Beşiktaş maçı seyircisiz olabilir. Yani bayan ve çocuk seyirciler olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Maç evimizde. Beşiktaş'a ceza verilse bile bizi bağlamaz...İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçı seyircisiz olabilir. Yani bayan ve çocuk seyirciler olabilir.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç evimizde. Beşiktaş'a ceza verilse bile bizi bağlamaz...
Doğru ya, bende bişey yazıyorum güya. Kafa nerdeyse artık.
Yorum
-
Cok fazla tepki olacagini sanmiyorum bence de asiri bir tepki olmamali.İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacta Egemene tepki olur mu?yada olmali mi?
Egemen bizde oynarken formasinin hakkini sonuna kadar verdi ve bir tercih yapip gitti,yolu acik olsun."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
evet ama ne yazıkki dürüst davranmadı. sezon içinde söyledikleri ile sezon sonunda uyguladığı birbirini tutmadı. tıpki selçuk gibiİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok fazla tepki olacagini sanmiyorum bence de asiri bir tepki olmamali.
Egemen bizde oynarken formasinin hakkini sonuna kadar verdi ve bir tercih yapip gitti,yolu acik olsun.BMN İZMİR
Yorum
-
Gel kuşum gel.
Colman, Halil ve diğerleri. Ne olur bugünkü gibi ciddiye alın şu maçı ve oynayın. Çok çok önemli.
Saldırın, yıkın, geçin. Galibiyeti de o direğe bakarak kutlayın. Anlasın Trabzon'la uğraşılmayacağını pokyiyenun direğu.
Taraftar umarım bugünkü gibi olmaz, Kayseri maçındaki gibi olur. Bu kadar dengesiz bir taraftar dünyanın hiçbir yerinde yok.
Unutmadan, sen de dikkatli git gel Egemen.
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 01:22.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Maça daha 5 gün olsa da oyuncularımız fena hırpalandı. Savunmada olmasa da hücumda rotasyon yapılmalı...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 01:56.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Egemen'in daha devre arasında Beşiktaş'a imza attığı düşünülürse Selçuk'la kıyaslayacak kadar yavşaktır benim nazarımda. Aşağı kalmaz.
Bursa'daki gibi tepki sonuna kadar olmalı. Egemen tepki altında oynayamıyor. Oyundan almıştı orada Carvalhal. Egemen'e verilecek tepki taraftarın nadir de olsa maç içerisinde yaptığı olumlu etkilerden olur..-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Rüstü oynar ve herzaman ki gibi bize karsi hayatinin Macini oynar.İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk haftanin kalecisi olur.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İnter'i havaalanında çiçekle karşıladıysak 82 puan toplayarak İnter'i Trabzona getiren isimlerden birine tepki göstermek olmaz.Hatta tribüne çağırılıp alkışlansa yeridir..*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum