Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen Seneki takım Olsaydı ve üstüne yapılan Transferler Bu olsaydı eleştrilerimizin bazılarında Haklı Olabilirdik.

Ancak yeniden ve Sıfırdan takım Kuruldu.Ütüne Sık maç Takvimi mental olarak,Fiziksel olarak ve takım olma Yolunda Dalgalanma Yaşıyor Oyuncular.Bu gayet Normal.Aynı Gün Maç Takvimi olan takımız Unutmamak Lazım.

Marka değerini Yükseltmek Adına Futbolcuların Sık maçlarla Midesini Bulandırıp ,Taraftarları Futboldan Soğutan İnsanlara da Sormak Lazım..

Dalgalanmayı ve performans Düşüklüğünü Önlemenin bir yolu takım içi Rotasyon Bunu Alternatif Oyuncuların yetersizliği nedeiyle kısıtlı olarak yapıyoruz.

Farklı Ülkelerden gelen oyuncular Topluluğuna Sahip bir takımız Adamlar Polonyada, Çek Cumhuriyetinde,Belçikada vb..Bu Kadar Sıklıkla ve Bu Kadar Ağır tempoda Fiziksel olarak Çökmeleri Normal..

Bu Bir Zman bu Düznde Gidecektir,Bir iyi Bir kötü,Bir Vasat,takım üzerine de koyacaktır.Ta ki takım Olana Kadar..

Sabretmek Lazım İnter maçına odaklanalım..Eleştrilerimizi belirli kalıpların dılşına Çıkmadan yapmalıyız En azındna Devre Arasına kadar...
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      31 futbolcumuz var, görelim

Tayfun
      Piotr
      barış ataş
      barış özbek
      sercan kaya
      eren albayrak
      tayfun
      sezer badur
      piotr brozek
      onur kıvrak
      murat tosun

Bu futbolcular 1 dakka bile oynamadılar

vittek 70 dakka
      sapara 150 dakka
      brozek 200 dakka
      henrigue 300 dakka

oynadı

Bu mu iyi kadro!!!!!!

Bu futbolcuları ben mi aldım!!!

Kalanlar içerisinde ise kendi hesabınızı yapın

BURAK YILMAZ tek başına takımı sırtlıyor

Bu takım Başkanı Kim SADRİ ŞENER
      Hocası kım ŞENOL GÜNEŞ
      Antrenör'ü UNLA KARAMAN
      Hocam birde bunların alınırken neler dendiğine bakalım isterseniz,

Tayfun Cora : Yıllardır Trabzonspor kadrosunda , ne faydalanıldı, nede adama şans tanındı. Yedek kulübesi gediklisi oturuyor. Mustafa Yumlu alttan geldi Forma kaptı, Tayfun efendi, kulübe koltuklarında rahatına bakıyor.
      Piotr BROZEK : Yönetim tarafından iki yıl izlendiği, kesinlikle HOCA istemesi ile alındığı beyan edilen bir oyuncu. Ama hoca tarafından istenilen şansı bulamadı.
      barış ataş : Sanırım bedava alınan oyunculardan. Emre'nin veliahtım dediği ve sanırım tek özelliği o olan, sahada iken ilk kez profesyonel top oynuyormuş gibi heyecanlı ve dakika alamayan, sadece kadro şişiren bir isim.
      barış özbek : NEden alındığı, o kadar paranın neden verildiği hiçkimse tarafından bilinmeyen, kimine göre badana yaparken, kimine göre perde asarken sakatlanan, kimine göre ise sakat gelen bir oyuncu. İlk devre bitti, parası ödenirken, halen daha katkısı olmayan bir adam...
      sercan kaya: Yönetimin çok büyüttüğü, gelecek vaad ediyor dediği, orta alana yeni selçuk olarak gelen bir isim. Daha yeşil sahada görmek nasip olmadı.
      eren albayrak: Başka takımlarda iken bile Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyen ender oyunculardan. Milli formayı giymiş, belki de sorunlu kanadımıza çare olabilecek bir oyuncu, ama hala izlemek nasip olmadı.
      sezer badur : En büyük özelliği son 5 dakika oyuna girse bile kart görebilmek olan, futbolcudan çok kasap gibi çalışan, Trabzonspor'un ikinci Hasan Üçüncüsü olan ve niye gelip, neden oynatılmadığı ve en enteresanı da neden satılmadığı asla bilinmeyen bir oyuncu.
      onur kıvrak : Belki de 100-150.000 euro için Türkiye'de ki en iyi kaleciyi kaçırabiliriz. Umarım bu sefer bu hataya düşmeyiz. Kaldı ki bu adam zamanında gönderilmek istendi sadece transfer başarısını gösterip Tony'i kaleye koyabilmek için. Ersun Hocam iyi ki sen vardın...
      murat tosun: Yine en büyük özelliği bedava olması olan bu kardeşimizi de aldık, gönderdik, getirdik ama bir türlü oynatamadık.

Bu futbolcular 1 dakka bile oynamadılar.

Hemen sormak isterim, oynamamalarında ki hata kimde ?

a) Yönetim
      b) Teknik Ekip
      c) Taraftar
      d) Oyuncunun Kendisi

Hiç oynayamayan oyuncular için şunu söyleyebilirim ki, zamanı geldiğinde Mustafa Yumlu nasıl şans buldu ise, eminim ki diğer oyuncularımızda hak ettiklerinde yeterli şansı bulacaklardır. Benim burada takıldığım tek konu şu, bu adamlar madem hoca tarafından yeterli görülmüyor neden alındı ? Yada neden satılmıyor ?

Satılmamalarını büyük ihtimal hoca istemiyor. NEDEN ? Çünkü yönetim Hocanın isteklerini yerine getirmiyor. Hoca da yeni kazmalar ile uğraşmak istemediğinden elindekileri adam etmeye çalışıyor.
      Ara transferde 3 tane sağlam türk alın bakalım kimler gidecek bu takımdan ?

Gelelim az da olsa oynamış oyunculara...

vittek 70 dakka : Talihsiz sakalık geçirdi, kimse tahmin etmezdi.
      sapara 150 dakka : Beklentinin çok olduğu ama tutmayan bir adam.
      brozek 200 dakka : 2 yıl izlenen bir oyuncu. Yönetim harikası...
      henrigue 300 dakka : İnternette süper golleri olan, güçlü fizikli bir adam, belçika ikinci liginden takımımızı sırtlamaya geldi. Bugün top çizgiyii geçmese az daha golünü de atacaktı...

oynadı

Bu kadar BOŞ yazıdan sonra sorulacak ana sorular şahsımca şudur :

1) Bu kadrıda kaç oyuncu ŞENOL GÜNEŞ isteği ile alınmıştır.

2) Türkiye'nin en iyi yerli oyuncuları nasıl bir beceriksizlik ile hemde rakiplere BEDAVAYA satılmıştır.

3) Elimizde 3 yıldır hiçbir işe yaramayıp, Trabzonspor'u sağmalı İnek gibi sağan oyuncular ne zaman takımdan gönderilecektir.

4) Her fırsatta futboldan anlamadığı belirten başkan gözünü ne zaman doyuracak ve transferden elini ayağını çekecektir.

Yorum

• burak gol atmanın peşinde kazanmanın peşinde değil..........kazanmak isteyen canını ortaya koyar....burak benim koşu yoluma top atın diye bekliyor....topa koşmuyor..
        topa koşmayan futbolcu düşünemiyorum....
        kaleci topa koşar...defans topa koşar..orta saha topa koşar....burak da boş alana koşar......yerse gol..

taktik bu...........

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vaybe Demekki Herşey Boş..Şimdi Bir Ağır yenilgi alsaymış bu yeni Takım buralar Toz Duman olacakmış..Skor Taraftarı olduğumuz sürece Günübirlik Başarılarla övünüp Geçmişi sorgulamayı,Geleceği planlamadğımız sürece bu döngü böyle gider..Trabzonun Fergusonu olacakmışşsın Güzel İnsan Şenol Hocam Bu taraftarla mı????
          Kazandığımız maçlar sonucunda da yazdıklarımı okursanız benim skor ve puan yorumcusu olmadığımı anlayacaksınız..

Sezon başlamadan yaptığım bütün eleştirilerim saha sonuçlaı ile alakalı değil, Ama

sizin gibi bazılarımızın da Bulunduğumuz konuma göre youm yapmalarını da ben hazmedemiyorum

Ben Takımımın ''barcelona ile bile dişe diş top oynama ihtimalini seviyorum''

Benım işim, Beyinle alakalı, Beyinde bunu hak ettiğine inanmalıyız. Yoksa mersin'i yenmek yada yenılmek değil...

İnte rmaçında aldığımız bir galibiyet üzerine Gruptan çıkmamız olası ihtimallerin en büyüğü iken

CSKA maçlarına çıkmadan evvel 4 puan bize yeter diyenlerin, 1 puana yetinmelerini hazmedemiyorum..

Umut fakirin ekmek kapısıdır ama artık Fukara ve Kendimizi küçük görme mantığındna çıkmış bir takım ve büyük düşünen bir takım olmak istiyorum..

Ben, top ayağına gelen topu, en yakın rakip oyuncu 20 metre uzaktayken, Topu direkt taca vurmayan stoper anlayışını seviyorum ordakı ince zekayı görmek istiyorum.

Ben, sadece antremanlarda çalışan değil, O giydikleri formaları giymeye nasp olduklaır için kaybetmeyi de istemeyecek ve idmanlar sonrası da çalışan ve çalışmayı seven oyuncuyu seviyorum

Ben, her kullandığı korneri kısa atan yada yaptığı 10 ortayı da rakibe işaretlediğini bilip, en az 5 seans doğru orta nasıl yapılır diye çalışan oyuncu istiyorum..

Siz Şenol Hoca'yı , Trabzonspor'un Hocası olduğu için seviyor olabilirsiniz ama ben Şenol HOca'nın hayat felsefesini de seviyorum, Ondakı aykırılığı ve aşırı dürüstlüğe bayılıyorum

Umarım anlatabiliyorum..
          En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 01:28.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• lazibere abi simdi takim siralama olrak iyi durumda.. biz manchester united degiliz.. her sene sampionlar liginde oyniyip sonra ligde oyniyan.. biz hic bri zaman bu kadar milli futbolcumuz olmadi yabancilarla birilikte.. takim komple dagildi.. senol hocaya yüklenmeden de cok doru degil.. isler iyi gidince hersey hocanin sayesinde.. kötü gidince de mi onun sayesinde.. senol hocaya 11111 kusur bulunur ama takimda mazerteci oyuncular cok.. türk liginde oyniyanlarin komple hastaligi bu.. zaten bizim topcular daha ruhla oynasa.. daha prof.. biz sampionlar liginde. 10 kisilik cska yi darma dagan ederdik.. kötü futbol... iyi futbol beklemek genelde baktigimiz zaman zaten cok normal degil ki.. bi almana sorsan.. takimda 31 oyuncu var.. 10 yaramaz.. 5 i hep sakat... gecen sendedn 5 topcu kalmis.. lig gecen sene saibeliydi.. ve ben kiziyorum takimima iyi oynamiyor diye.. adam gülmez mi bize??

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak gol atmanın peşinde kazanmanın peşinde değil..........kazanmak isteyen canını ortaya koyar....burak benim koşu yoluma top atın diye bekliyor....topa koşmuyor..
              topa koşmayan futbolcu düşünemiyorum....
              kaleci topa koşar...defans topa koşar..orta saha topa koşar....burak da boş alana koşar......yerse gol..

taktik bu...........
              arkadaş yapmayın gece gece şu yorumları.yani fenerli bile yapmaz şöyle bi yorum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kötü oyunu yorgunluğabağlıyorsanız buna hak verebilirim ama

Oyun içindekı amatörce davranışları ve tac bile atamamayı yorgunluğa bağlayamam...Yorgun olan takımın ayakları topa gitmez, ama beyni yine çalışır
                Evet burda haklisiniz ama maalesef o kadar akilli oyunculara sahip degiliz! Mesela bugün, Volkan topu kapip ileriye dogru hamle yaptiginda, topu ayagindan hemen cikarsa Henrique kaleci ile karsi karsiya kalacakti..ama fazla tutunca arkadan hamleyi yedi!...Adrian akli ile oynayan bir oyuncu ama su an, bu trafikte bunu gösterebilmesi zor..ama bence kaliteli bir ayak, sadece sabir!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• * Maçı Gerizekalı Radyo Kurumu (Kısaca Trt) den dinleyen biri olarak kendimce kısaca bir özet geçeyim.
                  * En çok Alan,Serkan ve Giray'ın adını duydum , yine canlanmak için gol yememiz gerektiğini hissettim.
                  * Maçı anlatan Cüneyt Kıran adlı şerefsiz Mersin'in golünde abartmıyorum adeta anırdı , bizim golümüzde resmen üzüldü , bilmiyorum başka dinleyen oldumu yada banamı öyle geldi.
                  * Bu takımı bu Yönetimi hala eleştiren varsa diyecek bişey bulamıyorum , ben çok rahattım yenilsek bile gurur duyucaktım çünkü millet dinlenirken bu çocuklar 3 günde bir maç yapıyorlar.
                  * Takımımız Barcelona değil sizde Dünyanın en iyi taraftarı değilsiniz şuraya bazı şeyleri yazarken azıcık düşünün...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• akıllı fare bile deneylerde boş alana koşmaz....ya bir yerde gizlenir...ya da hedefe kilitlenir........hedef ödüldür........burak gol krallığı ödülüne kilitlendi...kazanmak veya kaybetmek artık umurunda değildir....takım ruhu yokdur...bencillik ön plandadır...ben boyle düşünüyom

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbola bu pencereden bakman ne kadar doğrudur.
                      camia 82 puan almasına rağmen şampiyon olamamanın depresyonuna girmiş.burda geçen sene karabük maçı sonrası yaşananları bilmiyorum ama biz karabükte takım otobüse binerken şenol hocanın verdiği iki cümleye aşık ettik kendimizi.biz haklıyız.bu ligde iyi top oynayan varsa o biziz.evet çok pozisyona giremiyoruz.gollerimizi burak atıyor.gollerimiz herkes atsa golcumuz iyi değildir deriz.birisi attımı vay anasını bi adamdan başka gol atacak yokmu deriz.ligde en az pozisyon veren takım biziz.bunun yanında en çok pozisyona giren 3 takımdan biriyiz.en çok gol atanı yine biziz.ligin 2.sırasındayız.şampiyonlar liginde son maça kadar iddiası olan takımız.moskovada csk maçında çok iyi oynadığımız söylendi ama atamadan 3 yedik.akıllı oyun ile korkak oyunu karıştırmayalım!evet bugün kötüydük ama bu ligde zirveye oynayan takımlar içinde bugün oynadığımız futbol bile hepsine yeter.hakemin kasıtlı kararlarını saymıyorum bile.seyredeceğimiz çok şeyler olacak olumlu yönde.sabır ve destekle.
                      Hocam, daha dün Trabzonsporlu olmadık biz. 96 yıkımını da yaşadı bu yürek.
                      7-1 Beşiktaşa yenildiğimizde ilk okuldan kaçma nedenimdir Trabzonspor. Bu takımın peşinde en büyük yıkımı TARAFTARI yaşamıştır. Yaşamıştır ama hala daha en büyük desteği onlar verir.

Sanıyor musun o 82 puan ile kaan şampiyonluğa senden benden taraftardan başka çok üzülen vardı ?

Bu olayın yıkımının bu kadar büyük olduğunu bilen ADAM (Trabzonspor'un hakkını savunması gereken godamanlardan bahsediyorum) Trabzonspor'un hakkını savunacak arkadaş, yedirmeyecek o şampiyonluğu 82 puan ile.

Kaldı ki benim alıntıladığınız mesaj da belirttiğim futbol oynamıyrum söylemi, bu sezon başı ile başlayan bir durumdur. Yani takım DAĞITILDIKTAN sonra.

Evet arkasındayım, Kayseri maçı hariç, Trabzonspor top falann oynamamıştır.

Son olarak, bu futbolun her büyük takıma yeteceğini söylemişsiniz.

Geçen sene fırtınalar estiren Trabzonspor bakın bakalım derbi maçlarını hangi skorlar ile bitirmiş. O kadro ile bitmiş rakipleri tek farklar ile zor devirdik. Bu sene bu kadro ile, bu futbol ile nasıl bu kadar rahat oluyorsunuz anlamıyorum...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Maçı Gerizekalı Radyo Kurumu (Kısaca Trt) den dinleyen biri olarak kendimce kısaca bir özet geçeyim.
                        * En çok Alan,Serkan ve Giray'ın adını duydum , yine canlanmak için gol yememiz gerektiğini hissettim.
                        * Maçı anlatan Cüneyt Kıran adlı şerefsiz Mersin'in golünde abartmıyorum adeta anırdı , bizim golümüzde resmen üzüldü , bilmiyorum başka dinleyen oldumu yada banamı öyle geldi.
                        * Bu takımı bu Yönetimi hala eleştiren varsa diyecek bişey bulamıyorum , ben çok rahattım yenilsek bile gurur duyucaktım çünkü millet dinlenirken bu çocuklar 3 günde bir maç yapıyorlar.
                        * Takımımız Barcelona değil sizde Dünyanın en iyi taraftarı değilsiniz şuraya bazı şeyleri yazarken azıcık düşünün...
                        kardeş sen ve senin gibi taraftarları takımına sahip çıkarken görmek beni mutlu ediyor.takımı yerden yere vurma vakti değil.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

akıllı fare bile deneylerde boş alana koşmaz....ya bir yerde gizlenir...ya da hedefe kilitlenir........hedef ödüldür........burak gol krallığı ödülüne kilitlendi...kazanmak veya kaybetmek artık umurunda değildir....takım ruhu yokdur...bencillik ön plandadır...ben boyle düşünüyom
                          * Abi sen gerçekten Trabzonsporda oynayan Burak Yılmaz var cidden ondanmı bahsediyorsun , eğer aynı Burak'sa kendimi yerden yere atmak istiyorumda
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Lazibere Abi Bunları kim istemez Şenol Hoca Eleştirilmez diye bir kural da görmüyorum..Ancak Eleştirirken sorguluyor muyuz? Bu takım geçen sene rakibinin 5 te 1 i bütçeyle üstelik rakibi şike ve teşvik yapmasına rağmen 82 puan aldı.Ulusal medya,fenerasyon rakibin yanında..Bu takımın en çok kazanananı Burak Yılmaz maç başı hariç 1,8 milyon euro alıyor..üç büyütülmüşler de ise en düşük maaş bu...Ha derseniz ki altyapı nerde ona katılırım..Dünya Şampiyonu olan Trabzon Lisesi oyuncuları neredeler???
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

akıllı fare bile deneylerde boş alana koşmaz....ya bir yerde gizlenir...ya da hedefe kilitlenir........hedef ödüldür........burak gol krallığı ödülüne kilitlendi...kazanmak veya kaybetmek artık umurunda değildir....takım ruhu yokdur...bencillik ön plandadır...ben boyle düşünüyom
                              Bu kadar katı düşüncelere sahip olamasam da, bu akşam Burak'ı çok yetersiz buldum. Ayrıca çok agresifdi.

Bilinmez, belki de sakatlığın etkisi vardı.

Ama BEN OLDUM havası en tehlikeli şeydir.

Umarım bu yolda değildir Burak. Ona çok ihtiyacımız var.

Yorum

• lille berabere , cska mağlup olur böyle şeyler

önemli olan inter maçı
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X