Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konsantre olunmamış bir maç ve sonucunda kötü oyun. Buna rağmen yenilmeden, 1 puanla dönmek çok güzel. Sıradaki maça bakalım
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Beraberlik mersin deplasmanı için beklenen sonuçtu. Yalnız arkadaşlar, gerçekten çok boş beleş yabancı oyuncularımız var.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beraberlik mersin deplasmanı için beklenen sonuçtu. Yalnız arkadaşlar, gerçekten çok boş beleş yabancı oyuncularımız var.
        Alanzinho hariç hemen hepsi beklenenin altında. Alanzinho da son birkaç maçtır iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder alanzinho.

Yorum

• Şenol GÜNEŞ eleştrilebilir, eleştrilmelidir....

Ancak eleştri yapan kişiler hep aynı olunca samimi ve inandırıcı olmuyor...

Yorum

• Ne Yağmurdu bee Bereket Mübarek.. Galibiyette ortada görünmeyen Büyük Teknik Direktör eleştirmenleri yine ortaya çıkmış anlaşılan..
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu arada macin en iyisi yine Alanzinho idi...nerdeyse onu heryerde gördüm bugün! Sezonsonu sözlesmesi bitecekken acaba..?
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Çok zor bir fikstüre girdik Mersin deplasmanından alınan 1 puan iyidir zaten maçın hakkı da beraberlikti.

Şenol Hoca ile ilgili tasarrufta bulunan arkadaşlar yerine düşündükleri Hocayı da söylesinler bir zahmet...
                Bordomavi.net

Yorum

• Sakin kimse yikici elestiri yapmasin.Her macta harikalar yaratacak hali yok bu takimin.Senol Hoca nin kiymetini bilmeyenlere sesleniyorum.Senol Hoca nin gittigini dusunup yerine bir tane isim soyleyin.Senol Hoca her yonuyle bu takimin olmazsa olmazidir.Abartmiyorum, belkide dunyadaki butun Trabzonspor ludan daha Trabzonspor ludur ve kredisi sonsuzdur.

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim kendi çözümüm var elbet...onu da soyledim....bir teknikdirekdor sadece takımı değil taraftarı da yönetebilmelidir......sen trabzonspor csk maçında veya diğer içerdeki maçlarda taraftarı yönetemedin...sesi çıkmayan bir taraftarla devam ediyorsun...bunun nedeni ise oynadığın kötu ve ümit vermeyen futboldur.....kimse şenol hocanın takdiğiyle son anda maç kazanırız demiyor....maç doksan dakika allah büyükdür bir pozisyon çıkar elbet galibyet gelir gözü ile bakıyor
                    Şenol Hoca taraftarı da yönetebilsin diye tribüne çıkaralım eline de bir davul verelim nasıl olur?
                    Bordomavi.net

Yorum

• fizik alimi albert einstein i hep çaykaralı fizikçi behram kurşun oğlu eleşdirmişdir...
                      eleşdiren hep aynıydı....sonuca ulaşdı mı ulaşmadımı onuda zaman gösterecek..

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        buradan bir alkışda staddaki taraftarımıza,mersin stadının misafir kısmı hariç heryerinin üzeri kapalı,üstü açık yerde bağırdığında sesde uçuyor ama buna rağmen özellikle 61.dakikada mersinlileri bastırdılar mersin sesi bastırmak için yırtındı.yağan o şiddetli yağmurun altında desteklemek hiçte kolay değildi.
                        Elimizden gelenin iyisini yaptık , ama bağırmayan taraftar ne yazık ki her yerde ...

Yorum

• Zieglerin şb-mersin maçında soldan gelişlerini hatırlıyorum, bir de bizim cech'e bakıyorum bu gün. Arada dağlar kadar kalite farkı var.

Yorum

• Yaptiklari ile takimin batmasi icin herseyi yapan Yönetimin ama özellikle bunlarin, Senol Hoca kadar elestirilmesi ise sadece.....sözün bittigi yerdeyim!!!!!!!!!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Sonuçtan daha önemli şeylerde vardı. Mesela hemen hemen hiç Trabzonlunun yaşamadığı Mersin'de misafir tribünü hınca hınç doluydu. Üstüne Mersin taraftarı arasında çok sayıda gizli Trabzonspor'lu vardı bizzat gördüm.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Hoca taraftarı da yönetebilsin diye tribüne çıkaralım eline de bir davul verelim nasıl olur?
                                güzel olur...davulu bir de ondan dinleriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X