Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Egemene tepkili olanları anlamıyorum..Adamla oturup sözleşme uzatma teklifinde bulunmadık.Egemen gitmedi gönderildi selçük şerefsizi ile bir tutmayın.
    Bursadan bedavaya geldi giydiği formanın hakkını da verdi.Giderkende kötü ayrılmadı hatta bir kaç demecinde bugüne kadar ki hayatımın en güzel günleri Trabzonda geçti dedi.Son açıklamasında da ıslıklasalarda canları saolsun diyen bir adamı bursalılar gibi protesto edersek bizim Trabzonsporluluğumuzu sorgulamamız gerekir..tamam taraftarız,taraftar olmak taraf olmayı gerektirir fakat bunu yaparken hakkaniyet ve insanı değerlerimizi çiğnememeliyiz..Biz Trabzonspor taraftarlarını diğer takımlardan ayıran özellikde bu olsa gerek...
    En son memoFli tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 11:43.

Yorum

• * Valla kimse kusura bakmasın Egemen'e sallamak içimden gelmez benim...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Egemen bi zamanlar kaptandı neden kaptanlıgı alındı bilen var mı?

Egemen bu takımdan gitmemiştir,gönderilmiştir

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Biz işimize bakıyoruz merak etmeyin , size güzel fikirler sunuyoruz niye kızıyosunuz ki , daha önce yapmadığınız bişeymi , kötü bişeyse niye yaptınız ?
          Ben kötü diye birşey dedim mi ben seçim zamanı Koray Aydın tişörtü giyiyordum...Grupta herkes aynı partiden sanmayın..

Yorum

• Hani Fikir güzel Besiktaslilar bizim aramizda izleyecek tepki olarak. Ama bu Mac baslangicina kadar iyi gitsede olasi bir Besiktas golünde, veya bir Yanlis Kararda ne olacak ???

Ben cok büyük olaylar cikar saniyorum.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani Fikir güzel Besiktaslilar bizim aramizda izleyecek tepki olarak. Ama bu Mac baslangicina kadar iyi gitsede olasi bir Besiktas golünde, veya bir Yanlis Kararda ne olacak ???

Ben cok büyük olaylar cikar saniyorum.
              O tribün bizimse bizim emeğimizse hiçbirşey olmaz.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Egemen'e bizdeki katkılarından dolayı mactan önce çiçek bile verilebilir.
                Tepki verilirse egemen hırslanır, çünkü hak etmiyor.
                Ama saygısız Engin ve Avrupayı Avrupa yakası sanan yalancı Selçuk hakaret değil ama şiddetli protesto hak ediyor. Ve onlar da suçlu olduklarını bildiklerinden o psikoloji ile oynayamazlar.

Yani, protesto Egemen de ters teper engin ve selçukta işe yarar

Egemenin ne farkı var anlamıyorum o da sezon ortası konuştu bizimle yarım ağız pazarlık yaptı güya sonra çekti gitti, benim için hepsi gözümde İstanbul yalakaları... Ben orda olsam ona bağırmam bile değmez, bir arkadaşın kazanırsak üçlü çekmeye çağıralım önerisini beğendim. Böylesi adamlarla sadece dalga geçerim ben

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O tribün bizimse bizim emeğimizse hiçbirşey olmaz.
                  Hazir Tribünden birini yakalamisken Egemen'e Küfürlü Tezahürat bizim Seviyemize yakismaz. Jan Baskan'a öneride bulunsan kazandigimiz zaman onu Tribüne cagirip Üclü cektirmesini isteseniz.
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BJK'yi bilmem ama bence Egemen'e ayrı bir sayfa açalım..Egemen gönlümüzde taht kuran bir futbolcuydu gidişi onun kabahati değildi..İstanbuldaki Beşiktaşlılar Trabzon seyircisinin Egemen'i protesto edeceğini söylüyor..bense tam tersini düşünüyorum onu tribünlere çağırıp alkışlayalım..Görsünler seyirci nasıl olurmuş..
                    Dediklerine aynen katılıyorum protesto etmek bize yakışmaz alkışlamasak bile ıslıklamayalımda biz çıkalım oyunumuzu oynayıp Beşiktaşı yenelim takımımızı destekleyelim Volkan bu maçta kesinlikle oynamalı diye düşünüyorum diğerleri zaten sürekli oynayıp hazırlar. Ha bu arada protesto işini Selçuk'a saklıyalım

Yorum

• Egemen bu formayı giydiği sürece elinden geleni yapmıştır, nasıl geldiyse öyle de gitti...
                      Onunla uğraşmak yerine takımımızı desteklesek, emeğimizi bu yönde harcasak daha iyi olmaz mı?
                      Hem takım yorgun arkasında taraftar desteğine ihtiyacı olacak, düşüşe geçtiğini gördüğünüz oyuncuyu harekete geçirmek taraftarın elinde...

Zor bir maç olacak İnter maçında hayli yoruldu takım, inşallah galip gelen biz oluruz.
                      Allah utandırmasın...
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Abi ne seviyemiz varmış lanet olsun böyle seviyeye ben daha başka bir şey demiyorum.

Egemen konuşmak istemiyorum istemiyorum ama her geldiğimde yok Egemen'e küfür bize yakışmaz, yok protesto bize yakışmaz bu nedir arkadaş allahınızı severseniz?

Egemen dediğiniz adam bedava geldi, bedava gitti diye mi bunlar? Nedir? Egemen devre arasında Trabzonspor'dan alabileceğinin daha azına imza attı Beşiktaş'a. Adeta kaçtı. Bakın devre arasında diyorum. Selçuk hıyarı bile o sıralar çok konuşacağınıza kolbastı öğrenin demekle meşguldü, bu adam, adam bile diyemiyorum Süpergeymen Egemen o sırada Beşiktaş'a imza attı. Karakteri takımları, taraftarları satmak olan bir heriften bahsediyoruz. Zerre kadar sevgi, saygı duymuyorum. En az Selçuk kadar Egemen'den de nefret ediyorum. Bedava gelmiş bedava gitmişten bana ne? Bizim cebimize mi giriyor para? Veya kulübün Egemen'den bonservis zararı olmadı diye mutlu mu olmamız gerekiyor? Hey allam..

Hatta bakın ne yapın, biraz daha ısrar edin, alkışlasın herkes Egemen'i. Egemen tezahuratları yükselsin Avni Aker'den. Hem o rahat rahat topunu oynasın baskı altında kalmadan, hem de Trabzon'dan gitmenin ne kadar kolay olduğunu diğer futbolcular da görsün. Trabzon'u satana verilen değeri görsün. İyice örnek olsun. Sonra bunlar yaşandığında burada kimse vay adi, vay şerefsiz diye ağlamasın.

Trabzonumdan kimse kahpece ayrılamaz. İstediği futbolu oynasın. Umrumda bile değil. Trabzonumu satan adam gerekirse top bile oynamasın bizde, keşke oynatılmasaydı Egemen anasını satayım.

Bu sene şampiyon nah olursunuz
                        Hepiniz İstanbul çocuğusunuz
                        Gözünüze girecek musalla taşı
                        Trabzon'da yenicez biz beşiktaşı.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Egemene gösterilecek tepki çok açık bir nankörlüktür. Birileri yıllarca bi halta yaramayıp parazit gibi kulübü yer, birileri 10 maç kötü 1 maç iyi oynayıp kral olur, birileri de 3 yılda oynadığı 100 civarı maçta sonuna kadar hakkını verdiği halde tepki görür. İşte adalet. Yeminle tiksiniyorum bu kafalardan.

Yorum

• Ben de bu kadar yumuşak düşüncelerden tiksinmeye başlıyorum artık.

O kadar komik örneklemişsiniz ki.

100 maç hakkını verir, tepki görür.

Egemen, bu yaptığı nankörlükten önce zaten o kral diye saydıklarınızdan daha kraldı taraftarın gözünde. Herkesin de gideceğinden zerre şüphesi yoktu. Taraftarın duygularıyla oynamak nankörlük değil, tepki göstermek nankörlük.

Trabzonspor'dan bir futbolcusunun kaçarmış gibi İstanbul'a gitmesini hazmedebilenler, o sinir yapısından bana da lazım.
                            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 12:25.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi ne seviyemiz varmış lanet olsun böyle seviyeye ben daha başka bir şey demiyorum.

Egemen konuşmak istemiyorum istemiyorum ama her geldiğimde yok Egemen'e küfür bize yakışmaz, yok protesto bize yakışmaz bu nedir arkadaş allahınızı severseniz?

Egemen dediğiniz adam bedava geldi, bedava gitti diye mi bunlar? Nedir? Egemen devre arasında Trabzonspor'dan alabileceğinin daha azına imza attı Beşiktaş'a. Adeta kaçtı. Bakın devre arasında diyorum. Selçuk hıyarı bile o sıralar çok konuşacağınıza kolbastı öğrenin demekle meşguldü, bu adam, adam bile diyemiyorum Süpergeymen Egemen o sırada Beşiktaş'a imza attı. Karakteri takımları, taraftarları satmak olan bir heriften bahsediyoruz. Zerre kadar sevgi, saygı duymuyorum. En az Selçuk kadar Egemen'den de nefret ediyorum. Bedava gelmiş bedava gitmişten bana ne? Bizim cebimize mi giriyor para? Veya kulübün Egemen'den bonservis zararı olmadı diye mutlu mu olmamız gerekiyor? Hey allam..

Hatta bakın ne yapın, biraz daha ısrar edin, alkışlasın herkes Egemen'i. Egemen tezahuratları yükselsin Avni Aker'den. Hem o rahat rahat topunu oynasın baskı altında kalmadan, hem de Trabzon'dan gitmenin ne kadar kolay olduğunu diğer futbolcular da görsün. Trabzon'u satana verilen değeri görsün. İyice örnek olsun. Sonra bunlar yaşandığında burada kimse vay adi, vay şerefsiz diye ağlamasın.

Trabzonumdan kimse kahpece ayrılamaz. İstediği futbolu oynasın. Umrumda bile değil. Trabzonumu satan adam gerekirse top bile oynamasın bizde, keşke oynatılmasaydı Egemen anasını satayım.

Bu sene şampiyon nah olursunuz
                              Hepiniz İstanbul çocuğusunuz
                              Gözünüze girecek musalla taşı
                              Trabzon'da yenicez biz beşiktaşı.
                              Renktaşım yanlış düşünüyorsun..Devre Arasında imzalamış olsa bile.Bu adam son maça kadar canını dişine takarak oynamıştır.Yakışmaz tepki diye düşünüyorum..
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazir Tribünden birini yakalamisken Egemen'e Küfürlü Tezahürat bizim Seviyemize yakismaz. Jan Baskan'a öneride bulunsan kazandigimiz zaman onu Tribüne cagirip Üclü cektirmesini isteseniz.
                                Yok kardeşim o kadar da değil bizim tepkimiz sadece deplasman yasağına karşı olacak.
                                Trabzon'un gençleri yollara düştü.Sokaklara sığmıyoruz senin peşinde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X