İyi futbol oynasaydık hakeme isyan edecektim o el pozisyonunu devam ettirdiği için ama oyun berbattı.Yine de yenilmemek iyidir, needelum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
İyi futbol oynamayanlar, bir şekılde iyi puan alıyorlar burası Türkiye, Geçen seozn yaşadık bunuİlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Takım Barcelona olsa gene eleştirilir Arkadaş..Futbol ulemasıyız mübarek.Şu Şaibeli Ligde Hangi Takım iyi futbol oynuyor onu hele bir desinler eleştiren arkadaşlar..
Biz iyi oynamadığımız müddetçe iyi puan alamayız, farkımızı anlayın, Bizim lobimiz yok, Biz ancak iyi oynarsak ve sürekl yarış içerisinde olursak başarılı oluruz..
Evet çok takım iyi oynamıyor ama az once anlattım hemen hemen hepsi bizden daha iyi oynadıklaır maç sayıları daha fazla..
İyi oynamadıklaır için zirvedeyiz??
Hele kı Derbi oynamadan,,
Galata ile Fenerle ve Beşiktaş'la oynayacağımız maçlardan sonra, bakalım bu yorumları yapabilecekmısınız, umarım hep kazanan olacağız ama ya olamazsak!!!!!
kaybettiğimizi düşün bakalım,
bak ne diyeceğim,
ben şenol Hoca'yı kaybetmek istemiyorum, Ama korkuyorum, Bir yerde bir şeye takılacak ve basit bir başarızılık yada hedeften uzaklaşma durumunda onun da şevkı kaçacak ve çok sık dile getirdiği gibi, Kulubeyi Unal'a bırakabilir.. Esas o zaman sorunlar çıkacak işte
Ben diyorum k, Bu noktaya gelmesin, İşleir bir an once toparlasınlar,,
Yoksa Kımse kusura bakmasın, şenol hocayı kaybedeceğizYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Avrupa liglerini bu sezon takip eden biri olarak;İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başından beridir top oynamıyoruz..
Bunun sorumluları kımler??
Ortada kurulu bir takım varken, Bunu tutmayanlardan tutun, Tutmayanlara karşı Hocalık görevini yaparak dur demeyenler, Bu kadroya u futbolcuları transfer ettirenler ve Mevcut kadro ile hala daha ligin yarısı kadar maç oynanmasına rağmen bir arpa boyu yol alınmıyorsa eleştirilir arkadaş??
Bu ligde bu puanları toplamayı marfet sayıyorsunuz??
Keendimiz kanırmayalım,Ligde adamakıllı takım olmadığı için hala zirvedeyiz ama oyun olarak maalesef çok kötü durumdayız...ben bunu istemiyorum,
Bir takım vardır, Sahaya kazanmak için çıkar ve kazanamayabilir ama top oynamaya çalışır???
Lütfen inceleyin...
Sezon başından beri bütün maçlarda kaybetmemeye oynuyoruz...
Lige yenı çıkmış ıkı takımla da berabere kaldık...( samsun - mersin)
Daha derbi maçı oynamadık ve toplamda 13 puan kaybettik,
Samsun, Mersin, Manisa ve bursa ile 1-1 berabere kaldık...( deplasmanda)
18 tane resmi maç oynadık bir maçta 3 gol attığımız tek maç Karabük maçı!!!!!!
haftada 3 mac üstüste oynayan takimlarin nasil döküldügünü görünce bu yaptiginiz elestiriler cok bos maalesef!
Yeni bir takimin bu kadar kisitli bir kadroyla, onca sakat oyuncusuna ragmen hala bu durumda olmasi, basaridir!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Hiç birşey olmayacak.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 günlük aradan sonra bu takım böle geri dönmemeliydi..
Şimdi İnter maçında yenilirsek ne olacak..
Ki muhtemelen yenileceğiz..
sanmayın ilk maç ki gibi olacak..
Ligde muhtemelen düşecek olan Fb'nin arkasından 2. sıradayız.
Şampiyonlar Ligi'nde İnter'e yenilirsek son maçlara hala Avrupa iddiamız devam ederek gireceğiz.
ortada oturup ağlayacak bir durum göremiyorum.
Yorum
-
Evwt haklısın,İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben behram kurşun oğlu değilim..şenol hoca da alber einstein değil...
hocamız duran toplarda çok geri kaldı....geçen sene maçlarını tekrar izleyin en çok duran top kaybı taçlarda yapılıyor...
bir takım taç atamıyorsa hemen top kaybediyorsa benim eleşdirinin dozu az bile...
kornerleri saymıyaağım kazanılan korner sayısı ve gol başarısı araştırılsın 100 de 1 e denk gelmez...
Colman korner atarken, '' gene on direğe ve çok kısa atacak '' diye düşünmekten ve her defasında haklı çıkmaktan bıktım. Sinirlerim geriliyorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Trabzonspor sezon başından beri FUTBOL oynamıyor.
Giden oyuncular ile birlikte herkesin umudu da bitmişti, beklentiler TABAN yapmış bir şekilde sezona başlandı.
Herkesi beklentiye sokan ise İNTER galibiyeti oldu.
Ne yazık ki kötü oynanan futbol bir İNTER galibiyeti kadar ilgi görüp, aklımızı başımıza getirmedi.
Trabzonspor bu sezon sadece tek maçta top oynadı. Kayserispor maçı...
Yorum
-
ok futbolcu almak mı, çok futbolcudan yararlanmak mı???
bu yaziya yuzde yuzde katiliyorum Kayseri macindan sonra bu kadar daginik oynamanin baska aciklamasi yok, birseyi unutmayalim Mersin hakikaten cok iyi takim bu seneyi gecen senelerle karistirmayin hic bir zaman kolay mac olmayacakmis gibi duruyor.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 futbolcumuz var, görelim
Tayfun
Piotr
barış ataş
barış özbek
sercan kaya
eren albayrak
tayfun
sezer badur
piotr brozek
onur kıvrak
murat tosun
Bu futbolcular 1 dakka bile oynamadılar
vittek 70 dakka
sapara 150 dakka
brozek 200 dakka
henrigue 300 dakka
oynadı
Bu mu iyi kadro!!!!!!
Bu futbolcuları ben mi aldım!!!
Kalanlar içerisinde ise kendi hesabınızı yapın
BURAK YILMAZ tek başına takımı sırtlıyor
Bu takım Başkanı Kim SADRİ ŞENER
Hocası kım ŞENOL GÜNEŞ
Antrenör'ü UNLA KARAMAN
eeeeee
Çok futbolcu almak mı, çok futbolcudan yararlanmak mı???
herhalde ben oynatmayacağım değil mi..
kalanlarla allah bereket versin
Bu kadro isi hakikaten komik 31 futbolcudan 10 tanesi simdiye kadar hic forma giymemis sakatlarin yorgunlarin tavan yaptigi sirada bile hadi diyelim 3-4 tanesi hep sakatti peki ya digerleri?
bu mantigi cozmek mumkun degil Senol Hocamizin ve yonetimin en agir yanlisi burda ozellikle eren,sercani niye aldiniz bu sene? hadi b.atas ve sezer elde kalanlardan en kotu zamanda kullanmayacaksan kadronda tutup niye para veriyorsun?
genc futbolcu hic bir zaman ama hic bir zaman oynamadan gelismez belki teoride birseyler kapar ama oynamazsa nafile . Muhammet Demiri yakindan taniyan bi arkadasim kendisine buyuk ihtimal oynamayicagini bildigi icin gelmedigini soylemis,isabet olmus.
Eren su an curumede....
----------------------------------------------------------------------------------
bu yaziniza katilmakla beraber elestiri sinirlarini zorlaya diger yazilariniza katilmiyorum
sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa liglerini bu sezon takip eden biri olarak;
haftada 3 mac üstüste oynayan takimlarin nasil döküldügünü görünce bu yaptiginiz elestiriler cok bos maalesef!
Yeni bir takimin bu kadar kisitli bir kadroyla, onca sakat oyuncusuna ragmen hala bu durumda olmasi, basaridir!
Peki, siz haklısınız,
Brozek kendi ülkesinde verdiği bir roportajda '' Berabere kalsanız bile tepki alıyorsunuz '' demişti.. Sizde beraberliğe sevinenlerdensiniz.
Brozek gibi oyuncu kafalı oyuncularımız da var ve yenılmemeyi marifet sayıyorlar maalesefYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Sadece Trabzonspor mu puan kaybediyor anlamıyorum ? Kötü futbol tamam .Kim iyi futbol oynuyor peki ? Şikeciler ,Gs , Bjk ? hangisi Antep,Kayseri ? Abartıyoruz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Walla ben burak'ı eleştirmek için yazmıyorum, yanlış yerde oynatıldığını düşünüyorum. ama şöyle bir laf var, bu takımı burak sırtlıyor denmesine karşıyım. Nedenleriyle açıklayayım.
Burak bu yıl ts ile kaç maçta oynamadı? Bilbao maçında oynamadı sayıyorum, ibb, antep, inter, lille, cska olmak üzere tam 6 maç bizimle oynamadı. Bu maçlarda biz ne yaptık?
Bilbao maçında 7. dakikada bizi 10 kişi bıraktı ona rağmen takım mükemmel mücadeleyle berabere kaldı ki neredeyse maçı kazanıyorduk.
ibb maçında toplarımız direkten döndü kötü oynadık diyemem şanssızdık.
antep maçında gayet iyi takım oyunuyla son dakikada da olsa maçı aldık.
Inter maçı çok iyi mücadele ile maçı aldık.
Lille maçı kötü oynadık ama az pozisyon verdik ve yenilmedik.
Cska maçı gole kadar çok iyi oynadık, yenilmiş olsak bile futbol iyiydi.
Bu maçları veri olarak kabul edersek ben trabzonsporun buraksız bir şey yapamayacağını düşünmüyorum kesinlikle.
Buradan şuna geleceğim. Şenol hoca daha çok cesaretli olmalı. Kim kötü oynuyorsa onu oyundan almalı. Bizim tek gol silahımız burak gözükebilir ama öyle değil işte. Bu takımda halil var, henriqe var. Bir oyuncunun takımı böyle 10 kişi bırakmasına müsaade etmek nasıl bir iştir?En son sametaydin tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 01:04.
Yorum
-
Lazibere Ab Katılmıyorum Ama Saygı duyuyorum.Kusura Bakmayın Hani bir aralar Fatih Tekkesporlular vardı sürekli eleştiriliyordu.Ben Şenol Güneşsporluyum..Şenol Güneş 5.Defa aynı şekilde ayrılırsa bu klupten ve taraftar samimiyetsiz Şadri Şener yönetimine bunun hesabını sormazsa Futbolu takip etmeyi bırakırım yine bir süre..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Bazılarınızın neden sadece eleştiri yapmak için uğraştıklarını anlayamıyorum.
Takım top oynamıyor ise ligde 20 puanı, Şampiyonlar Ligi'nde 5 puanı hangi takım aldı?
Lig sıralamasında 2. sırada, Şampiyonlar Ligi'nde de Avrupa'da devam etme şansı hala devam eden takım bu takım değil midir?
Yorum
-
Diğer yazılarıma neden katılmadığınızı öğrenmek istiyorum...İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yaziya yuzde yuzde katiliyorum Kayseri macindan sonra bu kadar daginik oynamanin baska aciklamasi yok, birseyi unutmayalim Mersin hakikaten cok iyi takim bu seneyi gecen senelerle karistirmayin hic bir zaman kolay mac olmayacakmis gibi duruyor.
Bu kadro isi hakikaten komik 31 futbolcudan 10 tanesi simdiye kadar hic forma giymemis sakatlarin yorgunlarin tavan yaptigi sirada bile hadi diyelim 3-4 tanesi hep sakatti peki ya digerleri?
bu mantigi cozmek mumkun degil Senol Hocamizin ve yonetimin en agir yanlisi burda ozellikle eren,sercani niye aldiniz bu sene? hadi b.atas ve sezer elde kalanlardan en kotu zamanda kullanmayacaksan kadronda tutup niye para veriyorsun?
genc futbolcu hic bir zaman ama hic bir zaman oynamadan gelismez belki teoride birseyler kapar ama oynamazsa nafile . Muhammet Demiri yakindan taniyan bi arkadasim kendisine buyuk ihtimal oynamayicagini bildigi icin gelmedigini soylemis,isabet olmus.
Eren su an curumede....
----------------------------------------------------------------------------------
bu yaziniza katilmakla beraber elestiri sinirlarini zorlaya diger yazilariniza katilmiyorum
Yada ben mi tahmın edeyim '' gerçekleri olduğu gibi ve bazılarımızın aklının ucuna geldiğinde bile üzüldükleri şeyleri açıkladığımdan '' haksızmıyım..
Gerçekler maalesef acıdır..
Katılmadığım bir yazımı lütfen paylaşın?Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Geçen Sene 7-0 lık Kasımpaşa maçı hariç hangi Maç kolay geçmiş söyler misiniz???İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yaziya yuzde yuzde katiliyorum Kayseri macindan sonra bu kadar daginik oynamanin baska aciklamasi yok, birseyi unutmayalim Mersin hakikaten cok iyi takim bu seneyi gecen senelerle karistirmayin hic bir zaman kolay mac olmayacakmis gibi duruyor.
Eren su an curumede....
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum