Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Egemen ve selcuga tepki olmasi lazim. Kufur belki degil ama tepki olsun. Ikiside kataktersiz bana göre. Tolgadan birazcik adamlik dersi alsinlar.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• egemen tepki görmeyecekmiş bari resmini bulundugu bi pankart yaptırıp suskunlugumuz asaletimizdendir diyelim...

Yorum

• İlk olarak ThornWithin tarafından gönderildi
        Yanlışsam düzeltin.
        Bu adam 6 sene formasını giydiği Bursaspor'dan istediği ücreti alamadığı için bize bedavaya gelmedi mi?
        Bu şekilde gelen futbolcudan ne bekliyordunuz ki? Minnet mi?
        Geldiği zaman ve iyi oynadığı zaman kahraman diyordunuz ama.Bilip bilmeden kimse atıp tutmasın.Bekara karı boşamak kolay
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bugün 3. sınıf takımlar bile oyuncuları gideceği zaman ondan gelir elde ediyor ve başka oyuncular alıyor. Satamadığında zararı sadece kulübe değil aynı zamanda taraftara. Gaziantep'ten yada Bursa'dan stoper alabilir misin? Alamazsın, hele ki yerli...
          7

Yorum

• Neyse kapatin mac haricindeki bütün konulari artik. Bosuna gerilip rakibin ekmegine yag sürmeyelim.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• normal şartlarda anormal bir şekilde gol kaçırma yarışına girmezsek rahat kaznacağımızı düşünüyorum.90 dakika oyun bizim kontrolümüzde olacak .orta sahaların ve ileri uç adamlarının stillerini ve dağılışlarına bakınca belli oluyor zaten.ama maç öncesi bir türlü maça yoğunlaşamadık.bırakın bjk taraftarını egemeni zartı zurtu...taraftar olarak çıkacağız derbinin hakkını vereceğiz.tepkiyse tepki,gerilimse gerilim.yemişim dostluğu...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Arkadaslar biraz sakin olalim.

Yorum

• Yahu ne macmis, ne BJK mis, sakin olun. Sonucta sadece bir mac. Burda birbirimizi kirmaya deger mi? Digerinin TS ligini ölcmek kimseye düsmez, düsmedide. Azicik alttan alalim, lütfen

Yorum

• Konuyu degistirelim.

Sizce eski oyuncumuz Aurelio oynar mi?

Yorum

• Hakaret etmeden, küfretmeden, kırmadan dökmeden konuşmayı öğrenebilecek miyiz çok merak ediyorum.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• tövbe tövbe .....
                        En son Ahmet KESKİN tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 22:43.
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• özellikle stada gelecek taraftarlar için söylüyorum şu dostluk muhabbetlerinden kurtulsunlar ve derbinin hakkını verecek şekilde gelsinler.maç geldi çattı ve hala daha bu forumda kadro yazmaya bile geçilmemiş.
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Biz maca bu kafayla girersek sonumuz kötu olur.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakaret etmeden, küfretmeden, kırmadan dökmeden konuşmayı öğrenebilecek miyiz çok merak ediyorum.
                              Sosyoloji uzmani degilim ama niyeyse bizim türk milletinde küfür etmek marifetmis gibi algilaniyor. Kendimide ayirt etmiyorum.

Sosyolojik bir calisma yapilsa aslinda iyi olur.

Biraz sakin olalim simdi, en uzaga affedersiniz cisini yapan bir sey kazanmiyor!

Yorum

• Egemen serefsizlik yapmistir.bu olayi bende oyle dusunuyorum. ama saygimizi kusur etmeyelim. Herkesin kendi gorusu var. Saygi duyulmasi lazim.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X