Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Düğünümden ötürü 1 hafta kadarı ile giremeyeceğim.Bu fikstürdeki ilk başlığım umarım hayırlı olur.Yöneticilerimden ricam konu kilitlenirse uygun görüldüğünde açılmasını istiyorum,benim için çok anlamlı bir maç.
    Takımımıza başarılar diliyorum.
    Liverpool FC Trabzonspor
    Steven Gerrard

Tolga

Celustka(serkan)-Giray-Glo-Ferhat( celutska)

Zokora-Colman

Volkan-Alanzinho-Henrique

Burak
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:36.

Yorum

BJK'nin takım oyunundan çekincem yok ama Quaresma ister istemez bir endişe oluşturuyor. Unutmayalım ki geçen sene ligde oynadığımız iki BJK maçında da Quaresma yoktu. Kupada bir oynadı şovunu da yaptı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Murat abi mutluluklar . Sana bir hediye olur umarım galibiyet .
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Bismillah Diyelim Geçen Seneki Trabzondaki Maç Zor Oldu Biraz Quaresmaya Dikkat edilmeli ama 3 ihtimali mac diyorum
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Açıkcası ben de Quaresma'dan çekiniyorum ki çekinilmeyecek gibi bir futbolcu değil.Beşiktaş iyi takım oyunu oynayamıyor bence.Quaresma'yı tutarsak ve ilerde de etkili olursak kazanırız.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

quaresmayı zokora tutar,
              başka ?
              ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
              verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
              Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

Bu hücüm hatti ile bence gol atmakta zorlaniriz. Duran toplar yine oldukca önemli.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Bu arada Quaresma GS derbisinde kart görürse cezalı duruma düşüyor. Maçın tansiyonu yüksek olursa bana göre kart görme ihtimali yüksek...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

Beşiktaş, Galatasay maçından sonra perşembe günü İsrail deplasmanı ve sonrasında Pazar günü Trabzon. Beşiktaş'ın bu tempoyu kaldırabilecek fizik güçte olduğunu hiç düşünmüyorum hele de Q7,Simao,Almedia 3'lüsünün takımı defansta 3 kişi eksik bıraktığını düşünürsek...
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Adrian'ın maçı olur...

Yorum

Pazar günü bjkda kim sari kart görürse sari kart cezalisi oliyor??

Yorum

İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş, Galatasay maçından sonra perşembe günü İsrail deplasmanı ve sonrasında Pazar günü Trabzon. Beşiktaş'ın bu tempoyu kaldırabilecek fizik güçte olduğunu hiç düşünmüyorum hele de Q7,Simao,Almedia 3'lüsünün takımı defansta 3 kişi eksik bıraktığını düşünürsek...
                          Beşiktaş perşembe günü oynamıyor bildiğim kadarıyla ( http://www.bjk.com.tr/tr/fikstur/1/1/26/29 ) Avrupa Ligi maçını.1 Aralık'ta oynayacaklar Tel Aviv maçını.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Bjk'nin hafta içi maçı yok

Yorum

Büyük maçlarda farklı oynadığımızı düşünerek bu maçı evimizde kaybetmeyiz. Volkan ışık verdi bu maçta ilk 11 de başlarsa iyi şeyler yapabilir.

---------------Tolga
                              Celu------Glo-------Giray-----Cech

------------Zokora-Colman

Burak--------Halil-------Volkan
                              ----------Henrique

hem defansif hem ofansif anlamda en dengeli kadromuz. Bu kadroyla yenebileceğimizi düşünüyorum.

Yabancı sınırı dolayısıyla Halil'i mecburen forvet arkası olarak koydum defansa yumlu halilin yerinede adrian koyulabilir.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X