Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Inter

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan çıktık sabah dönüş var Bir kac saat uyuyanilirsek sabah donüyoruz
    Maçla ilgili yorum daha sonra
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Yalniz bende macta 2 penaltimit verilmedi diye düsünüyorum..

1. Yari ayi samuel Burak'i dövdü

2. Yari yine ayni sahiz Burak hava topuna yükselince havada yapti isini bu kez..

Yorum

• Samuel'in Burak'a ve Halil'e attığı 2 dirsek enteresan bir şekilde görülmedi.
        Çizgide bulunan 2 hakem ne işe yarıyor çözemedim.

Yorum

• biliyorum yeri degil ama yarin lille macinin biletleri satisa cikacak acaba nasil ulasabilirim o biletlere
          yardimci olun 13 tane bilet almam lazim!!!!!!!
          Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Öncelikle Tebrikler Trabzonspor'um..

Muhteşem bir maç izledim bu akşam. Takımın tamamı iyiydi bence ama Halil bir başkaydı. Gol attı diye söylemiyorum, çok beğendim bu akşam ki futbolunu. Colman gerçek bir arjantinli gibiydi..

Her ne kadar sırıtmamış olsa da Alanzinho biraz daha iyi olabilseydi ilk yarı da 30. dakikada 2-1 öne geçebilirdik. Kısmet artık.. Niyedir bilmiyorum ama Adrian'ı çok seviyorum. Bu akşam bulduğu süre içerisinde olumlu işleri vardı. Bu akşam izlediğim Burak Yılmaz her maçta böyle mücadele etsin canımı yesin

Bir tebrikte Gökçe Abi'ye göndereyim. Antalya maçından önce sorduğum da 2 gol atarız ama kaç yeriz bilmem demişti maç 2-2 bitti. Bu akşam 1 gol kesin atarız sonrasını bilmem dedi yine isabetliydi.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Turu gecersek Volkan Sen oynayabilir mi?
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Son maç öncesi grubu lider bitirmeyi garantilediklerini ifade eden Ranieri, ''CSKA Moskova maçını da kazanmak için oynayacağız. Son maç olduğu için en iyi şekilde grubu bitirmeye çalışacağız. Trabzon, bu konuda rahat olabilir'' diye konuştu.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turu gecersek Volkan Sen oynayabilir mi?
                  Bugünkü takimi seyrettikten sonra ; Kimin yerine oynatmayi düsünüyorsun ?

Yorum

• selam isde bordomavi böyle olmali ama daha da iyi olabiliriz bunlar bizim takimin elinde yani baskanin vede senol hocanin elinde isde bir cok cok bir tane forvet olsaydi bugün dahada degisik olurdu diye belkide kazanirdik maci ama olsun anlimiz ak basimiz dik helal olsun trabzonspora ama isde daha iyi transfer sart dostlar söyle 5 tane futbolcu alindimi varya degmeyin karadeniz firtanasi bordomavi lilere yani insanllah zafer yakindir iyi sonuc yine tebrikler trabzonspor tesekkürler

Yorum

• uşaklar bugün iyiydik be. bu maç tek anlamadığım şey inter'in sol taraftan aynı adamı 4 defa unutturup kaleci ile karşı karşıya bırakması oldu. 1 olur 2 olur da 4 nedir be kardeşim.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Evet.

Ama Avrupa Ligi'ne kalirsak oynayamaz.

Yorum

Devre arasından sonra 1 oyuncu kontenjanı açılacak Avrupa'da oynamış ister Volkan ile kullanırız ister başka bir oyuncu..

Yorum

• ya yardimci olunda lille macinin biletleri yarin resmi sitede satilisa sunulucakmis
                            nasil oluyor orda anlatan olmazmi???
                            Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• maçın yıldızı anketi yok mu?
                              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugünkü takimi seyrettikten sonra ; Kimin yerine oynatmayi düsünüyorsun ?
                                Bu da ayri bir konu.

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devre arasından sonra 1 oyuncu kontenjanı açılacak Avrupa'da oynamış ister Volkan ile kullanırız ister başka bir oyuncu..
                                İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet.

Ama Avrupa Ligi'ne kalirsak oynayamaz.
                                Bu iyi oldu, tesekkürler.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X