Burak'ın sahada sinirlenmesi çok normal. Takım hiç ileriye çıkmıyordu o geriye gelmek zorunda kaldı. Maç boyu bir tane mi iyi pas atılmaz arkadaş adama?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
çoğumuz hamd nedir manası nı bilmeyiz...ama müslüman geçiniriz.....hamd(meth etmek övmek demekdir)fatihada okuduğumuz hamd allahadır ...söznü unutup herşeyi övüyoruz...
şenol hocayı övmek onu eleşdirmemek ona eziyettir.....
hamdı bilmeyenler sporu futbolu bilmeyenler gibi müslüman ve spor yorumcusu görünür.....bizden tiskinir...neden çünkü övmedik...eleşdirdik...eziyet etmedik...suçumuz bu
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=33995
Bu maci kazanamayacagimiz yukaridaki basliktaki tahminlerden belli, ki bence berabere bitecek. Cok zor bir deplasman.
..
Bu maci unutmaliyiz artik. Ne bitecegini az cok biliyorduk zaten. Oyunda kötü olunca iyice üzüldük. Herseye ragmen teknik heyetin üstün cabalari sayesinde suanki konumda bulunuyoruz. Bunun degerini bilelim. Yönetim ilede devre arasi görüsecegiz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoğumuz hamd nedir manası nı bilmeyiz...ama müslüman geçiniriz.....hamd(meth etmek övmek demekdir)fatihada okuduğumuz hamd allahadır ...söznü unutup herşeyi övüyoruz...
şenol hocayı övmek onu eleşdirmemek ona eziyettir.....
hamdı bilmeyenler sporu futbolu bilmeyenler gibi müslüman ve spor yorumcusu görünür.....bizden tiskinir...neden çünkü övmedik...eleşdirdik...eziyet etmedik...suçumuz bu
Elestiri varsa cözüm arayisida olmali.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Umarım Inter maçında savaşçı modunda olur...Kendini o maça sakladığını düşünüyorum, hakkıdır da...Ama böyle ruhsuz gibi oynaması yakışmıyor...İnter maçını düşünüyor deyip geçelim...İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Hoca icin söylediklerim ortaya idi.
Evet bende bugün Burak´i bu sekilde degerlendirdim ama Senol Hoca´nin Burak´a hic serzeniste bulundugunu görmedim! Simdi maci statta seyreden arkadasin yorumunu okuyunca
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Inter maçında savaşçı modunda olur...Kendini o maça sakladığını düşünüyorum, hakkıdır da...Ama böyle ruhsuz gibi oynaması yakışmıyor...İnter maçını düşünüyor deyip geçelim...
Sanmiyorum, cünkü CSKA macinda da böyle idi. Bilmem kac kere ofsayta düsmeside cabasiydi.
Yorum
-
o çözüm yine şenol hocanın elinde....medya(lig tv) alanzinyoyu övüyor diye ilk onbirde oynatıyor....medyayı değilde burayı takip etse şenol hoca asıl çözüm yerinin taraftarın arasına girmek olduğunu görecekdir...bir lider bir önder halkının arasında olmalıdır...benim çözümüm bu...bana o cevap vermeli siz değil...o zaman başarı da gelir saygı da sevgide kat kat artarİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElestiri varsa cözüm arayisida olmali.
..
Yorum
-
burak bir ara oyuna küstü isyanları oynadı,ısrarla bana topu atın koşayım diyordu eli sürekli havada top bekliyordu ama ne colman nede alan o topları atmadı.burak istekliydi tek kötü hareketi ilk yarıda bir pozisyonda çok müsaitti kaleciyle çaprazda karşı karşıya kaldı inanılmaz kötü vurdu
Yorum
-
Ben burayi takip etsin istemem sahsen. Burada yazilanlari okursa Futboldan nefret eder herhalde. Ayrica bu isler senin düsündügün kadarda kolay degil. Ha birde elestiriyi yapan sensin yani cözümüde yine senin söylemen gerekir. Sen pasi Senol Hocaya atiyorsun, peki oda Yönetime atarsa? Yönetimde Futbolculara atarsa? Elestiri yapmasini bilen cözüm üretmesinide bilir.İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo çözüm yine şenol hocanın elinde....medya(lig tv) alanzinyoyu övüyor diye ilk onbirde oynatıyor....medyayı değilde burayı takip etse şenol hoca asıl çözüm yerinin taraftarın arasına girmek olduğunu görecekdir...bir lider bir önder halkının arasında olmalıdır...benim çözümüm bu...bana o cevap vermeli siz değil...o zaman başarı da gelir saygı da sevgide kat kat artar
Yorum
-
İmzamı atıyorum bu cümlelere ...Beğenmediğim hatalı olduğunu düşündüğüm kararları yokmu var tabiki onuda yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bazıları olayı farklı boyuta taşıyor ...Bugun Şenol hoca bu takımda eleştirilecek en son kişidir eleştirileceksede transferlerde neden sözünü dinletemediğini istediği adamları aldıramadığı için eleştirilmelidir benceki ŞENOL HOCA sırf takımı sabote etmemek için susmaktadır yoksa yeryerinden oynar ...İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimisi vardır bulunduğu kurum onu besler,kimiside çalıştığı yeri var eder, şenol hoca trabzzonsporu tarihinden bugüne trabzonspor yapan unsurlardan biridir,kendisinin trabzonspordan beslendiğinden çok daha fazlasını trabzonspora vermiştir,yinede anladığım kadarıyla bazılarına yaranamamıştır.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
buradan bir alkışda staddaki taraftarımıza,mersin stadının misafir kısmı hariç heryerinin üzeri kapalı,üstü açık yerde bağırdığında sesde uçuyor ama buna rağmen özellikle 61.dakikada mersinlileri bastırdılar mersin sesi bastırmak için yırtındı.yağan o şiddetli yağmurun altında desteklemek hiçte kolay değildi.
Yorum
-
benim kendi çözümüm var elbet...onu da soyledim....bir teknikdirekdor sadece takımı değil taraftarı da yönetebilmelidir......sen trabzonspor csk maçında veya diğer içerdeki maçlarda taraftarı yönetemedin...sesi çıkmayan bir taraftarla devam ediyorsun...bunun nedeni ise oynadığın kötu ve ümit vermeyen futboldur.....kimse şenol hocanın takdiğiyle son anda maç kazanırız demiyor....maç doksan dakika allah büyükdür bir pozisyon çıkar elbet galibyet gelir gözü ile bakıyorİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen burayi takip etsin istemem sahsen. Burada yazilanlari okursa Futboldan nefret eder herhalde. Ayrica bu isler senin düsündügün kadarda kolay degil. Ha birde elestiriyi yapan sensin yani cözümüde yine senin söylemen gerekir. Sen pasi Senol Hocaya atiyorsun, peki oda Yönetime atarsa? Yönetimde Futbolculara atarsa? Elestiri yapmasini bilen cözüm üretmesinide bilir.
..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum