Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kritik bir maç,cidden kapalı kutu bir takım Mersin İdman Yurdu... Sezondaki en açık futbol(!) larını fenerbahçee karşı çok güzel oynadılar... galatasaraya karşı ise aynı açıklığı sergilemediler. Diğer takımlarla yapılan maçlarda da bhireysel yeteneklerden çok takım olgusunu kullandılar denebilir.

Daha yeni ve kapalı bir takım dediğim gibi.Bence bize de kayseri kadar cesur oynayamayacaklardır ve kapalı duracaklardır.Kapalı takımlara karşı sorunumuz var ve kapalı takımlara karşı Alanzinho ilk 11 de başlamamalı...Volkan ve Henrique işi bitirir.

----------------Tolga--------------

--Serkan----Giray----Glo-----Cech--

-------Zokora-----Colman-----------

-------------Adrian-----------------

--Volkan(Henrique)-------------Halil-

-------------BY17------------------

Hayırlısı olsun...
    Entropi İyidir.

Yorum

• Yorgun oyuncular bu maçta kesinlikle dinlendirilmeli. İnter maçı riske edilemez. Buna rağmen beklentimiz üç puan.

Yorum

• Giray'ın adalesinde gerilme olduğuna göre bu maça yetişemez. Dua edelim de Inter maçına yetişsin...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cuma günü Mersin'e karşı zorlu mücadelemiz olacak inşALLAH kayıpsız ayrılacağız
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kritik bir maç,cidden kapalı kutu bir takım Mersin İdman Yurdu... Sezondaki en açık futbol(!) larını fenerbahçee karşı çok güzel oynadılar... galatasaraya karşı ise aynı açıklığı sergilemediler. Diğer takımlarla yapılan maçlarda da bhireysel yeteneklerden çok takım olgusunu kullandılar denebilir.

Daha yeni ve kapalı bir takım dediğim gibi.Bence bize de kayseri kadar cesur oynayamayacaklardır ve kapalı duracaklardır.Kapalı takımlara karşı sorunumuz var ve kapalı takımlara karşı Alanzinho ilk 11 de başlamamalı...Volkan ve Henrique işi bitirir.

----------------Tolga--------------

--Serkan----Giray----Glo-----Cech--

-------Zokora-----Colman-----------

-------------Adrian-----------------

--Volkan(Henrique)-------------Halil-

-------------BY17------------------

Hayırlısı olsun...

sahane kadro da Celustka nerede?
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bence ideal kadromuz:

--------------------tolga------------------
              celustka-----giray----------glowacki----cech
              ------adrian--------zokora---------colman----
              volkan-----------burak---------------halil
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ben cech i pek beğenmedim. zaten Şenol hoca da son kayseri maçında sol bekte celustka yı denedi ki bence celustka nın en iyi oynadığı bölge sol bek. o sol bekte oynayınca ordan doğru düzgün adam geçmiyor soldan bindirmeleri de iyi yapıyor.

defans hattımız bence her maç kayseri maçı gibi olmalı.

''serkan-giray-glowacki-celustka''

serkan orta sahada yokları oyunuyor çoğu maç ama sağ bekte bence iyi.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben cech i pek beğenmedim. zaten Şenol hoca da son kayseri maçında sol bekte celustka yı denedi ki bence celustka nın en iyi oynadığı bölge sol bek. o sol bekte oynayınca ordan doğru düzgün adam geçmiyor soldan bindirmeleri de iyi yapıyor.

defans hattımız bence her maç kayseri maçı gibi olmalı.

''serkan-giray-glowacki-celustka''

serkan orta sahada yokları oyunuyor çoğu maç ama sağ bekte bence iyi.
                  bu görüşe katılıyorum ve iştirak ediyorum

Yorum

• Arkadaslar Kayresi macinin tüm 90 dakikasini izleyebilecegim bir sayfa varmidir?

Facebook`da gördüm bir sayfa , ama Görüntü cok kötü, baska bir sayda varmi dir acaaba?
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Mersin İdman Yurdu'nun defansı ağır oyunculardan oluşuyor. Çağdaş oynarsa zaten tank gibi dönene kadar sabah ezanı okunur. Yani Alanzinho için ideal ortam hazır. Defansları önde olursa Burak zaten affetmez.

Hasan 3.'yü durdurabilirsek galip geliriz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mersin İdman Yurdu'nun defansı ağır oyunculardan oluşuyor. Çağdaş oynarsa zaten tank gibi dönene kadar sabah ezanı okunur. Yani Alanzinho için ideal ortam hazır. Defansları önde olursa Burak zaten affetmez.

muhaha

geçenlerde uzaktan şutunu gördüm galiba
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tercümanımız Halil yazıcıoğlunun tüm futbolcularımıza Hasan 3. yü toplam 5,6 dilde tercüme ederek anlatması gerek , hatta olayın ciddiyetini küçük bir tiyatro sahnesinde sergileyerekte anlatabilir. Yoksa çok sakat olur,kan gövdeyi götürür,lifler havada uçuşur. Hiç değilse karşısında ki insanın ensesine tekme atabilecek kabiliyette olduğunu beden dili ile anlatmalı.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kac sene aradan sonra mersin civarına gidiyoruz bize ayrılan yer dolacaktır biletleri almak lazım erkenden
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamla ne dalga geciyorsunuz. Adam yillarca yedek'de oturdu, bikere agzini acmadi. Adam gibi adamdi Hasan.

Alay edecekseniz Hüseyine, Volkan Sene, Serkan Balciya edin
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamla ne dalga geciyorsunuz. Adam yillarca yedek'de oturdu, bikere agzini acmadi. Adam gibi adamdi Hasan.

Alay edecekseniz Hüseyine, Volkan Sene, Serkan Balciya edin
                                Alay etmeyeceksek hickimseyle alay etmemeliyiz.

Hem alay etmeyin diyorsun hemde hedef gösteriyorsun,bu ne kadar mantikli?
                                En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 13.11.2011, 20:48.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X