Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Ali fanatikleri nerde acaba
    Cogu Atagimiz o taraftan geldi. Bir arkadas demistiki Hasan Ali'nin önünde biri oynamadigi zaman cok kötü. Amrabat'da hic geri gelmedigi icin Hasan Ali Kanadi yol gecen hani oldu
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu zamana kadar oynanan en zevkli maça gidemediğim için kendimi yedim bitirdim evde. Hele o Zokora'yı kolbasti oynarken izledim, futbolcuları 3lü çektirirken gördüm ya, içim gitti içim.
      Güzel maçtı. Keşke bayram günü olmasaydı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu zamana kadar oynanan en zevkli maça gidemediğim için kendimi yedim bitirdim evde. Hele o Zokora'yı kolbasti oynarken izledim, futbolcuları 3lü çektirirken gördüm ya, içim gitti içim.
        Güzel maçtı. Keşke bayram günü olmasaydı.
        Abla seni ne zaman görsem isyanlardasın.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• arkadaslar 61 dakika kutlamalari farkediyorum artik yapilmiyor nedeni nedir acaba?
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• izleyemedim, özetlerden gördüğüm kadarıyla baya etkili oynamışız, inşallah böyle devam ederiz...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 1 maçla takımı süper yapıyorsunuz, 1 maçla ligin en dandik takımı oluyor. Bir gerçek var bu takımın zamana ve 3-4 tane üst düzey oyuncuya ihtiyacı var
              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son zamanlarda Kayserispor'a şansımız tutmuyor.Umarım bu sefer kazanırız.Takımımıza başarılar...
                bu mac tamam saten beligidi yenecegimiz

Yorum

• Trabzonspor - Kayserispor maçı sonrası Polisimizden Kolbastı şov
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Halil futbolcu mu?
                    Oyna dik oyna!

Yorum

• Hakem hatalarına maruz kalmayalım derken golümüz sayılmadı.Yinede kazandık ama berabere kalsak halimiz ne olacaktı??Merak ediyorum doğrusu
                      ''Emek veren bir takım olarak, paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik.Tarih bunları yazacak."

Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X