Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    isterse 10 santim yanından geçsin, durup topla oynamayacağını hissetirirse ofsayt olmaz. markus bu duraklamadan bahsetmedi hiç.
    ama önemli olan oydu
    Burak o pozisyonda defansin dengesini bozdu,dolayisiyla ofsayt olmaliydi.

Dün aksam markus merk ofsayt,bünyamin gezer ise degil dediler ama bence ofsaytti.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün aksam markus merk ofsayt,bünyamin gezer ise degil dediler ama bence ofsaytti.
      Pekiyi Burak topun 1,5 metre degilde 5 metre solunda olsa yani defans oyuncusununda solunda, ofsayt olurmuydu? Hayir degil mi? Pekiyi Burak orada defansin dengesini bozmus olmayacakti mi?

O yüzden bu pasifdi, aktifdi maalesef bos..kimi hakeme göre ofsayt, kimine göre degil, simdi cik isin icinden!!!

2007´de ki yeni ofsayt kurali cikmadan önceki sezon (bakin kura cikmadan diyorum) bir Sikebahce oynadik. Top Tuncay ile Ümit Özat´in önüne atildi. Ikisi de topa kostu ama Tuncay sonra birakti, Ümit Özat gitti golünü atti (ofsayt olan Tuncay´di ama iste). Sonra bütün hakemler ne dediler, tahmin edin??? Golll
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Ofsaytla alakasi yok.

Adam topa degil bos alana kosu yapiyor.

Savunma ayakta uyuyorsa Burakin kabahati ne ?
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pekiyi Burak topun 1,5 metre degilde 5 metre solunda olsa yani defans oyuncusununda solunda, ofsayt olurmuydu? Hayir degil mi? Pekiyi Burak orada defansin dengesini bozmus olmayacakti mi?

O yüzden bu pasifdi, aktifdi maalesef bos..kimi hakeme göre ofsayt, kimine göre degil, simdi cik isin icinden!!!

2007´de ki yeni ofsayt kurali cikmadan önceki sezon (bakin kura cikmadan diyorum) bir Sikebahce oynadik. Top Tuncay ile Ümit Özat´in önüne atildi. Ikisi de topa kostu ama Tuncay sonra birakti, Ümit Özat gitti golünü atti (ofsayt olan Tuncay´di ama iste). Sonra bütün hakemler ne dediler, tahmin edin??? Golll
          İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ofsaytla alakasi yok.

Adam topa degil bos alana kosu yapiyor.

Savunma ayakta uyuyorsa Burakin kabahati ne ?
          Burakin nerde oldugundan ziyade defansin dengesini bozup bozmadigi belirleyicidir.

Burak o pozisyonda kosusunu geriye yapsaydi ofsayt olmazdi ama defans oyunculari alanzinhoyami burakami yöneleceklerini kestiremediklerinden ofsayt olmus oldu.

Cok vahim bir hata denilemez ama ofsaytti bence.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• tskler hocam

Yorum

• Zorla ofsayt yaptıracaksınız pozisyonu
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zorla ofsayt yaptıracaksınız pozisyonu
                kesin olan bişey varsa Burak burada aktif alanda sayılırsa ofsayttır,pasifse ofsayt değildir...önemli olan aktif mi pasif mi ???...markus merk bu pozisyon için biçok kişi pasif ofsayttır diyecek ama burada Colmanın pası Burak a gidiyor ve Burak çok net biçimde topa hareketleniyor ve bu durum kayseri defansını da birden şaşırtıyor...yarın aynı pozisyondan gol yiyebiliriz...burada burak'ın durumu pasif ofsayta girmez,çünki çok ama çok net hamlesi var...gerçi yardımcı için de çok zor pozisyon...bunları sohbet babından yazdım yoksa 3 puan anasütü gibi hakkımız...gol verilmedi,net kırmızı kart verilmedi ve burak ın düşürülüşü kesinlikle penaltı
                .....

Yorum

• Merak etme o pozisyon ofsayt olsa da olmasa da sen öyle ve daha bir çok hatalı gol yiyeceksin !! Tıpkı öncekiler gibi
                  Tirübinde ofsayt diye gole sevinemedim. Ofsayt değil diye mesaj geldikten sonra rahatladım ... bitti
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ezikler bizden az inceliyodur valla gollerinde ofsayt var mı yok mu diye etmeyin da
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• hee var gollerin alayı ofsayt....Ne yapmamızı önerirsiniz şimdi... Konuştugumuz şeye bak...

3 puan hanemize yazılmış...Alanzinyo diye yeni bir transferimiz ortaya çıkmış, bir ikiz iyiyse digeri kötü olamaz lafı dogrulanmış, colmanımız şahlanmış, buragımız bu maçta attıgı gollerin sadakasını vermiş defansımız çanakkale geçilmez demiş alayı istekli oynamış taraftarımız harikaymış...Bakın konuşulacak ne kadar olumlu konu var.....!
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Burakin nerde oldugundan ziyade defansin dengesini bozup bozmadigi belirleyicidir.

Burak o pozisyonda kosusunu geriye yapsaydi ofsayt olmazdi ama defans oyunculari alanzinhoyami burakami yöneleceklerini kestiremediklerinden ofsayt olmus oldu.

Cok vahim bir hata denilemez ama ofsaytti bence.
                        kusura bakma ama bos bi yorum. o posizyona ofsayt diyen adamın ofsayt kuralını bildiğinden süphe ederim. buz gibi ataktı ve golü attık. ofsayt falan yok.
                        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak mehmet_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          s.a renktaşlar kurban işiyle uğraşıyodum maçı izleyemedim takımda çok güzel oynamış maçı 90 dkka izleyebileceğim bir site var mı?
                          bilmem ki 90 dk cok uzun
                          En son Nzdrovia tarafından düzenlendi; 08.11.2011, 03:14.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Real Madrid bizden Tolga'yla birlikte başkalarını da alır mı?
                            İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takas yapabiliriz aslinda, Tolga > Higuain olurdu mesela
                            Bence üstüne Burağıda verelim Ronaldoyu alalım

Yorum

• La markus ne adisin sen...Bunca yıl hakemlik yaptın hala ögrenemedin mi? yoksa o yanında ki sansar mı söyletiyo sana bunları...Madem öyle,maçlarda yan hakemler neden ofsayttaki bir oyuncu topa dogru hareketlendiğinde bazen dokunmadan kaldırmıyo bayragını? Bizim pozisyonda ofsaytla alakalı hiçbir şey yokken neden bu gürültü...Her maçımızdan sonra yok penaltı değildi,gol ofsayttı gibi şeyler konusuluyor...Birkez olsun kazandıgımız zaferin sevincini yaşayalım...
                              Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• arkadas ben kesin kanaat getirdim icimizde irlandalilar cok fazla!!
                                ama onlar bile irlandali olduklarinin farkinda degil,
                                en fanatik fenerli arkadasim bile ofsayt olmadigini soyledi ve takimin cok guzel hareketli top oynadigini soyledi,
                                buna ragmen burda hala agir elestiriler yapan yok efenim gayseri acik oynamista falan filanda brakin bu isleri yarin kotu olunca ben dediydim deyip ortaya cikan sizofren tipler hepinizin... umrumda degilsiniz sevgili bmn yoneticilieri foruma fitne sokmaktan yargilayip sizi atmalari lazim ama gayet demokrat bi forum ondan dolayi konusurda konusursunuz.

Kayseri macin hersey gulluk gulistanlik degildi elbet oyuncular hocamiz yuzde yuz kusursuz degildi ama en fanatik fenerliler bile kabul etti cok iyi oynadigimizi peki siz neyin nesisiniz?
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X