* Söylediklerinize dikkat edin birazdan Atarlı Gençler gelir sabırlarının felan taşdığını söylerler ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Trabzonlu gençler grubumu?İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Söylediklerinize dikkat edin birazdan Atarlı Gençler gelir sabırlarının felan taşdığını söylerler ...
deplasmanı olmayan gruba taraftar denilmez.
helede siyasilere yalakalık yapanlara...
biz heryerdeyiz.
gurbetçi gençlerGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ya gözünüzü seveyim grup tartışmasına çevirmeyin şu başlığı.
Ne reklamıymış bu? Böyle reklam mı olur? Trabzonlu Gençler'i eleştirme nedenlerimiz, belki sevmeme nedenlerimiz farklı değil miydi? Artık her hareketlerinden bir anlam mı çıkarmaya çalışıyoruz? Aykut deyimiyle irdeleyerek.
Cafer abi deplasman yasağına neden saygı göstermiyoruz demişsin. Saygı gösterilecek, kabul edilecek hiçbir yanı yok. Ben de çok istemediğimi daha önce burada yazsam da bu organizasyon sayesinde ikinci yarıdaki Beşiktaş maçına yasağın kalkma ihtimali ve bizim girebilme ihtimalimiz var. Tüm taraftarlar da takdir ediyor bu eylemi. Umarım sağlıklı bir şekilde gerçekleşir.
Beşiktaş'ın havalimanında karşılanmasına gelince, her sene öğrenciler atkısız formasız karşılıyorlar İstanbullu takımlarını orada. Bunun olacağını da Trabzon'daki herkes biliyor. Artık kızmıyorum bile. Kimse de kızmasın. Madem öyle toplayın mahalleyi Beşiktaşlılar gelmiş diyin gidin oraya yahu. Zaten çok abartılacak bir karşılama da olmuyor hiçbir sene.
Bu arada dayanamadım yazdım bunları. Konuyu uzatmak falan istemiyorum, hazır konu da değişiyormuş. Kimse cevap vermezse sevinirim.
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 22:25.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Nasıl böyle birşey olabiliyor. Nasıl taraftar karşılıyor onları. Hepsini vururum şerefsizim.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor karşılaşması için maçın oynanacağı kente gelen Beşiktaş'ta, futbolcuların havalimanında kendilerini bekleyen otobüse ilerleyişleri sırasında ilginç bir olay yaşandı.
Bir polis memurunun, takım otobüsüne binmek üzere olan Beşiktaşlı futbolcu Holosko'yu taraftar zannederek müdahale etmek istemesi, kısa süreli gerginliğe neden oldu.
Polisler tarafından oluşturulan güvenlik şeridinden Quaresma'nın ilerleyişi sırasında otobüse binmek üzere olan Holosko, bir polis memuru tarafından engellenmek istendi.
Kısa süreli gerginliğin yaşandığı olayda, İbrahim Toraman ile bazı Beşiktaşlı yöneticiler duruma müdahale etti. Polislerin özür dilediği olay sonrası otobüse binen Holosko'nun ise şaşkın olduğu gözlendi.
Beşiktaş kafilesi, daha sonra taraftarlarının yaktığı meşaleler eşliğinde konaklayacağı otele doğru hareket etti.
50 TARAFTAR KARŞILADI
Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla akşam saatlerinde kente gelen kafileyi, yaklaşık 50 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.
Teknik direktör Carlos Carvalhal'a çiçek vererek başarı dileklerini ileten taraftarlar, Quaresma'ya ise sevgi gösterilerinde bulundular.
Yorum
-
* Kendi taraftarı karşılayabilir ben onu sorun etmem , ne yani şimdi karşılayanları darpmı ediceksiniz , lütfen böyle şeyler bize yakışmaz ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Grup tartismasi degildi amacim diyor ve konuyu maca ceviriyorum.
Sizce inter macindaki kadro aynen oynamali mi yoksa rotasyon mu diyorsunuz?
Bence senol hocam inter macindaki kadroyu oynatip rotasyonu sivas macinda yapacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sacit hayırdır kardeşim, sende mi ?
Süs olsun diye mi aramıza alıyoruz bjk taraftarını, deplasman yasağına verilen tepkidir bu olayı niye don lastiği gibi uzatıyorsunuz hepiniz ?
Yahu gerçekten niye aramıza aldığımızı bilmeyerek mi yazıyorsunuz yoksa bizi ayar etmek için mi bunu genel olarak soruyorum ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
* Trabzonlu Gençler çok deplasmancı bir Grup değilki , Gurbetçi Gençler yapsa neyse , yanlışmıyım.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit hayırdır kardeşim, sende mi ?
Süs olsun diye mi aramıza alıyoruz bjk taraftarını, deplasman yasağına verilen tepkidir bu olayı niye don lastiği gibi uzatıyorsunuz hepiniz ?
Yahu gerçekten niye aramıza aldığımızı bilmeyerek mi yazıyorsunuz yoksa bizi ayar etmek için mi bunu genel olarak soruyorum ?
* Koray mesela buraya gelip siz sanalsınız dediklerinde senden aynı tepkiyi göremiyoruz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bu tepki bir işe yaramaz, isterlerse bu yasağı hemen kaldırır sözde federasyon.. ben başka türlü tepki verilmesinden yanayım, bu şekilde bir tepkiyi Trabzonspor taraftarı olarak kabul edemem..İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit hayırdır kardeşim, sende mi ?
Yahu gerçekten niye aramıza aldığımızı bilmeyerek mi yazıyorsunuz yoksa bizi ayar etmek için mi bunu genel olarak soruyorum ?
Yorum
-
Deplasman yasaginda protesto edilecek ne var,gerginlikler had safhada iken bunun neyini protesto ediyorsunuz?İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit hayırdır kardeşim, sende mi ?
Kan mi akmali stadlarda,fb taraftarinin istanbuldaki macta orada bulunacak olan ts li taraftarla atismayacagini kim iddia edebilir?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ben burda sanalsınız muhabbeti hiç görmedim görsem illa ki bişeyler yazarım, ben BMN'yide çok seviyorum TG'yide, iki taraftanda çok sevdiğim insanlar var, evimde ağırladığım evinde kaldığım.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Trabzonlu Gençler çok deplasmancı bir Grup değilki , Gurbetçi Gençler yapsa neyse , yanlışmıyım.
* Koray mesela buraya gelip siz sanalsınız dediklerinde senden aynı tepkiyi göremiyoruz...
Onların yanına gittiğimde BMN'yi savunurum, buraya geldiğimde TG'yi savunurum, bende böyle biriyim ama bunu kimse bilmez.
Sizin burda yazdıklarınızı ben Jan abinin yüzüne karşı söyledim bire bir, gidin sizde sorun emin olun insanca cevap verir.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
aranıza alıyorsunuz ama anlaşılan kontol edemeyeceksiniz. şovlarını havaalanından başlatmışlar bakalım daha neler göreceğiz. sizin yerinizde olsam bunlara fazla yüz vermezdim. sen o zaman küçüktün bunlar satırlarla kahvehane bastılar. davet ettiniz güzel niye trübine gidip adam gibi maçını izlemiyor. boyunuzdan büyük işlere bulaşmayın trabzonda şova karşıyım sadece ben değil sanırım herkes karşıİlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit hayırdır kardeşim, sende mi ?
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor karşılaşması için maçın oynanacağı kente gelen Beşiktaş'ta, futbolcuların havalimanında kendilerini bekleyen otobüse ilerleyişleri sırasında ilginç bir olay yaşandı.
Bir polis memurunun, takım otobüsüne binmek üzere olan Beşiktaşlı futbolcu Holosko'yu taraftar zannederek müdahale etmek istemesi, kısa süreli gerginliğe neden oldu.
Polisler tarafından oluşturulan güvenlik şeridinden Quaresma'nın ilerleyişi sırasında otobüse binmek üzere olan Holosko, bir polis memuru tarafından engellenmek istendi.
Kısa süreli gerginliğin yaşandığı olayda, İbrahim Toraman ile bazı Beşiktaşlı yöneticiler duruma müdahale etti. Polislerin özür dilediği olay sonrası otobüse binen Holosko'nun ise şaşkın olduğu gözlendi.
Beşiktaş kafilesi, daha sonra taraftarlarının yaktığı meşaleler eşliğinde konaklayacağı otele doğru hareket etti.
50 TARAFTAR KARŞILADI
Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla akşam saatlerinde kente gelen kafileyi, yaklaşık 50 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.
Teknik direktör Carlos Carvalhal'a çiçek vererek başarı dileklerini ileten taraftarlar, Quaresma'ya ise sevgi gösterilerinde bulundular.
trabzonda hem de...
nasıl yani
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum