Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en cok çekindigim adam fernandes ti o da durdu durdu bizim macta oynayacak yav ...bu arada bu kadar eksikten sonra bjk orta sahası nasıl olcak ernst,fernandes ,Q7 tamam kim kaldıkı başka?

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendiniz söylemiyormusunuz ki biz tribün grubu değiliz napacaksınız ki bileti,ayrıca bişeleri ima ederek bide parasıyla bilet verilmiyo diyosunuz gruplara alınan biletler bedava mı alındı kulup babasının hayrına mı verdi o biletleri..
      Kulübün sattığı biletleri bilmiyorum.

"Yardımsever bir işadamının aldığı" binlerce bilet kimde, nerede? Biliyor musun sen? Ben bilmiyorum.. İma mima yok.. direkt soru var.. Biliyorsan cevap ver. Bilmiyorsan karışma

İster tribün grubu olayım, ister facebook grubu olayım, o kulübü arayıp, şu kadar şuaradan kombine alacağım diyorsam, kulüp de bana tamam diyorsa, parasını toplayıp götürdüğümde de o biletleri bana SATMIYORSA, kimse bana avukatlık yapmasın..

Bu arada, "ne yapacaksınız bileti?" süper bir soruymuş..
      Siz tribüncüsünüz ya, ne işiniz var internette??
      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 11:45.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Egemen ister yönetim hatalı olsun ister kendisi hatalı olsun her koşulda protesto edilmeli..Protesto edelim ki morali bozulsun dağılsın.Kazanan Trabzon olsun.Egemen falan umrumda değil
        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Beşiktaş'ta Necip ve Veli'den sonra sakatlıkları nedeniyle Simao ve Aurelio'nun da Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı..
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Egemen'e illede tepki göstermek istiyorsa taraftarımız,ona karşı nötr davranmalıdır.
            En büyük ceza bu olur.Tepkisizliğimiz ona daha çok koyar.Yok saymış olursun.
            Küfredersen hırslandırırsın,alkışlarsan değer vermiş olursun.Hiç gerek yok.
            O bir profesyonel ve hizmetlerinin karşılığını nakten aldı.Alkışı hak etmiyor.

Maça gelince zor geçecek,inşallah üst düzey oyunumuzu sahaya yansıtabiliriz.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Fernandes oynayacak o zaman bu daha kötü bizim için..

Yorum

• ...........
                En son Murat Keçeci tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 11:51.

Yorum

• çok rahat alacağız bu maçı.bizim takım artık şampiyonlar ligi seviyesinde.ve öyle 3 günde bir maçla yorulacak gibi de değil eskisi gibi.zokora ortayı kilitler celustka q7yi kilitler.artık büyük düşünün.biz bu lige fazla geliriz.tek sorun motivasyon olacak ki mersin maçı gibi kopuk olmayalım.ki derbi maçta her türlü motive oluruz biz.gaza geldim handikaplı 1 mi oynasam

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulübün sattığı biletleri bilmiyorum.

"Yardımsever bir işadamının aldığı" binlerce bilet kimde, nerede? Biliyor musun sen? Ben bilmiyorum.. İma mima yok.. direkt soru var.. Biliyorsan cevap ver. Bilmiyorsan karışma

İster tribün grubu olayım, ister facebook grubu olayım, o kulübü arayıp, şu kadar şuaradan kombine alacağım diyorsam, kulüp de bana tamam diyorsa, parasını toplayıp götürdüğümde de o biletleri bana SATMIYORSA, kimse bana avukatlık yapmasın..
                    bilmediğim konularda konuşmam rahat ol sen..biletlerin taraftar gruplarında olduğunu edonezyadakiler biliyor da siz bilmiyormusunuz...

Bu arada merak ettiğiniz bişe varsa Metin abiye sorun anlatsın size geen hafta herşeyi onla konuştuk çektiğimiz sıkıntılarıda biliyor yaptıklarımızı da ..Burda bu kadar sabırlı olmamızın nedenı de Metin abiye olan saygıdır ..bunu herkesi iyi bilsin..

Yorum

• ibrahim toramını orta sahada oynatacakmış carvalhal...en son 90 dk kapanarak oynadıkları maçı 2-0 kazanmışlardı .yine aynı sonu yaşamayalım.tedbirleri alalım.ama gel görki burada bile daha maçın havasına girilememiş.
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Egemen defteri kapandı artık bizim için.Önemli olan 3 puan inşALLAH yeneceğiz yarın
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Halamın oğlu Kayseri maçında deniz tarafı kale arkasından 1 adet kombine temin etmiş 5.00 tl ye.. Dedim ki nasıl olur ya bu biletler taraflar gruplarına verildi diye biliyorum. Ne yani adam gelmedi de bileti sana mı sattı 5.00 tl ye ... Hayır dedi onlarda bu şekilde kombineler var... Şok oldum
                          Ya ben aptalım kafam basmıyor bu işe ya da gerçekten bedava alınan biletler bu şekilde satılıyor ... Canlı canlı yaşadım ben bu olayı
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halamın oğlu Kayseri maçında deniz tarafı kale arkasından 1 adet kombine temin etmiş 5.00 tl ye.. Dedim ki nasıl olur ya bu biletler taraflar gruplarına verildi diye biliyorum. Ne yani adam gelmedi de bileti sana mı sattı 5.00 tl ye ... Hayır dedi onlarda bu şekilde kombineler var... Şok oldum
                            Ya ben aptalım kafam basmıyor bu işe ya da gerçekten bedava alınan biletler bu şekilde satılıyor ... Canlı canlı yaşadım ben bu olayı

Ablacım kuzenim geçen sene Trabzona geldi maça gitmek istedi Antep maçıydı deniz tarafından bilet kalmamıştı kombine almak zorunda kalmıştık 30 lira vermiştik bi kombineye..
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• 1 Gün 6 S. 42 Dk. Kaldı
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• inter maçında iyi oynamamızın başlıca nedeni interin kapanmamasıdır. inter ile beşiktaş aynı anlayış ile top oynıyorlar. eğer böyle bir beşiktaş çıkarsa maçı alırız.ama kapanırlarsa yine berabere biter maç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X