Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadroyla şu futbol bize izletiliyorsa eleştiririm. Böyle bir kadroyla daha önce herhangi bi teknik direktrün bişey başarıp başarmadığı beni bağlamaz.

11 maç oldu , takım hala kendine küfür ettirtecek futbol oynuyor. 3-4 maçtırda geriye gittik . Topu rakibe verip pas yapmalarını izlemeye başladık.

Trabzonspor u izlemeye gidiyorum,rakibi izliyorum.
    Yönetime söyleseydin Kadroyu bozmasaydilar madem. Oynanan Futbolu bizde begenmiyoruz ama ortada bir basarisizlik yok. Güzel Futbol bekliyorsan git Egemen'in yerini doldurmayan, Umut'un yerini doldurmayan Yönetime isyan et.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• milli takımlardan gelenler var cuma maç salı maç hafta sonu maç futblcularda robot değil kafa olarak konsantre sorunu yaşadıklarını düşünüyorum.kim nederse desin akılları inter macında.ben kabahatlide görmüyorum onları psikolojik bir şey.beraberlik kötü değil özelllikler kendi kalene attığın golden sonra gol bulmak galibiyet gibi. ben maçtan önce beraberlik beklediğim için sıkıntı olmadı çünkü yukarıda yazdığım şeyleri düşündüm.
      @ nbay
      dediklerini samsun maçından beri burada paylaşıyorum bu takımın çok büyük bir duran top kullanma eksikliği var. bütün toplar yerden vede daha adam geçmeden rakip tarafından stop ediliyor mersinin golündeki korner atışı gibi kullanabilsek şu topları abartısız her maç golümüz olur ne colman nede adrian yapamıyor güzel orta işte bu noktada geçen seneki elemanları arıyorum.
      kısacası beraberlik kötü sonuç değil.

Yorum

• Hoca´yi elestirenler, bir zahmet hangi takimi calistirdiklarini söylesinler?
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yabancılarımız vasat

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bazi taraftara göre su an lider olmamiz.cl de de lider olmamiz lazimdi.basari budur.
            O bile acmazdi bunlari. Gruptan ciktiktan sonra Final oynamadan olmazdi degil mi? Sirf elestiri var cözüm arayisi yok. Sifir!

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Bu kadroyla şu futbol bize izletiliyorsa eleştiririm. Böyle bir kadroyla daha önce herhangi bi teknik direktrün bişey başarıp başarmadığı beni bağlamaz.

11 maç oldu , takım hala kendine küfür ettirtecek futbol oynuyor. 3-4 maçtırda geriye gittik . Topu rakibe verip pas yapmalarını izlemeye başladık.

neden arkadaş kadromuz çok mu iyi ? Bana egemenin selcugun jajanın yerinin dolduğunu söyleme sakın. küçük çocuk bile güler buna. yaralı bir takımız ve yeni olusumdayız. bana senol hocayı eleştiriosan önerilerinide söyleyeceksin. mesela kim olsa daha iyi olurduk bunu söyle bana
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• aldıgımız transferler hiç katkı vermiyor takıma celusta hariç
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancılarımız vasat
                  Cözüm nedir?

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selam ben bukadar isteksiz bir fitbol görmedim ne bicim top oynuyoruz bizim takimda alenziyo birde tolga vardi gerisi nafile ayip yani bence birde bugün yöneticinin birisi transfer calismasi yok diye yada yapilmiyacak diye aciklamasi var ne bicim aciklama mecburen transfer yapilmasi gerekiyor yüzde yüz transfer sart hemde golcü golcü lazim yazik giden puanlara bunlari arariz ama bulamayiz yazik vallahi yazik

Transfer Çalışmamız Yok

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=5333
                    Ben de duydum çıldırdım. Bu takıma banko 4 transfer gerekiyor. Çıkmış transfer çalışması yapmadık diyor. Şenol hoca da bir yere kadar oynatır mal ortada bu takım ilk 4 e girer ya da girmez pozisyonunda. İlk 4 ü kesin görmeyin. Ligin 3te 1'i bitti. Kayseri hariç en vasat takımlar bile bize kök söktürdü. Puan kaybetmeyi geçtim her maç yenilme korkusu yaşadık. Şimdi de çıkmış transfer çalışması yok diyor. Ayıp be ayıp.

Yorum

Abi müsadenle birşey sorucam.''Bu kadroyla''dan kastın ne?Geçen seneki oynayan en iyi stoperini kaybetmiş ve o oyuncunun yerini dolduramamış takımımızdan mı bahsediyorsun.Yoksa geçen sene orta sahayı colmanla beraber domine eden,yaptığı ortalarla,attığı ara paslarla,takımın beyni olan oyuncuyu kaybedip yerini dolduramayan trabzonspordan mı bahsediyorsun?Ya da ne kadar eğlence düşkünü olursa olsun,ne kadar sorunlu olursa olsun bir hareketiyle maç kazandıran,gol atan,attıran oyuncunun yerini dolduramayan bu takımdan mı bahsediyorsun.Abi geçen seneki kadrodan sonra bu sene ''Bu kadroyla niye top oynatamıyor''diyorsan ben daha birşey söylemiyorum

Yorum

• doğulu kardeşlerimizin TRABZON sevgisi
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yabancılarımız vasat
                          ..alanzinho hariç alayı vasat,hele adrian vasat altı...Zokora ise ilk maçından beri söyledim sürekli kaçak güreşiyor...Halil Altıntop çizgide oynıycaksa kadroya hiç alınmasın bence...Serkan orta sahada çok daha verimli....Alanzinho ya uyum sağlayan bir tane adam yok bu takımda,adam 2 adamı ekarte ediyor ama yanına yanaşna,boşa kaçan 1 tane Allahın kulu yok,alanzinho dan 10 kişiyi geçip gol atması bekleniyor...ve Burak ın koşuyolunu kapatınca maalesef ortada Santrafor kalmıyor
                          .....

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neden arkadaş kadromuz çok mu iyi ? Bana egemenin selcugun jajanın yerinin dolduğunu söyleme sakın. küçük çocuk bile güler buna. yaralı bir takımız ve yeni olusumdayız. bana senol hocayı eleştiriosan önerilerinide söyleyeceksin. mesela kim olsa daha iyi olurduk bunu söyle bana

Bu kadro şu 11 maçta oynadığından daha iyisini çok rahat oynar.

Alanzinhoyu ikinci yarılar oyuna sokan.
                            Colmanın kulağını çeken.
                            Adrian ı tribüne çıkartan.
                            Eren ve Sercan ı takıma kazandıran.
                            Oyuna erken müdahale eden,sırıtan oyuncuda ısrar etmeyen.
                            Şenol Hoca olsaydı daha iyi olurduk

Yorum

• tolga sekiz gol yese şenol hoca katlana bilirmi.....ama trabzonspor şenol hocaya futbol hayatından teknik hayatına kadar her şeyine katlanmışdır....birde bu gözle bakın..şenol hoca yanlıları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X