Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fizik alimi albert einstein i hep çaykaralı fizikçi behram kurşun oğlu eleşdirmişdir...
    eleşdiren hep aynıydı....sonuca ulaşdı mı ulaşmadımı onuda zaman gösterecek..

Abi Çaykarlı mısını? Ben Dernekliyim.Bugün Kahvede Babam Yaşında adama Takıma Ve Şenol Hocaya Küfür ettiği için ağız burun dalıyordum.Kendi Takımımıza küfür eden bizden değildir..Eleştiri olur Ancak Bu Takım Barcelona değil.Bu takımın ilk 11 inden 7 oyuncu değişmiş.2-3 ay daha sabır zor mu???
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• tolga= ilk yarı 2 tane gol çıkardı ki milli takım kalesinde niye yok diye birçok insan düşünmüştür görevini eksiksiz yaptı yediği golde hiç hatası yoktu,resmen takımı ayakta tuttu.
      serkan= bildiğimiz serkan çalışdı durdu,ilk yarıda becerisiyle ceza sahasına girdi sutu rakibe çarptı geri döndü
      cech= vasattı,iıkinci yarı güzel bir şutu vardı kaleyi tutsa kesin goldü
      celuska= ilk yarı iyiydi ikinci yarı yağmurla beraber ağırlaşan sahada yorgunları oynadı
      mustafa= acemi ve güven vermeyen bir oyuncu,topu her aldığında acaba kaptıracammı diye panikledi,top tekniği olmadığı için dan dun vurmaya devam etti
      giray= çalışkandı her hava topuna çıktı,nobreyi sindirmeye çalıştı,savaşcı oyununa devam etti,kalemize attığı gol tam bir talihsizlik
      zokora=orta sahada didindi durdu mümkün oldukça ayağa pas yapmaya çalıştı
      alan= hava durumu gibiydi bir esti gürledi bir kayboldu,çalım sevdası devam ediyor,kesinlikle iyi niyetli oynamaya çalıştı ama ikinci yarı oyuna girerse rakipte yorgun olursa çok olumlu işler yapar,aldığı her topda colmanı aradı burak'ı düşünseydi sonuç farklı olabilirdi
      colman=vasattı,yağmurun etkisimidir bilemem ama pas hatalarını çok yaptı
      halil=iyi niyetliydi pozisyonlara girmeye çalıştı,milli maçlardan dolayı yorgun olduğu çok belliydi
      burak= istediği topları bir türlü alamadı,mersin td onu 2 adamla markaja alarak oyunu kilitlemeyi başardı
      volkan şen= tek faydası golümüzden önce faulu aldırarak serbest atışı kazandırması,aklı sahada değilde başka yerde gibi oynadı
      henrıque= çabaladı oda yağmurun ve markajın altında fazla bişey yapamadı,bir pozisyonda iki kişiyi çok güzel geçti kaleyi deneyebilirdi geriye çıkardı
      adrian= çok gereksiz bankasya ligi seviyesinde biri,kullandığı serbest atışları arka direğe doğru yapmayı bir türlü öğrenemedi
      taraftarımız= 10 numaraydı bize her yer trabzon olduğunu mersindede gösterdiler
      hakemler= sanki maçı berabere bitirmekten zevk alır gibiydi,mersinlilerin zaman çalmalarını hiç cezalandıramadı
      neticede böyle aşırı yağmurlu bir havada deplasmanda iyi oynamadan alınan 1puan iyidir.yenilebilirdikde

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Çaykarlı mısını? Ben Dernekliyim.Bugün Kahvede Babam Yaşında adama Takıma Ve Şenol Hocaya Küfür ettiği için ağız burun dalıyordum.Kendi Takımımıza küfür eden bizden değildir..Eleştiri olur Ancak Bu Takım Barcelona değil.Bu takımın ilk 11 inden 7 oyuncu değişmiş.2-3 ay daha sabır zor mu???
        bir yanım çaykaralı .......biz eleşdiriyoruz küfür etmiyoruz....
        şenol hoca bu maç hatalıysa...kul hata yapabilir deriz...
        ama her maç aynı hata varsa buna sesiz kalmak ....asıl yanlış olandır
        sen kavga dövüşle mücadele edersen bir gün sende o kavgada yok olur gidersin.....!

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zieglerin şb-mersin maçında soldan gelişlerini hatırlıyorum, bir de bizim cech'e bakıyorum bu gün. Arada dağlar kadar kalite farkı var.
          o günki mersine bakıyorum , bide bugünki mersine

arada dağlar kadar fark var.

not : fenerlisin değil mi

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o günki mersine bakıyorum , bide bugünki mersine

arada dağlar kadar fark var.

not : fenerlisin değil mi
            Kusura bakmayın da aynı şeyi maçta ben de düşündüm.
            Ziegler denen arkadaş Cech in bir gömlek üstünde maalesef.

Yorum

• Uzağa gitmeyin kadroda bulunan diğer solbeklerden fazlası yok Cech'in belki daha hızlı olabilir...
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmayın da aynı şeyi maçta ben de düşündüm.
                Ziegler denen arkadaş Cech in bir gömlek üstünde maalesef.

ben cech daha iyi oyuncu demiyorum.

ama dağlar kadar kalite farkı nedir anlamadım ? bu kadarda belli etme kuş olduğunu

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İmzamı atıyorum bu cümlelere ...Beğenmediğim hatalı olduğunu düşündüğüm kararları yokmu var tabiki onuda yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bazıları olayı farklı boyuta taşıyor ...Bugun Şenol hoca bu takımda eleştirilecek en son kişidir eleştirileceksede transferlerde neden sözünü dinletemediğini istediği adamları aldıramadığı için eleştirilmelidir benceki ŞENOL HOCA sırf takımı sabote etmemek için susmaktadır yoksa yeryerinden oynar ...
                  fazla söze ne hacet
                  Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben cech daha iyi oyuncu demiyorum.

ama dağlar kadar kalite farkı nedir anlamadım ? bu kadarda belli etme kuş olduğunu
                    Kuş dediğin bir başka arkadaştı ben araya girip fikrimi söyledim sadece
                    Dağları bilmem ama maalesef ikisi arasında kalite farkı var.

Yorum

• Brozek kardeşler,Cech,Henri; bunlar kesin gitmeli devre arası.

Adrian da böyle devam ederse bu listeye eklenebilir.

Yorum

• Cech konusunda beni en çok şaşırtan olay Inter maçı. San Siro'da Inter'le maç yapıyoruz, adam takım katılalı daha 1 hafta olmamış ama öyle bir oyun ortaya koymuştu ki. Öyle bir maçta sürekli ataklara katılmıştı. Çok soğukkanlı şekilde rakip yarısahada paslaşıyordu. Aynı şekilde oyuna girdikten sonra Sapara'da muhteşem oynamıştı. Aynı oyuncular o günden sonra çok daha kolay maçlarda bir daha o performansı gösteremediler malesef.

Yorum

• şl maçları takımı her açıdan zorluyor, hem fizik hem de moral kondisyon açısından sıkıntı yaşıyoruz ki bu normal bence...sıkıntı yok...rahat olun!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Sezon başından beridir top oynamıyoruz..

Bunun sorumluları kımler??

Ortada kurulu bir takım varken, Bunu tutmayanlardan tutun, Tutmayanlara karşı Hocalık görevini yaparak dur demeyenler, Bu kadroya u futbolcuları transfer ettirenler ve Mevcut kadro ile hala daha ligin yarısı kadar maç oynanmasına rağmen bir arpa boyu yol alınmıyorsa eleştirilir arkadaş??

Bu ligde bu puanları toplamayı marfet sayıyorsunuz??

Keendimiz kanırmayalım,Ligde adamakıllı takım olmadığı için hala zirvedeyiz ama oyun olarak maalesef çok kötü durumdayız...ben bunu istemiyorum,

Bir takım vardır, Sahaya kazanmak için çıkar ve kazanamayabilir ama top oynamaya çalışır???

Lütfen inceleyin...

Sezon başından beri bütün maçlarda kaybetmemeye oynuyoruz...
                            Lige yenı çıkmış ıkı takımla da berabere kaldık...( samsun - mersin)

Daha derbi maçı oynamadık ve toplamda 13 puan kaybettik,

Samsun, Mersin, Manisa ve bursa ile 1-1 berabere kaldık...( deplasmanda)

18 tane resmi maç oynadık bir maçta 3 gol attığımız tek maç Karabük maçı!!!!!!

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu takım top oyna(ya)mıyor arkadaş.
                              Burak Yılmaz'da çatırdamalar başladı.
                              İlk yarı bitene kadar 30 puanı bulursak başarıdır benden sölemesi.
                              Orduspor,3 İstanbul maçları,Sivasspor hiç de kolay geçmeyecek..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu takım top oyna(ya)mıyor arkadaş.
                                Burak Yılmaz'da çatırdamalar başladı.
                                İlk yarı bitene kadar 30 puanı bulursak başarıdır benden sölemesi.
                                Orduspor,3 İstanbul maçları,Sivasspor hiç de kolay geçmeyecek..
                                Aynen ben de öyle düşünüyorum bu takım ilk yarı sonunda 30 puanı geçerse başarılı sayarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X