Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Vururuz........
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece Quaresma...

Ha Cech ve Celustka olursa Quaresma'yı kilitler diye bir iddiada mı bulunuyorsun? Quaresma bir takım oyuncusu değil ama günündeyse bizim Yattara gibi tek başına takımı taşıyabiliyor...
      o maçta tayfun ve ferhat vardı unuttun heralde,

quaresmayı kitler demiyorum.o maçtaki etkiyi göstereceğine inanıyormusun.

şu adamı çok abartıyosunuz. celustka inter maçında lille maçında kimleri tuttu ? quaresmayı tutamaz he ?

snijederi dzaqoev i durduran zokora var bizde quaresma mı yatıracak onu ?

takımı tek başına mersin konya maçında sırtlar ancak, avrupada görüyoruz.

siz uyumaya devam edin

Yorum

cok zor mac aga.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Rahat alırız gibi geliyor bana.
          7

Yorum

Q7 bu maçta tel tel dökülür. Karşısında o kupa maçında ki gizi çömezleri bulamayacak Beşiktaş ile kaderimizin aynı olduğunu düşünüyorum. 2 takımda gol kıtlığı çekiyor. Bakmayın en çok gol atan takımlardan biri olduğumuza. Gol yollarında üretken değiliz. Beşiktaş'ta öyle.
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Bu maç zor maç zirve için önemli artık galibiyet serisine başlamalıyız
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Eğer hafta içi İnter'e yenilmezsek +18 olur
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

sarı kart görürse bu akşam bizim maçta yok q7

Yorum

inter maçı sonrası olacağı için moral düzeyimiz önemli olacak bu maçta. eğer inter karşısında iyi sonuç alırsak en azından şampiyonlar liginde 3. olmayı garantilersek bjk maçına moralli çıkarız ve büyük ihtimal galip geliriz. inter karşısında alacağımız olumsuz bir sonuçta ise o moral bozukluğu ile her sonucu alabiliriz
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sarı kart görürse bu akşam bizim maçta yok q7
                      tam sarı kartlık maç onun için,

umarım görmez,

başka ceza sınırında oyuncu varmı acaba?

Yorum

İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o maçta tayfun ve ferhat vardı unuttun heralde,

quaresmayı kitler demiyorum.o maçtaki etkiyi göstereceğine inanıyormusun.

şu adamı çok abartıyosunuz. celustka inter maçında lille maçında kimleri tuttu ? quaresmayı tutamaz he ?

snijederi dzaqoev i durduran zokora var bizde quaresma mı yatıracak onu ?

takımı tek başına mersin konya maçında sırtlar ancak, avrupada görüyoruz.

siz uyumaya devam edin
                        Tottenham maçında şov yapmadı mı? Onlar da Mersin ve Konya ayarında bir takım mı? Ben Quaresma illa ki ortalığı dağıtır demiyorum. Ama gününde olursa da karşısında kimse duramaz. Zaten beş maçın birinde adam gibi oynuyor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Zor maç..
                          Beraberlik muhtemel sonuç..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

Almeida oynarsa Bizim için iyi olur.Glowacki ve Giray onu tutabilirler.Ancak Mustafa Pektemek oynarsa sorun olabilir..

Celutska-Giray-Glowacki-Cech

Defans böyle olursa iyi olur..
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Quaresma'yi cok abartiyoruz. Acikcasi ben Amrabat'dan bile dha cok cekiniyordum. Quaresma ilk 2-3 ikili Mücadeleyi kaybetsin bir daha toparlayamaz. Tabiki onun icin macin basindaki ilk anlar cok önemli. Ondan sonra hem kendisi kötü oynar hemde takim'i asagi ceker.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

zor maçlarda daha iyi oynuyoruz

bjk açık oynayan bir takım bence iyi oynarız ama maç nasıl biter bilmiyorum.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X