ya taraftzarin 12 adam hangi grup yapacaksa yapsin tiyatro seyreder gbi mac seyretilmeli inanin su bjk imreniyorum ha ben mi ne yapiyorum tabi maca gidemiyorum bilet bulursam lille macinda 90 dak tiyatro seyretmiyecem insallah. Colman bazen cok gereksiz top kaybi yapiyor hele biri nerdese gol olacakdi bunlara dikkat etmeli hem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Inter
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Kürşad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor maçları İstanbulda oynasın olmadı İzmirde oynasın yemin ediyorum daha iyi daha ateşli destekleriz bu nasıl taraftar ya bi baskı kurulamaz mı ... Yazık oldu kaçan galibiyete umarım lille yenilmeyizde Trabzonsporum bize bir gurur daha yaşatır .13 Vitor Hugo
Yorum
-
Yemin ediyorum Inter ile dalga gectik. Adamlar ne kadar korktu bizden yahu, cok fena oynadik. Inter'in antrenörü ne dicek cok merak ediyorum.
Ah Trabzonspor'um ah.. 3 yabanci arkadas ile baktik, artik umutlari son maca biraktik.
Lille'de olacagiz, ya rabbim sen bize bu turu gecmeyi nasip eyle.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
bak buradan söylüyorum veya buraya yazıyorum BERABERLİK BİZE YETERNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz da gülelim:7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum