Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk futboluna yeni bir Yunus Yıldırım geliyor haberiniz ola.
    Bu gece sahanın en kötüsü hakemdi.
    Gollerdeki hatasını söylemiyorum, o pozisyonlarda ondan çok yardımcı hakemler hatalı.
    Fakat ilk yarıda Zurita'nın Alanzinho'ya, Boom'un Burak'a arkadan yaptığı net kartlık faullerde kartlarını vermeyerek, maçın sonlarında tam baskıyı kurduğumuz anlarda, Alanzinho'nun topu alıp rakiplerinden sıyrıldığı ve gol pozisyonu olma ihtiamli yüksek pozisyonda Zurita'nın arkadan faul yapmasına olanak vermiştir.
    Bir hakem maç içerisinde tutarlı kararlar vermek zorundadır ki hakemliğinin kalitesini görebilelim.
    Fakat aynı 2 pozisyonda, birisine faaul çalıp, diğerini oynatan hakem üzgünüm ki kötü hakemdir.

Maçla ilgili Burak'ın sakatlıktan kaynaklı ürkek ve sebebini çözemediğim isteksizliği, Halil'in ve Colman'ın bu sezonki en kötü maçlarını oynamış olamaalrı; iyi oynayan bir Alanzinho olmasına rağmen kazanamamıza en öenmli faktördür.
    Alanzinho iyi oynadığında maçların sonuçlarına direk tesir edebilecek bir oyuncudur.
    fakat bugün ona ayak uyduran herhangi bir oyuncu yoktu sahada.
    Celutska ve Tolga da diğer iyilerdi.

Yorum

• 31 futbolcumuz var, görelim

Tayfun
      Piotr
      barış ataş
      barış özbek
      sercan kaya
      eren albayrak
      tayfun
      sezer badur
      piotr brozek
      onur kıvrak
      murat tosun

Bu futbolcular 1 dakka bile oynamadılar

vittek 70 dakka
      sapara 150 dakka
      brozek 200 dakka
      henrigue 300 dakka

oynadı

Bu mu iyi kadro!!!!!!

Bu futbolcuları ben mi aldım!!!

Kalanlar içerisinde ise kendi hesabınızı yapın

BURAK YILMAZ tek başına takımı sırtlıyor

Bu takım Başkanı Kim SADRİ ŞENER
      Hocası kım ŞENOL GÜNEŞ
      Antrenör'ü UNLA KARAMAN

eeeeee

Çok futbolcu almak mı, çok futbolcudan yararlanmak mı???

herhalde ben oynatmayacağım değil mi..

kalanlarla allah bereket versin
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fizik alimi albert einstein i hep çaykaralı fizikçi behram kurşun oğlu eleşdirmişdir...
        eleşdiren hep aynıydı....sonuca ulaşdı mı ulaşmadımı onuda zaman gösterecek..
        Behram Kurşunoğlu'nun teorisini Eınsteın kabul etmiştir onu da söleyelim..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Üretim ve dağıtım şahsıma aittir

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takım top oyna(ya)mıyor arkadaş.
            Burak Yılmaz'da çatırdamalar başladı.
            İlk yarı bitene kadar 30 puanı bulursak başarıdır benden sölemesi.
            Orduspor,3 İstanbul maçları,Sivasspor hiç de kolay geçmeyecek..
            Armağan kardeşim en son ne zaman dayak yedin

Adam 13 gol attı.napsaydı amuda kalkıp kolbastımı tepseydi.

Trabzonspor bugün kötü oynadı doğrudur.ama bu takım şampiyonlar liginden hem gruptan çıkma yarışı veriyor hemde süper ligde zirve yarışı veriyor.zaman zaman kötü oynayabiliriz.bunu doğal karşılamayı öğrenmeliyiz.eksiklerimiz var.barcelona gibi kadro kursak yine bir eksik buluruz orası ayrı.inter maçında tribünleri dolduracağız Allahın izniyle.takımımızın gerçekten 12.adamı olmalıyız takımımızı ateşlemeliyiz.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üretim ve dağıtım şahsıma aittir
              verdiğin emek için teşekkürler. Çok iyi olmuş.

Yorum

• Yazıldı mı bilmiyorum .Rakiplerimizden Lille 0-0 berabere kaldı . Cska ise 2-1 mağlup oldu .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son 20 dakikada skoru çevimek için gösterilen istek ve baskı, böyle bir sahada 90 dakika boyunca aynı baskıyı yapmış gibi yordu takımı.
                  İnşallah İnter maçına kadar toparlanırız.

Yorum

• 12 günlük aradan sonra bu takım böle geri dönmemeliydi..
                    Şimdi İnter maçında yenilirsek ne olacak..
                    Ki muhtemelen yenileceğiz..
                    sanmayın ilk maç ki gibi olacak..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• şampiyonlar liginde aldığımız tesadüfi İnter galibiyeti ile gelen Umut ve Ligde Diğer takımların da kötü futbol ile puan kaybetmeleri nedeniyle ve Burak'ın inanaılmaz performansı ile Şu ankı durumumuz dikkat çekmiyor

Yoksa gerçekten fena halde kötüyüz..

11 maçta sadece bir maçta iyi top oynayan takım, Yenı kurulan bir takım olması munasebetiyle dahı olsa mazaret olarak alınamaz..

Bu sene Ligde kı bir çok takım yeni kuruldu ve bu takımların bir çoğu 11 maçın en az 4 unde çok iyi top oynadı....

Mersin- Ordu, Lige yeni çıktılar ve 11 futbolcusu da yeni ama çok çok çok iyi onadıkları maç çok fazla

Galatasaray, Ligde yenıden kurulan bir takım ve Ligde en az 5 maçta şahane oynadılar ama puan alamamış olabilirler

Fener, onlarda bir sürü şeyin üzerinden çok iyi top oynadıkları en az 3 maçları var...

Ama bizim sadece bir maç iyi oyunumuz var arkadaşlar

Bu takımın bu kadar kötü oynamaya hakkı yok

Bu futbolculara herkes kaliteli falan diyorsa ve kaliteli iseler bu takım kötü oynuyorsa bunun sorumluları lütfen gerekli eleştirilerini ve özeleştirilerini yapsınlar.. Kımseyi kandırmayalım..

Korkak ve kazanmayı sadece bir futbolcunun üzerine planlamak modern futbol değil,
                      En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 00:52.
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu Takım Barcelona olsa gene eleştirilir Arkadaş..Futbol ulemasıyız mübarek.Şu Şaibeli Ligde Hangi Takım iyi futbol oynuyor onu hele bir desinler eleştiren arkadaşlar..
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          31 futbolcumuz var, görelim

Tayfun
                          Piotr
                          barış ataş
                          barış özbek
                          sercan kaya
                          eren albayrak
                          tayfun
                          sezer badur
                          piotr brozek
                          onur kıvrak
                          murat tosun

Bu futbolcular 1 dakka bile oynamadılar

vittek 70 dakka
                          sapara 150 dakka
                          brozek 200 dakka
                          henrigue 300 dakka

oynadı

Bu mu iyi kadro!!!!!!

Bu futbolcuları ben mi aldım!!!

Kalanlar içerisinde ise kendi hesabınızı yapın

BURAK YILMAZ tek başına takımı sırtlıyor

Bu takım Başkanı Kim SADRİ ŞENER
                          Hocası kım ŞENOL GÜNEŞ
                          Antrenör'ü UNLA KARAMAN

eeeeee

Çok futbolcu almak mı, çok futbolcudan yararlanmak mı???

herhalde ben oynatmayacağım değil mi..

kalanlarla allah bereket versin
                          sayın abim.kadromuzun dar olduğu konusunda haklısın.

zaten 30 kişilik kadromuzun hepsi kadroya girecek yeterlilikte olsaydı ligde 11'de 11 şampiyonlar ligindede 4'te 4 yapmıştık.çok kaliteli oyunculara sahip olmayabiliriz.ama çok sabırlı ve yürekli sporculara sahip olduğumuzun aksini kim ispat edebilirki.Burak yılmaz 13 gol atmıştır.helal olsun dahada atacaktır.fakat o gollerin pasları öteki dünyadan gelmiyor.bir alaniznho bir zokora bir halil bir colman.bu takım bütündür.eksikleri tartışılır her zamanda tartışılacaktır ama iyi takımdır.atanı ülkenin en iyisi.tutanıda ülkenin en iyisi.hocalarıda keza öyle.sabırla yolumuza devam ediyoruz.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Behram Kurşunoğlu'nun teorisini Eınsteın kabul etmiştir onu da söleyelim..
                            ben behram kurşun oğlu değilim..şenol hoca da alber einstein değil...

hocamız duran toplarda çok geri kaldı....geçen sene maçlarını tekrar izleyin en çok duran top kaybı taçlarda yapılıyor...
                            bir takım taç atamıyorsa hemen top kaybediyorsa benim eleşdirinin dozu az bile...
                            kornerleri saymıyaağım kazanılan korner sayısı ve gol başarısı araştırılsın 100 de 1 e denk gelmez...

Yorum

• Burakla ilgili olarak bir noktaya parmak basmak gerekir. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 15. hafta falandı, Emenike hatrick yapmıştı ve ligdeki gol sayısını 12 veya 13'e çıkarmıştı. O hatrick yaptığı maçı yorumlarken Mustafa Denizli Emenikenin gollerden sonraki davranışlarını beğenmedim, hem bencildi hem de takımdaşlık ruhundan uzaktı dedi. Son Kayseri maçını hatırlayın. Alanzinho Burak'a boş kaleye gol attırdı. Burak direkt tribünlere doğru ama çok sevinmeden koştu. Her maç gol atıyorum havasında. O golü herkesten önce Alanzinho ile kutlamalı idi. İkinci golde biraz öyleydi. Kayseri maçındaki tavırları geçen seneki Emenikeyi bana hatırlattı. Naıl Emenike o attığı 12-13 golden sonra kalan 20 haftada 3-4 gol ancak atabildi. Tabiki sakatlık falan da var ama o kadar atabildi.

Yorum

• Yanbeyi,

Ben olaya bilimsel baktım.
                                Ama siz mübalağa yapmışsınız anladığım kadarıyla
                                Sizi eleştirmiyorum hatta katılıyorum da..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X