Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ş.ligi havasını aldıkdan sonra Lig tad vermiyor
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• cok rahat bir mac olacak simao Q7 olsun yeter....

besiktaşda begendiğim iki oyuncu veli kavlak ve necip... necipde sakat oldugundan bu macda hiç zorlanacagımızı sanmıyorum...
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Egemen'e tepki göstermek gerekir. Top ayağına değdiği an stadı ıslıklarla inletmeliyiz. Bu taraftar bu kadar sevip gönlünde taht kurmuşken pat diye gitmemeliydi. Maça gelecek olursak İnter maçı gibi önde basıp ayağa paslarla iyi oyunumuzu devam ettirmeliyiz. BJK derli toplu bir takım ama büyük maçlarda iyi oynuyoruz. Kazanmaya yakın tarafız.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen'in daha devre arasında Beşiktaş'a imza attığı düşünülürse Selçuk'la kıyaslayacak kadar yavşaktır benim nazarımda. Aşağı kalmaz.

Bursa'daki gibi tepki sonuna kadar olmalı. Egemen tepki altında oynayamıyor. Oyundan almıştı orada Carvalhal. Egemen'e verilecek tepki taraftarın nadir de olsa maç içerisinde yaptığı olumlu etkilerden olur..
          son sn sine kadar savasan egemen eet

Yorum

• Zor maç olacak..

Yorum

• o değilde attan inip eşeğe bineceğiz o zoruma gidiyor
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• İstediklerinde neler yapabileceğini gördüğümüz akşam ki Trabzonsporu Türkiyede zorlayabilecek takım var mı beyler...Azcık motivasyonla bjk yi duman ederiz, adamlar hem 2 deplasman üst üste gezecek hemde 2 gün biz fazladan dinlenmiş olacağız.

Yorum

• Beşiktaş'ın bu hafta Uefa kupası maçı yok mu :s Adamlar dinlenmiş gelecek ne güzel, biz bayağı yıprandık aslında ama geçen sene aynen böyle periyotta Fenerbahçe'yi madara etmiştik.

Kazanırsak gayet iyi bir moral olacak takıma. Ufakta olsa beraberlik ihtimali var gibi geliyor bana ama kaybedersek cidden futbol mucizesi olur.
                  Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Egemen e tepki gösterip geçen seneki Bursa taraftarının seviyesine düşmemeliyiz. tepki gösterirsek kendimizi küçültürüz başka birşey değil. egemen bize beleşe geldi yine beleşe gitti. ve son maçına kadar hakkını verdi. yaşı geldi 29 a. artık son transferini yapıp para kazanmak istemiştir son istanbul macerası yaşamak istemiştir. o yüzden selçuk la egemenin yeri aynı değil. selçuk u para ile aldık, bize avrupaya gidecem dedi ama gide gide gs ye beleşe gitti. selçuk a tepki gösterilebilir ama egemen e olmaz diyorum, olmamalı.

bizim defans ağır. hızlı adamlar verkaçlarla geçebiliyorlar defansımızı. yavaş bir forvet almeyda oynarsa bizim için daha iyi olur. gerisi zaten hava civa. quaresma deplesmanlarda nal topluyor
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Egemen kızmaya gerek yok.

Şampiyonlar liginden, uefaya transfer oldu
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Dünkü gibi oynarsak duman ederiz diycem, ama takımın yorgun olmasından korkuyorum.

Yorum

• maça akşamki gibi tam konsantre olursak kazanırız diyorum...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• En iyisi Egemen'i tribününe çağırıp alkışlayın. Ben anlamıyorum. Cidden anlamıyorum.

Daha devre arasında Trabzon'da aldığı paranın da altına imza attı bu herif Beşiktaş'a. Ne para kazanmasından bahsediyorsunuz? Ne olduğu burada anlatıldı kaç kez, okudunuz mu? Hayır. Peki kaç paraya oynadığını biliyor musunuz? Hayır. He mücadele etmiş. başlarım onun mücadelesine. Etmez olaydı. Selçuk'tan önce gemiyi terk eden odur.

Nasıl bu tarz transferleri sindirebiliyor Trabzonspor taraftarı, en çok da bunu anlamıyorum. Devam edin. Selçuk'u da çiçekle karşılayıp i love you Selçuk diye bağırın.

Bursa taraftarının seviyesine düşmemek ne demek? Biz onlara karşı sonuna kadar Egemen'in yanında değil miydik? Adam bizle dalga geçti, bu kadar basit. Neyse bırakalım Egemen'i bi kenara.

(Bu kadar yazıyoruz, hala okumadan Egemen'i alkışlayalım, Selçuk terbiyesizine haklı tepkimizi verelim diyenler var. Egemen, Selçuk'tan önce Trabzonspor'u satmıştır. Bunda yoruma açık bir taraf bile göremiyorum.)

Inter maçında olduğu gibi konsantre çıkalım, kazanacağız. Taraftar da inşallah derbi atmosferinde olur artık.

Şu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak muazzam bir keyif. Sırf bunu tekrarlamak için bile şampiyonluk çok önemli ve ligin en kritik maçlarından biri.
                            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 12:11.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Egemenle uğraşmak yerine takımı destekleyelim.Zaten destek güzümüz az ,onu da egemenle harcamayalım.

Yorum

• bırakın egemen ile uğraşmayı, kendi kalesine bir golde bizim için atar.
                                TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X