alanzinho alicak bu maci 2. yari onun maci olucak bakin gorun golude o aticak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu Şenol hocanın takımı maçlara konsantre edememesine bayılıyorum.
Dönüm maçları hep böyle olmuştur zaten.
Yensen Fbyi altına alıp psikolojik baskı kuracaksın.
Görünen o ki bu maça da kafa olarak hoca takımı hazırlayamamış.
2. yarı oyuncuların konsantresine bağlı oynayacağız.Yazık.Bir bu yönünü geliştiremedi hoca.
Yorum
-
Colman'ın yerine sıradan bir adam oynasa ne fark eder sizce, merak ettiğimden soruyorum? Tek başına pres yapıp çalım yemekten başka bir sonuç göremiyorum Colman'da.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ligin daha 11. haftasi abi ne psikolojik baskisi buİlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Şenol hocanın takımı maçlara konsantre edememesine bayılıyorum.
2. yarı oyuncuların konsantresine bağlı oynayacağız.Yazık.Bir bu yönünü geliştiremedi hoca.
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Hocanin soyunma odasi konusmalarina cok sahit oldunuz belli ki...İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Şenol hocanın takımı maçlara konsantre edememesine bayılıyorum.
Yorum
-
Serkan üzerindeki ölü toprağını atmış. Çok daha diri. Ama ileride oynayacak oyuncu değil, o sıkıntısı formla alakalı değil.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ama yapcak birşey yok,hakkımızda hayırlısı
Yorum