Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Simao oynamıyormuş bana göre en etkili silahlarıydı...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Simao oynamıyormuş bana göre en etkili silahlarıydı...
      AMa Aurelio'da oynamiyor. Bu bizim icin kötü haber cünkü bu Fernandes'in oynayacagi demek.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        AMa Aurelio'da oynamiyor. Bu bizim icin kötü haber cünkü bu Fernandes'in oynayacagi demek.
        * Fernandes bayadır formsuz pek etkili olacağını zannetmiyorum , daha ziyade bizim oyunumuz önemli ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Aurelio-Veli-Necip-Simao oynayamayacak güzel haber. Orta sahaları baya bi güçsüzleşti.

Yıllardır oynamayan Fernandes'i görebilirz bu maçta

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa yumludan gol bekliyorum , artık gelenekselleşsin istiyorum her beşiktaş maçında atsın bir tane.
            ççç ççç Allah da seni güldürsün.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ççç ççç Allah da seni güldürsün.
              Cümlemizi güldürsün
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yalnız Necip ve Veli'nin oynamaması harika bir şey bizim için.
                Orta sahanın direnci, dinamizmi ve takımın genel olarak gençliğine büyük katkıları vardı.

Yorum

• M.Aurelio-Ernst-Veli oynuyorlardı. Biri olmayınca veya biri çıkınca Necip giriyordu. Şimdi Aurelio, Veli ve Necip yok. Ayrıca bana göre Quaresma'dan daha yararlı olan Simao da yok.

Bence Fernandes yine oynamayacak. Göbekte İ.Toraman-Ernst oynar.
                  En son Atakan tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 14:54.
                  Més Que Un Club

Yorum

• biz inter macının 10da 1ini oynayalım zokora reyiz de tutsun querasmayı cok rahat alırız
                    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şöyle bir şey de var. Son zamanlarda hiç 2'li orta sahayla oynamadı Carvalhal. Ya böyle başlayıp sistem değişikliğine gitmek zorunda kalacaklar, ya da Pektemek'i Galatasaray maçındaki gibi kenarda bekletip orta sahaya Ekrem'i veya daha çok açık olarak bildiğimiz Burak Kaplan'ı koyacaklar. Ekrem'in daha önce orta sahada, ön liberoda görev almışlığı var, Toraman'ın bile var. İkisini birden başlatıp aynı sistemle de devam edebilirler. Hatta şuan bu bana daha mantıklı geldi. En büyük problemleri ise, kenarda orta sahaya katkı sağlayacak kimsenin bulunmaması olur.

--------------------Cenk-----------------------

Toraman----Sivok-----Egeymen------İsmail

--------------Ekrem------Ernst----------------

Hilbert-----------Fernandes---------Quaresma

--------------------Almeida----------------------

Alanzinho'nun yerine Adrian'la başlama fikrine tamamen katılıyorum.. Hatta elimde olsa bu maçta Volkan'ı da 11 başlatırım ben. Kimin yerine işte, orası problem. Büyük olasılık Inter maçındaki 11'le başlayacak Hoca zaten. Ama Cech Mersin maçında çok kötüydü. Halil de çok kötüydü. 2'si de Inter maçındaki gibi olacaksa aynı 11 kabul.. Bi Alanzinho, Adrian değişikliği yapılabilir ama Alan da formda..
                      Yanılmıyorsam Ekrem'inde uzun süreden beri sakatlığı var.
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• bu maça handikaplı 1 verilir. bence

Yorum

• 4-1 trabzon kazanır

Yorum

• Skor tahmininden ziyade mac ile ilgili görüsler daha önemli bence.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu maçı kazanmak çok önemli. Kazanırsak Fenerle fark 2'ye inecek. Beşiktaş'l 5'e çıkacak. Ayrıca zor maçlar öncesi hem rakiplere gözdağı hem de takıma moral olacak. Haftaya çok geniş bir rotasyon bekliyorum.
                              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Bazı arkadaşları anlamıyorum

Niye bizim bazı taraftarlarımız Takımına karşı olumsuz?

Antep kayseri maçlarındada aynı şeyler yazıldı ne oldu 2 maçıda aldık.

Trabzonspor herzaman kendi sahasında Beşiktaşı yener.Yenememesi SÜPRİZDİR.Ve bu her koşulda geçerlidir.

Yok rakibin eksikleri varmışda bu sevindiriciymişte falanda filanda.Boşverin bunları.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X