Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SERKAN a kızmıyorum . Adamı oyun kurmak zorunda bırakıyorlar. Yanlış yerde oynatıyorlar.

GİRAY a kızmıyorum . O da oyun kurmak zorunda kalıyor.

BURAK a kızmıyorum. Sakatlığı var,İnter maçı var,Attığı gollere hürmeten.O olmasa orta sıralardaydık.

HALİL e kızmıyorum . Adamı forvet diye aldık, enerjisi orta sahanın sağında açıkları kapatmakla harcanıyor. orta sahada topla buluşuyor.

ADRİAN 'a kızıyorum . devre arası gitmeli. Türkiye liginde oynayamaz,oynatmazlar,balkan ligleriyle kendini kandırır.

ŞENOL HOCA ya kızıyorum. Takımı hala kuramadı,kötü oynatıyor,tercihleri yanlış.

Yorum

• Saha içerisinde kafasını kullanamayan çok adamımız var !

Basit bir pası,bir hamleyi,bir çalımı vs. yapamıyorlar.

Bugün Adrian'ın ayağına öyle iki top geldi ki,biraz bonservisinin adamı olsa 2 adet %100 lük gol pozisyonumuz olacaktı.

Aynı şekilde Volkan, Zurita'ya sarı kart gösterttiği pozisyonda verse açıktaki adama al sana 3. %100
      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Halil İnter maçında da 11 başlarsa altında bişey arıcam artık..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Takımda tek dikine hızlı ve etkili oynayan adam Alanzinho.
          Hoca muhtemelen bu yüzden ona da bel bağlamış durumda.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            11 maçtır takımda tık yok , aman Şenol Hocaya dokunmayın . Yok ya.
            Tik yok..???

2. Yiz Ligde

SLde üst tur sansi var

Tik olsa Barcelona olacaz yani...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Adrian ne işe yarar..
              İş olsun diye eleştirdiğiniz bir oyuncu

Başka maçlar için söyleyebilirsin ama

Bu maçta hiçbirşey yapmayan takımda, Onun ortası ile gelen bir gol var..

Colman,,, Bir tane Korneri bile 18 e sokamadı...Ona neden laf yok

yada Kım iyi oynadı da,, Adrianı günah keçisi yapıyosunuz????

Celustra,,, kaç paraya geldi..

Henrigue kaç paraya geldi..
              Volkana az mı verdik..

burak az mı kazanıyor

Kım az kazanıyor????

para ile bedel biçmeyin..

Bu akşam Messi olsa sahada ne yazardı
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim ben senin hiç bir özrünü yüzüne vuruyor muyum.

Burada okuduklarımı gördükçe Sakin kalmaya çalışıyorum, ama ne mümkün.

Üstüne alınma ama Burak ile Gökhan Ünal'ı kıyaslamak en hafif tabiriyle zeka özrüne delalettir. (Sen kıyaslıyorsun diye demiyorum, genel anlamda diyorum)
                gokhan unal da kraldan cok kralcı oldugu icin futbol hayatı bitmistir neyse ben daha hicbirsey demiyorum abicim bu futbolcuları boyle sımartıyorsunuz ondan sonra adam kendini tanrı sanıyor, kibirleniyor, zaten bir insanı tanrılastıran sey kendisi degil etrafındakilerdir, neyse ama burda zamanı gelince gorecegiz neyin ne oldugunu. ben sadece burak boyle devam ederse olacak olanları soylemek istemistim sen nerelere getirdin olayı tamamen laf ebeligi yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saha içerisinde kafasını kullanamayan çok adamımız var !

Basit bir pası,bir hamleyi,bir çalımı vs. yapamıyorlar.

Bugün Adrian'ın ayağına öyle iki top geldi ki,biraz bonservisinin adamı olsa 2 adet %100 lük gol pozisyonumuz olacaktı.

Aynı şekilde Volkan, Zurita'ya sarı kart gösterttiği pozisyonda verse açıktaki adama al sana 3. %100
                  Gayet yerinde tespitler.

Özellikle Volkan ve Adrian'ın pozisyonları maçın kırılma anlarıydı.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımda tek dikine hızlı ve etkili oynayan adam Alanzinho.
                    Hoca muhtemelen bu yüzden ona da bel bağlamış durumda.
                    Aynen öyle, Top ayağına geldiğinde bir iş yapar dediğimiz tek oyuncu maalaesef Alanzinyo

Bu onun ayıbı değil, Ondan başka birini çıkartamayanların kabahati..
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• alanzinho, serkan, giray´a laf atan futboldan anlamiyor arkadas...

Yorum

• Isınız gücünüz boş boş konuşup takımı eleştirin
                        8 maçta 13 gol atan adamı eleştirin
                        Senol Gunes kötü
                        Kim iyi
                        yeter ya gercekten pes yani
                        Su an ligde süper oynayan takım soyleseneniz
                        Hakemlere mücadele ediyoruz
                        Fenerasyonla mücadele ediyoruz
                        Saçma sapan playof yüzünden bir suru mac oynuyoruz
                        Buna rağmen ligde ikinciyiz şampiyonlar liginde iddialiyiz
                        Hala eleştirin bu takım eleştiri yapanlara bir numara büyük bir takım
                        En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:29.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Burak'ın her maç gol atacağını düşünen, düşünmekle kalmayıp atmasını bekleyenler var aramızda.

Bu şartlarda 1 puan iyidir. İşleri 'görmek' olup pozisyonları 'görmeyip' hakemlerimiz 'korunsun' anlayışında olan hakemler için söylenecek söz yok.

Akıllar İnter maçındaydı. Maçın başından sonuna kadar. Hal böyleyken ıncığına kadar teknik yorum yapmanın manası yok.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tamamkizginligim gecti birazHerseye ragmen bu takim kolay kolay yenilmez artik. Bu kadar kotu oynadigimiz maclarda bile yenilmiyorsak bazi seyleri becerebiliyoruz demektir. Yani playofflardabu takim enteresan sonuclar alabilir.
                            Devre arasi 2-3 direkt oyncuya bakar bu is. İnter ve bjk maclarinda iyi sonuc alirsak o gazla devreyi lider bitiririz.

Yorum

• Altı kaval üstü şikehane olan bu lige fazla takılmayın. Hem gördüğünüz gibi, şikeyi temizleseniz bile kara gömlekliler bir şekilde geçit vermiyorlar.

Yorum

• ligde kayseri maci haric dogru duzgun top oynadigimizi hatirlamiyorum..
                                onemli olan kotu oldugumuz maclarda puan toplayabilmemizdi bunu basardik.
                                bence yeni kurulmus bir takim icin iyi puan topladik.
                                bu takim bu kadar elestiriyi haketmiyor.bazi seyleri cok kolay harciyoruz.
                                erken elestirmeye basliyoruz.
                                misal burak..
                                bende oyununu hic begenmedim,
                                hatta bana gore takimin en kotusuydu ama bu elestirileri haketmiyor.
                                iki hafta once takimin en elestirileni alanzinho son iki mactir bana gore en iyi oynayan futbolcuydu.
                                yani demek istedigim gunluk yorumlar yapmayalim..
                                kotu oynadigi mac sonrasi her oyuncu eletirilebilir ama bununda bir adabi var.
                                yani burdaki yorumlara gore takimi komple satmamiz lazim.
                                bu takimin iyi bir stopere,burak'in kotu oynadigi zamanlarda oyuna girebilecek iyi bir golcuye ve kanatlari kullanabilmemizi
                                saglayacak iyi bir volkana ihtiyaci var.bugun ki volkani cok istekli buldugumuda belirtmek isterim..
                                karalari baglamaya gerek yok.cunku kaybedilen birsey yok.
                                En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X