım , biliyorum sürekli Trabzonda ve kalabalık olmanız size bir hava yaratmış , ama bende bir atasözüyle konuyu pekiştirmek isterim El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu kaya zannedermiş..
Hiç farketmez.İsterse Gaziantep isterse çanakkale.Farkederse Kur'an Çarpsın.
Yorum