Bursalılar Egemen'e söverken tepki gösteren insan şimdi Egemen'e sövelim diyorsa ikiyüzlüdür. Bu kadar basit.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
hakaret konusu degilİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendine göre haklı olması hakaret etme, hele ki başka bir Trabzonspor taraftarına hakaret etme hakkı vermez.
egemen konusu...
hakaret etmesi dogru degil tabi ama diger arkadaslarda fazla yüklendiler
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursalılar Egemen'e söverken tepki gösteren insan şimdi Egemen'e sövelim diyorsa ikiyüzlüdür. Bu kadar basit.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
* Trabzonlu Gençler adına buraya yazan arkadaşlardan enstantaneler "Sanane , işinize bakın , hadi sağdan , biz yaparız vs..." vay anam vay
çok harbiyseniz Maratona geçin o zaman alkışlamazsam adam değilim haydi bakalım...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
manuel neuer olayini hatirlatayim size....İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bizim yapimiz malesef öyle, topcu gitmis niye gitmis, takim yenilmis niye yenilmis vs. bunlari cok abartiyoruz.
Almanyada liginin taraftar yapisini örnek almaliyiz. Böyle seyleri hicbir zaman mesele yapim takinti haline getirmezler.
Adam gibi maci izlerler desteklerler ya sevinirler yada üzülürler, bitti.
Iki sene önceydi galiba, bortmund 3 mac üst üst e mac kaybetmis.
4. mac stad yine 80.000 kisi. !!!!!
en yakin zamandaki olay...
almanlar bizler kadar duygusal olmasa bile, müthis tepki gösterdiler manuel´e...kulübüne cok yüksek para kazandirdigi halde...
Yorum
-
Egemen yüzünden maci konusamiyoruz. Buda yetmiyormus gibi gereksiz yere geriliyoruz. Deger mi? Bu takimdan kimler gitmedi ki? Fatih Tekke, Gökdeniz, vs...
Bosverin Egemen'i...Hem Yönetim becerip sözlesmesini uzatamadiysa Egemen'e de kizmaya gerek yok bence.
Egemen'e tepki yerine top rakipteyken müthis bir islik istiyorum.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu konuyu en iyisi bir süre kapatsak iyi olur. Civisi cikti artik.
Keske icimizden bir Senol Günes daha ciksada, nereli olursa olsun, hangi partili olursa olsun, hangi cinsiyette olursa olsun, hangi gruptan olursa olsun, hangi göz renginde olursa olsun, su tribünlere bir el atsa.
Biz daha en kücük meselelerde bile hemen sen osun, ben buyum, felana dönüsüyoruz, maalesef buda bir sosyolojik problem.En son leavemealone tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 23:15.
Yorum
-
* Yemin ediyorum bu takım bu atmosferde iyi top oynuyor , Egemen'e ne diyelim diye tartışıyoruz , başkana ağzına geleni söyleyenmi ararsın , arada selçuk inan devreye giriyor , oydu buydu derken son 10 dk takım geliyor akıla , vallahi bu çocuklar şu ortamda en çok konsantre olanlar , taraftar yani bizler boş işlerle uğraşmakta çok ustayız ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu en iyisi bir süre kapatsak iyi olur. Civisi cikti artik.
Keske icimizden bir Senol Günes daha ciksada, nereli olursa olsun, hangi partili olursa olsun, hangi cinsiyette olursa olsun, hangi gruptan olursa olsun, hangi göz renginde olursa olsun, su tribünlere bir el atsa.
Biz daha en kücük meselelerde bile hemen sen osun, ben buyum, felana dönüsüyoruz, maalesef buda bir sosyolojik problem.

Yorum
-
Takım mükemmel giderken hangi Trabzonsporlu organize halde başkan protesto edilsin der,şaka değil gerçek 2 mesaj üstte.Ayıptır ya vallahi ayıp.Başkan kötü yönetiyor olabilir,klübü menagerlerin eline vermiş olabilir ama takım bu kadar iyi giderken böyle bir protesto istenmesi benim Trabzonsporluluğuma uymuyor,o arkadaşı bilmem.
Yorum
-
Aynen mevzusu bile edilmeyecek adam için millet birbirini yiyor. Benim için Egemen'de Necip'de aynıdır.İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen kim?
Özellikle Egemen'i ıslıklıyıp onu neden boşu boşuna gaza getirelim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Arkadaşlar..
Maçtan uzaklaşan, konu ile bütünlüğü olmayan mesajlar silinecektir.
Maça konsantre olalım.. Giden gitmiş..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum