Bilet fiyatları bellimi arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Henrique nin yerinde Alan veya Adrianı koydun mu tamamdır.İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka-Giray-Glowacki-Cech
Serkan-Zokora-Colman
Volkan-Burak-Henrique
Yorum
-
..................tolga.................
celu......giray......glo.......cech
.....serkan...aykut...colman.....
.......vokan............halil.........
................burak.................
ikinci yarı halil-alan volkan-henriq değişiklikleri
zokora bu maç oynamamalı çünkü kondisyon sorunu yaşayacağını düşünüyorum halilde ilk 45 dakikadan sonra oyundan düşebilir o yüzden ilk yarı beraberliğe ikinci yarı galibiyete oynamalıyız"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
hakem fırat aydınus iyi hakem doğru ama bjk li.umarım taraftarlığını sahaya yansıtmaz.
yan hakemler ise koyu fenerli.serkan ok ve alex taşçıoğlu.
bu iki yan hakem geçen sene aziz yıldırımın has elemanlarıydı.
açıkçası hakemlerden çekiniyorum.
maça gelince takımımız sadece fiziki değil mental olarakta yorgun olacak.
aynı 11 i bozmadan sahaya çıkarmak bence büyük risk olur.
tabiki yenmeliyiz ama bu yorgunlukta beraberlik iyi sonuç olur...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
oow. Bu yardımcılar kokuttu.İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem fırat aydınus iyi hakem doğru ama bjk li.umarım taraftarlığını sahaya yansıtmaz.
yan hakemler ise koyu fenerli.serkan ok ve alex taşçıoğlu.
bu iki yan hakem geçen sene aziz yıldırımın has elemanlarıydı.
açıkçası hakemlerden çekiniyorum.
maça gelince takımımız sadece fiziki değil mental olarakta yorgun olacak.
aynı 11 i bozmadan sahaya çıkarmak bence büyük risk olur.
tabiki yenmeliyiz ama bu yorgunlukta beraberlik iyi sonuç olur...
Fırata güvenim tam benim. Ligte herkes cüneyt çakır diyor ama asıl korkulması gereken hakem cüneyt. kim ne dersi onu yapıyor.
En iyi hakemimiz şu anda Fırat Aydunus ama bu yardımcıları okuyunca korktum.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
.........................................Onur............................................
Celustka..................Giray......................Glovacki..............Cech
......................................Zokora.......Colman............................
Volkan............................................................................Burak
.............................Halil.................Paulo henrique.....................Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
.........................................Onur..... .......................................
Celustka..................Giray................... ...Aykut..............Cech
......................................Zokora...... .Colman............................
Volkan............................................ ................................Burak
.............................Halil................ .Paulo henrique.....................Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum