Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence Yenildiğimiz istanbul b.b maçı başta olmak üzere gaziantep ve kayseri maçlarında gayet iyi oynadık.Karabük maçında kötümüydük ?Ligde kim çok iyi oynuyorki

Kaldıki 3 günde bir maç yapıyoruz 2 aydır.

Bugünün bir mazereti olabilir çok yağmur yağdı.
    En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 01:06.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ha bu arada 5,5 milyon euroluk bir edriyın var...
      bu adam ne yapar..
      Hatta Colman..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Kendi Takımını Eleştirmekten Zevk Almaktır bazılarımızın yaptığı..(Tüm eleştirilere değil lafım)..Sanki Eleştiri Takımın Galip gelmesinden daha çok haz veriyor bazılarımıza....
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ha bu arada 5,5 milyon euroluk bir edriyın var...
          bu adam ne yapar..
          Hatta Colman..
          Bir tarafta 5,5 milyon verilip 1 milyonluk oynamayan Adrian;
          Diğer tarafta 1 milyon euro verilip 5,5 milyonluk oynayan Celutska.
          Olumlu örnekler de verilebilir diye düşünüyorum.

Yorum

• tüm bunların yanında ;

Takımın en önemli mevkisinde oynayan oyuncumuz ADRİAN.tam bir hayal kırıklığı

O mevkide geçen yıl jaja oynuyordu düşünün.Kıyaslama yapmak zorunda bırakılıyoruz.

Devre arasına kadar ilk 3 de tutalım kendimizi devre arasındaki transferler önemli.

Bu takım her şekilde playoff a girerde mesele İNTER MAÇI..
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor sezon başından beri FUTBOL oynamıyor.

Giden oyuncular ile birlikte herkesin umudu da bitmişti, beklentiler TABAN yapmış bir şekilde sezona başlandı.

Herkesi beklentiye sokan ise İNTER galibiyeti oldu.

Ne yazık ki kötü oynanan futbol bir İNTER galibiyeti kadar ilgi görüp, aklımızı başımıza getirmedi.

Trabzonspor bu sezon sadece tek maçta top oynadı. Kayserispor maçı...
              Futbola bu pencereden bakman ne kadar doğrudur.
              camia 82 puan almasına rağmen şampiyon olamamanın depresyonuna girmiş.burda geçen sene karabük maçı sonrası yaşananları bilmiyorum ama biz karabükte takım otobüse binerken şenol hocanın verdiği iki cümleye aşık ettik kendimizi.biz haklıyız.bu ligde iyi top oynayan varsa o biziz.evet çok pozisyona giremiyoruz.gollerimizi burak atıyor.gollerimiz herkes atsa golcumuz iyi değildir deriz.birisi attımı vay anasını bi adamdan başka gol atacak yokmu deriz.ligde en az pozisyon veren takım biziz.bunun yanında en çok pozisyona giren 3 takımdan biriyiz.en çok gol atanı yine biziz.ligin 2.sırasındayız.şampiyonlar liginde son maça kadar iddiası olan takımız.moskovada csk maçında çok iyi oynadığımız söylendi ama atamadan 3 yedik.akıllı oyun ile korkak oyunu karıştırmayalım!evet bugün kötüydük ama bu ligde zirveye oynayan takımlar içinde bugün oynadığımız futbol bile hepsine yeter.hakemin kasıtlı kararlarını saymıyorum bile.seyredeceğimiz çok şeyler olacak olumlu yönde.sabır ve destekle.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lazibere Ab Katılmıyorum Ama Saygı duyuyorum.Kusura Bakmayın Hani bir aralar Fatih Tekkesporlular vardı sürekli eleştiriliyordu.Ben Şenol Güneşsporluyum..Şenol Güneş 5.Defa aynı şekilde ayrılırsa bu klupten ve taraftar samimiyetsiz Şadri Şener yönetimine bunun hesabını sormazsa Futbolu takip etmeyi bırakırım yine bir süre...
                Bende oyle olmasından korkuyorum.

Bir roportajında ''ligi önemsemiyorum '' demişti bile,

Şenol Hoca'yı, gerek felsefi gerek Siyasi Duruş itibariyle benım kadar anlayabilecek çok insan varmıdır bilmiyorum. Ama o karakterde ve o birikimde kı zeki kişiler, Bir anda hiçbirşey olmamaış gibi köşelerine çekilebilir ve süreci sadece izleyerek geçirebilirler..

Bu potansiyeli Şenol Hoca'da görüyorum..

Korkuyorum..

Olası başarısızlıklarda, Trübine çekilebilir ve Unal'a devredebilir..
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki, siz haklısınız,

Brozek kendi ülkesinde verdiği bir roportajda '' Berabere kalsanız bile tepki alıyorsunuz '' demişti.. Sizde beraberliğe sevinenlerdensiniz.

Brozek gibi oyuncu kafalı oyuncularımız da var ve yenılmemeyi marifet sayıyorlar maalesef
                  beni hakli cikmak gibi derdim yok, mesajimi iyi okuyun!

Pawel sistem ya da oyuncu portföyü geregi takima uymuyor! Evet dedigi dogru, taraftarimiz beraberlige niye razi gelsin, gelmedikleri zaten ortada degil mi? Pawel zaten bu kafada ise niye oynatilmadigi da ortada degil mi?

Ama böyle bir takimin, daha dogrusu dünya tarihinde 9 haftada 17 mac yapmis baska bir takim oyuncusu var mi? Ve bu daha ileriye gidecek...
                  En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 01:14.
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• arkadaşlar halk bir tek maçlarda sesini çıkara biliyordu ta ki düne kadar....halkın sesini soluğunu kesmek için çıkarılan bu yasalar ve yönetmelikler...kulupleri,yöneticilerini ve teknik heyet ile futbolcuya da aşırı zenginlikle susdurup amaç ülkeyi Avrupa gibi yönetmekdir.......halkı esir et ve yönet
                    ufak bir olay veya sataşma ile mahkum olan bir taraftar ...ömür boyu sabıkalı kalacakdır...
                    yasaların halkı korunduğunu söyleyenler ....bir de avukatı zengin ettirip susturmakda...
                    kısacası futbol yasası ve yönetmelikler ve diğer kanunlar adaleti halkı susturup tamamen esir etmekde buldu......

şimdi bu yazdığımı okuyan bir BMN yöneticisi siyaset yapıyorum diye beni yasaklıyabilir...o bile beni esir etmenin peşinde...onun gibi konuşmak onun gibi mücadele etmem için baskı kuracak..

asıl sorun.... ülkeyi amerikada ki zenciler gibi hapse girenleri elektirikli kelepce ile zapt etmek......artık tek yol bu kaldı...

taraftar ya şehit aşkı ile allah diyecek...ya da oturup çekirdek yiyecek.......milli takım ordu milli takımı ve diğer tüm futbol branşlarının hali ortada hiç bir yerde tek bir başarı yok...

yorum sizin

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen Sene 7-0 lık Kasımpaşa maçı hariç hangi Maç kolay geçmiş söyler misiniz???
                      şikeciler sayesınde her maç fenerle oynamış gibi olduğumuzdan kolay geçmedı, ben değil iddalar öyle diyor
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Vaybe Demekki Herşey Boş..Şimdi Bir Ağır yenilgi alsaymış bu yeni Takım buralar Toz Duman olacakmış..Skor Taraftarı olduğumuz sürece Günübirlik Başarılarla övünüp Geçmişi sorgulamayı,Geleceği planlamadğımız sürece bu döngü böyle gider..Trabzonun Fergusonu olacakmışşsın Güzel İnsan Şenol Hocam Bu taraftarla mı????
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beni hakli cikmak gibi derdim yok, mesajimi iyi okuyun!

Pawel sistem ya da oyuncu portföyü geregi takima uymuyor! Evet dedigi dogru, taraftarimiz beraberlige niye razi gelsin, gelmedikleri zaten ortada degil mi? Pawel zaten bu kafada ise niye oynatilmadigi da ortada degil mi?

Ama böyle bir takimin, daha dogrusu dünya tarihinde 9 haftada 17 mac yapmis baska bir takim oyuncusu var mi? Ve bu daha ileriye gidecek...

Kötü oyunu yorgunluğabağlıyorsanız buna hak verebilirim ama

Oyun içindekı amatörce davranışları ve tac bile atamamayı yorgunluğa bağlayamam...Yorgun olan takımın ayakları topa gitmez, ama beyni yine çalışır

Yorum

• Burak'ın bu kadar eleştirilmesine inanamıyorum. Maçı bırakıp Burak'ı izliyordum statta. Sahada onun kadar kazanmayı isteyen başka bir oyuncumuz yoktu.

Yorum

• Mourinho ne diyor: "Ailesine ekmek getirmek icin calisan isci yorgun olur, benim futbolcularim degil"..ama maalesef futbol gercegi bu degil, gerci öyle olmali!

Trabzonspor´a bakin, Cl´de oynayacak potansiyele sahip kac oyuncusu vardi? 17-18

Mevcut sakatlarla bu sayi düstü 14-15´e..

Bu kadro kisitligi ile her hafta iki mac, yeni yapilanacak bir takim icin ne anlama gelir? Futboldan anlayanlara..bunu kac kez daha anlatalim sizlere...

Buna ilave olarak hakki yenmis, verilmemis bir takimin Hocasi, Yönetimi tarafindan yolda birakilmis bir Hoca..onun motivasyonunu hic düsündünüz mü?

Tabi sizler icin hersey hersey kolay, bunlari düsünürmüsünüz...

Matematik´te 2+2 nasil 4 ediyorsa bu takimdan cok iyi futbol beklemekte bunun gibi birsey.

Haaaa..bu takima Zokora´nin yaninda Klose ve Heinze gibi isimleri katmis olsa Yönetim, digerlerine hic gerek olmadan, ligte acikara yine lider olurdu!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kötü oyunu yorgunluğabağlıyorsanız buna hak verebilirim ama

Oyun içindekı amatörce davranışları ve tac bile atamamayı yorgunluğa bağlayamam...Yorgun olan takımın ayakları topa gitmez, ama beyni yine çalışır
                                Neymiş sebebi? çok merak ediyorum gerçekten.
                                Hoca mı öyle söylemiş?
                                Futbolcular mı taç atmayı bilmiyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X